Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
κάτσε διάβασε ρε μια σοβαρή ανάλυση του παιχνιδίου της Ελλαδάρας μας, μην κάθεσαι να ακούς τους ΠανουτσοΚαρπετόπουλους!!!
σχετικά με την υπογραφή δεν έχω να πω κάτι... όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!
άντε καληνύχτα!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
Εγώ έκλεισα το τοπι χτές, εγώ το ανοίγω και σήμερα. Μάλλον έτσι θα γίνεται τις επόμενες μέρες λόγω εξεταστικης και του ξενυχτιού λόγω διαβάσματος...
καλησπέρα σε όλους
Θα την κάνω για μια βραδινή βολτίτσα στην Πάτρα με το ποδήλατο και θα τα ξαναπούμε σε κανενα διωρο..!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
Χαιρετε κλαι απο εμενα!
Ειμαι στο καραβακι και γυρναω απο Χιο!
Με 6.000 πηγα και με 8.000 γυρναω!!!
Παει το μυαλο σας πουθενα???
Φοβου την 30αρα τωρα!
Χεχεχεχε
Παω στην καμπινα τωρα!
Καληνυχτα σε ολους παιδια!
Βαγγο αν μαθω οτι δεν εχεις φωτα στο ποδηλατο ξεχασε το.
Θα ερθω να το παρω.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
καλησπερα και απο. μενα το ποδηλατο ειναι αλλη φαση αμα σου αρεσει πας οπου θες κανεις οτι θες περνας με κοκκινα πας αντιθετα βγαζεις το αχτι σου.σταματας και με εντο στα φαναρια διπλα στο μπατσο.
αυτος κατι εκανε στο αμαξι?για να αναφερει στροφες ο ΚΕ 30. μηπως ειχαν κανα μοτερ ετοιμο πηγε το πεταξαν πανω και ερχεται.