Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-05-12, 08:16
thanosk88 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 180
thanosk88 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εβαλα φωτιά στο τόπικ ε;;;;

χαχαχαχ

Η αλήθεια ειναι ότι το σκίζω....

Και δεν εχω και πολύ υπομονη στην κίνηση....
Αν βρεθω μπροστα στο φανάρι τέλος.... :P
Βενζίνη βάζω σχεδόν πάντα βράδυ....

Απο μηχανικά μια χαρα είμαι - αδερφός μηχανικός...

Οταν το είχε αυτός έβγαζε 500+ χλμ με όχι και τόσο χαλαρό ρυθμό εκτός πόλης όμως.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-12, 09:12
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 302
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa Εμφάνιση μηνυμάτων
ZZE111 1.4 καίει 7,4 στην πόλη και στην εθνική 8,5 εώς 9 πηγαίνοντας πάντα μέχρι το πολύ 135km/h.
????????????
Συνήθως, τα νούμερα είναι αντίστροφα....
Παλιά 16-05-12, 13:51
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! φοβερο το υβριδικο! το πηγαινες ομως με οικονομικη οδηγηση ετσι δεν ειναι? αρα με λιγα λογια καιει λιγοτερο απο το Auris Diesel 1.4 σωστα?
ΑΑΑ! μαλλον εκανα ενα λαθος! το auris diesel σαν νουμερα ειναι κοντα στο δικο σου, αν ειναι σωστα αυτα που δινουν δεν ξερω, αλλα το πετρελαιο ειναι και 20 λεπτα το λιτρο φτηνοτερο της βενζινης αρα ειναι ποιο οικονομικο το diesel 1.4 τότε!
θελω να σε ρωτησω το προγραμμα myCARS το εμπιστευεσαι? οι μετρησεις ειναι σωστές? γιατι εμενα αλλα λεει εκει και αλλα βγαζω εγω μετρωντας οπως ειπα! γιατι πχ τα 9.10 που ειπα παραπανω στο κινητο εβγαλε 8.50!!! επισης κατα καιρους αναλογα τις διαδρομες και το πως παω εχω δει και αρκετα παραπανω (δλδ ακομα και 12,82 στο προγραμμα λέω στο roadtrip του iphone και το λιγοτερο 7,84 λτ/100χλμ στο myCars). Επειδη ειναι turbo εχει μεγαλη σημασια ο τροπος οδηγησης, μεσα στην πολη σταματα ξεκινα αν πχ τουρμπιζω συνεχεια και δεν παω ομαλα τοτε καιει πολυ γιατι η μικρη τουρμπινιτσα ανοιγει γρηγορα! Με λιγα λογια δεν μπορουμε ευκολα να πουμε πως καιει το μοτερ μας ακριβως γιατι εξαρταται κυριως απο τον τροπο οδηγησης και τι αλλαγμενα περιφερειακα εχει το αμαξι μας, σασμαν, διαστασεις ελαστικων, βαρος κτλ.
το auris hsd το δινει με καταναλωση 3,9 ενώ το diesel με χαμηλωτερη τα 4,2 Νικηφορε.αν λαβουμε υποψην οτι ειναι υπο ιδανικες συνθηκες και παντα η καταναλωση ειναι λιγο παραπανω απο αυτο που λενε η δικη μου γνωμη ειναι οτι το hsd ειναι πιο οικονομικο.
προσπαθω να το πηγαινω οικονομικά αλλα δεν το καταφερνω πάντα.αυτο συμβαινει γιατι για να κινηθεις οικονομικα απο στάση μεχρι τα 20 χιλιομετρα πρεπει να πας καθαρα ηλεκτρικα.μετα δινεις γκάζι ωστε να δουλεψει βενζινοκινητηρας και ηλεκτροκινητηρας ταυτοχρονα μεχρι τα χιλιομετρα που θες να πιασεις και μετα χαλαρωνεις το γκαζι και το κρατας σταθερο και η καταναλωση πεφτει.
3,4 στις 10 φορες μπορεις να το καταφερεις.τις υπολοιπες δεν μπορεις γιατι για να το πας μεχρι τα 20 χιλ ηλεκτρικα θελει πολυ λιγο γκαζι και απο πισω σου εχεις παντα καποιον σουμαχερ.
εγω που κανω καθε μερα το δρομολογιο κυψελη-σεπολια-γλυφαδα-βαρκιζα και πηγαινω παντα απο το ποταμι και πεφτω παραλιακη οδηγαω οπως ανεφερα παραπανω και προσπαθω να πηγαινω μεχρι 100 χιλιομετρα για λογους οικονομιας.βεβαια τις μισες φορες που βιαζομαι χτυπαω και 140 και 160 στο ποταμι ειδικα οταν ειμαι πρωινος και 6 παρα πρεπει να ειμαι σεπολια.
στην παραλιακη πηγαινω παντα με 70-90 γιατι κατω απο τα 70 καιει περισσοτερο.αυτο βεβαια οπου ειναι εφικτο.
επομενως δεν μπορω να πω οτι το οδηγαω παντα οικονομικα.
τωρα για το προγραμματακι το cars εμενα μεχρι στιγμης μου βγαινει παντα σωστο οσον αφορα την καταναλωση.βεβαια αυτο που κοιταω ειναι οι πραξεις που κανω παντα για αν δω την καταναλωση και απλα περναω και στο cars τα δεδομενα για να τα εχω σε αρχειο.
τελος οσον αφορα την τιμη αγορας μπορει το ιβρυδικο να ειναι κανα 4αρι πανω αλλα για εμενα πιστευω οτι αξιζει.αν μπορουσα το επομενο μου αυτοκινητο πάλι hsd θα ηταν.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 16-05-12 στις 14:08.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-12, 14:06
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
το auris hsd το δινει με καταναλωση 3,9 ενώ το diesel με χαμηλωτερη τα 4,2 Νικηφορε.αν λαβουμε υποψην οτι ειναι υπο ιδανικες συνθηκες και παντα η καταναλωση ειναι λιγο παραπανω απο αυτο που λενε η δικη μου γνωμη ειναι οτι το hsd ειναι πιο οικονομικο.
προσπαθω να το πηγαινω οικονομικά αλλα δεν το καταφερνω πάντα.αυτο συμβαινει γιατι για να κινηθεις οικονομικα απο στάση μεχρι τα 20 χιλιομετρα πρεπει να πας καθαρα ηλεκτρικα.μετα δινεις γκάζι ωστε να δουλεψει βενζινοκινητηρας και ηλεκτροκινητηρας ταυτοχρονα μεχρι τα χιλιομετρα που θες να πιασεις και μετα χαλαρωνεις το γκαζι και το κρατας σταθερο και η καταναλωση πεφτει.
3,4 στις 10 φορες μπορεις να το καταφερεις.τις υπολοιπες δεν μπορεις γιατι για να το πας μεχρι τα 20 χιλ ηλεκτρικα θελει πολυ λιγο γκαζι και απο πισω σου εχεις παντα καποιον σουμαχερ.
εγω που κανω καθε μερα το δρομολογιο κυψελη-σεπολια-γλυφαδα-βαρκιζα και πηγαινω παντα απο το ποταμι και πεφτω παραλιακη οδηγαω οπως ανεφερα παραπανω και προσπαθω να πηγαινω μεχρι 100 χιλιομετρα για λογους οικονομιας.βεβαια τις μισες φορες που βιαζομαι χτυπαω και 140 και 160 στο ποταμι ιδικα οταν ειμαι πρωινος και 6 παρα πρεπει να ειμαι σεπολια.
στην παραλιακη πηγαινω παντα με 70-90 γιατι κατω απο τα 70 καιει περισσοτερο.αυτο βεβαια οπου ειναι εφικτο.
επομενως δεν μπορω να πω οτι το οδηγαω παντα οικονομικα.
τωρα για το προγραμματακι το cars εμενα μεχρι στιγμης μου βγαινει παντα σωστο οσον αφορα την καταναλωση.βεβαια αυτο που κοιταω ειναι οι πραξεις που κανω παντα για αν δω την καταναλωση και απλα περναω και στο cars τα δεδομενα για να τα εχω σε αρχειο.
τελος οσον αφορα την τιμη αγορας μπορει το ιβρυδικο να ειναι κανα 4αρι πανω αλλα για εμενα πιστευω οτι αξιζει.αν μπορουσα το επομενο μου αυτοκινητο πάλι hsd θα ηταν.
διαφανε ποσα χλμ εχεις κανει μεχρι τωρα και σε τι διαστημα?σιγουρα αν κανεις καθε μερα αυτο το δρομολογιο τα βγαζεις τα λεφτα σου!

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-12, 14:16
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απο 2-3-2011 εχω 281... 28000 και κατι ψηλα.καλα ειναι?

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-12, 14:28
Το avatar του χρήστη _nicolas_
_nicolas_ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla ΕΕ90
Περιοχή: Καστοριά - Κιλκίς
Δύναμη Σεβασμού: 245
_nicolas_ θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εθνική με σταθερή ταχύτητα 120 και καμιά φορά 130+ (ναι το έσκισα πάλι χεχε)
έκανα 500 χιλιόμετρα με 33,53 λίτρα δηλαδή 6,71 μέση κατανάλωση.

Κάπου διάβασα χθες σε ένα blog για τους μαγνήτες, και έλεγε πως βλέπεις μείωση στην κατανάλωση σε "απλούς" κινητήρες δηλαδή παλιάς τεχνολογίας μη καταλυτικούς κατά κύριο λόγο και σε καυστήρες. Ισχυρούς μαγνήτες έχουν και οι σκληροί δίσκοι και έτσι μια δοκιμή θα κάνω, σιγά μην δώσω 40-60 ευρώ για να αγοράσω αυτούς που πουλάνε.
Στο ίδιο blog ανέφερε και ασετόν (όχι αυτό για τα νύχια ένα άλλο που το βρίσκεις στα φαρμακεία) σε αναλογία 3ml στο ένα λίτρο βενζίνης και διαπίστωσαν αν όχι εμφανή μείωση της κατανάλωσης μείωση ρύπων, καλύτερο άρπαγμα στις χαμηλές στροφές και μείωση του θορύβου του κινητήρα.

Το blog δεν το έχω πρόχειρο τώρα, αλλά αν το θέλετε το βρίσκω και σας το ποσταρω.

Τι γνώμη έχετε για αυτά ?
Παλιά 16-05-12, 14:44
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 302
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από _nicolas_ Εμφάνιση μηνυμάτων
...ασετόν (όχι αυτό για τα νύχια ένα άλλο που το βρίσκεις στα φαρμακεία) σε αναλογία 3ml στο ένα λίτρο βενζίνης...
Πειραματισμός με τυχαίο προϊόν, σε αυθαίρετη αναλογία... Για τον κινητήρα...
Παλιά 16-05-12, 15:32
Το avatar του χρήστη efthimis
efthimis Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Ε12 1.8
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 222
efthimis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω καταφερα με πολυ υπομονη να ριξω την καταναλωση στο υπερκυβισμενο στα 8.5l/100km μικτα...στην πολη νορμαλ και ταξιδι με 110km αλλα και αρκετες προσπερασεις....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-12, 15:35
Το avatar του χρήστη _nicolas_
_nicolas_ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla ΕΕ90
Περιοχή: Καστοριά - Κιλκίς
Δύναμη Σεβασμού: 245
_nicolas_ θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ορίστε και τα λινκ

για τους μαγνήτες

για το ασετόν
Παλιά 16-05-12, 19:35
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
????????????
Συνήθως, τα νούμερα είναι αντίστροφα....
Λες να είμαι η εξαίρεση;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Κατανάλωση/100χλμ christojr1 www.LpgPower.gr 5 06-05-21 23:20
Κατανάλωση 20v blacktop mixalhs_23 4AGE 20v Levin 2 29-04-16 18:17
Μεγάλη κατανάλωση cmind TOYOTA COROLLA E 12 50 01-10-12 05:37
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (Κατανάλωση κτλ.) hyper TOYOTA COROLLA E 12 3 10-11-09 18:52
Ροπή - Ισχύς - Κατανάλωση leon74 SUPPORT 18 06-10-05 11:04

Page generated in 0,18532705 seconds (81,40% PHP - 18,60% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:45.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com