Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-02-11, 21:55
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
ειναι λίγο φτηνότερα από τα AGX μιλάμε για κοστος καμια 50αρια ευρώ όταν είχα ρωτήσει άντε 80 max! πάντως δεν τα προτίμησα γιατι είχα στο starlet gt και ενώ για κρατήματα είναι πολύ καλά με 3.5cm χαμήλωμα που τα είχα, χτυπαγαν πολύ, δλδ όποιος εμπαινε στο αμαξι μου την ελεγε, στο σταρλετ ειχαν ρυθμιση 2 κυκλους δλδ 720μοιρες και ειχα +320 μπροστα δλδ εναν κυκλο και +180 πίσω δλδ μισο κυκλο. Παρολαυτα μου εσπαγαν συχνά και τα επισκευαζα, τελικά έβαλα τα μαμα ελατηρια στο τελος και παλι ηταν καλά, αλλά μετα δεν πρόλαβα να το χαρω για πολυ γιατι έγινε τροπετο το σταρλετακι. Το άλλο κακο με αυτά που ισχύει και στην corolla, είναι οτι τα πισω για να τα ρυθμισεις πρεπει να βγουν από το αμαξι!!! και ότι τα μπροστινα ειναι φυτευτα φυσιγγια και οχι γονατα! δλδ πρεπει να κοψεις τα μαμα KYB και να φυτεψεις μεσα τα φυσιγγια koni. Επισης στο σταρλετ εστω (δεν ξερω σε corolla) τα πισω ειχαν 2 σκαλες σε ύψος! ειχαν μια ασφαλεια στο πιατελο και την εβγαζες και αλλαζες θεση!!! ετσι εκανα τον κολο ποιο ψηλά από την μουρη! για μερικο καιρο μαλιστα ειχα χαμηλωσει μπροστα και πισω 2η σκαλα υψος και μαμα ελατηρια!!! σαν dragster εδειχνε! LOL!!! και φυσικά αψογα κρατήματα! αν δεν σε ενοχλουν αυτά και οτι κοπανανε πολυ σε σχεση με τα AGX παρε κονι. Υποψην τώρα σε corolla EE111 δεν ξερω ποσες σκαλες έχουν! τα εχουν αλλαξει!
Στο ξένο site στις φωτος δειχνει οτινανε! θελει πολύ προσοχη μην έρθουν λαθος αμορτισερ! όπως ειπα και πριν είναι και το θεμα της εγγύησης, μπορει να γλιτώνεις λεφτα αλλα με την εγγύηση ακομα και να έχουν τα μεταφορικα πηγαινελα ειναι ασύμφορα! + ποσες μερες κανουν πηγαινελα. Ενας φιλος με TEIN coilovers επρεπε να την στειλει Αγγλια και πηρε νεα! δεν σύμφερε η επισκευή της. + ποσα ευρώ θες ακόμα για τοποθετηση + ευθυγραμμιση. Η τοποθέτηση κάνει 70-80 ευρω + 30 η ευθυγραμμιση. Εδώ συνήθως η τιμή τα έχει μέσα. Δλδ εμένα πηγαν 600 ευρώ ετσι. Δλδ ποσα γλιτώνεις στην τελικη? δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 10-02-11 στις 22:01.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-11, 22:01
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
ειναι λίγο φτηνότερα από τα AGX μιλάμε για κοστος καμια 50αρια ευρώ όταν είχα ρωτήσει άντε 80 max! πάντως δεν τα προτίμησα γιατι είχα στο starlet gt και ενώ για κρατήματα είναι πολύ καλά με 3.5cm χαμήλωμα που τα είχα, χτυπαγαν πολύ, δλδ όποιος εμπαινε στο αμαξι μου την ελεγε, στο σταρλετ ειχαν ρυθμιση 2 κυκλους δλδ 720μοιρες και ειχα +320 μπροστα δλδ εναν κυκλο και +180 πίσω δλδ μισο κυκλο. Παρολαυτα μου εσπαγαν συχνά και τα επισκευαζα, τελικά έβαλα τα μαμα ελατηρια στο τελος και παλι ηταν καλά, αλλά μετα δεν πρόλαβα να το χαρω για πολυ γιατι έγινε τροπετο το σταρλετακι. Το άλλο κακο με αυτά που ισχύει και στην corolla, είναι οτι τα πισω για να τα ρυθμισεις πρεπει να βγουν από το αμαξι!!! και ότι τα μπροστινα ειναι φυτευτα φυσιγγια και οχι γονατα! δλδ πρεπει να κοψεις τα μαμα KYB και να φυτεψεις μεσα τα φυσιγγια koni. Επισης στο σταρλετ εστω (δεν ξερω σε corolla) τα πισω ειχαν 2 σκαλες σε ύψος! ειχαν μια ασφαλεια στο πιατελο και την εβγαζες και αλλαζες θεση!!! ετσι εκανα τον κολο ποιο ψηλά από την μουρη! για μερικο καιρο μαλιστα ειχα χαμηλωσει μπροστα και πισω 2η σκαλα υψος και μαμα ελατηρια!!! σαν dragster εδειχνε! LOL!!! και φυσικά αψογα κρατήματα! αν δεν σε ενοχλουν αυτά και οτι κοπανανε πολυ σε σχεση με τα AGX παρε κονι. Υποψην τώρα σε corolla EE111 δεν ξερω ποσες σκαλες έχουν! τα εχουν αλλαξει!

τα εχω αφησει τα koni, επικεντρονομαι σε kyb, τα agx μονο αν τα παρω απο το site που σου ειπα (εριξες καμμια ματια?) θα ρωτησω λεπτομερειες για τα ultra - sr και αν δεν βγαλω ακρη παω σε κλασσικη πιστευω συνταγη με excel - g ....ειναι και το οικονομικο βλεπεις..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-11, 22:05
NikiforosGT Offline:
Moderator

Το ξέρω το site αλλα το ειχα απορίψει εξαρχης γιατι καταρχην στις φωτος τα πάντα είναι λάθος οτι νανε, και με κωδικους δεν βγαζω ακρη, πιθανώς να τα στείλουν λάθος! αλλά δεν το ηθελα επειδη ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν αγοράζω κάτι από εξωτερικό αν δεν έχει Paypal!!! και εδώ δεν.... αλλά σου είπα αν βάλεις μαζι εργασια+ευθυγραμμιση κτλ οι διαφορες δεν ειναι μεγάλες. Αν υπολογισεις χρόνους αναμονης, το θέμα αποδειξης-εγγύησης κτλ μαλλον δεν λέει και τόσο τελικά!
για ψαξε εδώ : http://www.tpauto.gr/store/comersus_...dCategory= 27 έχει καλές τιμές!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-11, 22:28
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

απλησιαστα τα agx... μαλλον excel-g....ποιο light για την τσεπη.. θα το τρεναρο οσο μπορω παντως, ετσι κ αλλιως εχουν λιγο "ψωμι" αυτα που φοραω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-11, 11:58
NikiforosGT Offline:
Moderator

τρεναρε το να μαζέψεις κανά φράγκο να πας σε κάτι καλύτερο από excel-g! δεν λένε αυτά! τα AGX πάντως για μένα αξίζουν τα χρηματά τους!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-11, 12:23
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

κοντα στο καλοκαιρι θα δειξει γιατι εκει κοντα θ αλλαχτουν και τα ελαστικα...μακαρι να κατσει καμμια καλη δουλιτσα να δω κι εγω τι εστι AGX.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-11, 12:17
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τα excel-g που φοράω εγώ δεν κάνουν για γρήγορη οδήγηση. Θα έλεγα πως είναι και ένα κλικ μαλακώτερα από τα μαμά που είχε το αμάξι...
βέβαια τα προτίμησα και για άλλους λόγους (όχι μόνο οικονομικούς) και είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό.

Με τα μισά λεφτά απ' τα agx παίρνεις ένα σετ καλά αμορτισέρ που δεν κάνουν όμως για ταρζανιές. αν τα προτιμήσεις, για να κερδίσεις σε κράτημα πρέπει να πας σε φαρδύτερο λάστιχο με μικρότερο προφίλ.
Απάντηση με παράθεση
corolla e111 (g6)
Παλιά 26-05-11, 22:01
Το avatar του χρήστη vinakos7
vinakos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 184
vinakos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
corolla e111 (g6)

εχεις δικιο απλα ειμαι νεος και τωρα ξεκινησα να ασχολουμαι με το forum..ενδιαφερομαι για στανταρ υψους ελατηρια και μου εχουν προτινει mad και killen ..ποια να προτιμησω για τα kayaba τα μαυρα ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-05-11, 22:07
NikiforosGT Offline:
Moderator

εγώ δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να στα προτείνω, αλλά θα συνιστούσα τα μαμά δεν ξέρω τι μάρκα ειναι αλλα εννοώ από την Toyota. Εγώ έχω αμορτισερ Kyb AGX τα κοκκινα αν δεν τα ξέρεις με 4 σκάλες ρύθμισης σκληρότητας μπρος και πισω με μαμα ελατηρια πισω και από levin μπροστά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-05-11, 22:13
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πουλαει ο jle10 κατι ελατηρια mad.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ Ε 111 chris-e11 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 10-01-13 12:58
αναρτηση g6 G6 john ΦΟΡΟΥΜ 1 04-10-11 10:51
αναρτηση σε 111 urban TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 22-07-10 23:55
E12 αναρτηση itsabigworld TOYOTA COROLLA E 12 5 18-09-07 14:48
αναρτηση απο ts σε 1.4 poutsa TOYOTA COROLLA E 12 23 20-06-07 15:06

Page generated in 0,17362309 seconds (80,86% PHP - 19,14% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com