Ηρακλή σε αυτό που είπες για την ασφάλεια των μοτέρ, ακόμα και όταν το λάδι είναι κάτω απο το κατώτερο σημείο. Πραγματικά ισχύει αυτό το πράγμα. Στο CarinaII μια φορά είχα μείνει εντελώς απο λάδια καθώς τα είχε χάσει όλα απο το φίλτρο. Μάλιστα ήταν Αύγουστος με 40 βαθμούς, 19 χρονών εγώ τότε καταλαβαίνεις το αμάξι τα είδε όλα. Μου άναψε λαμπάκι στο δρόμο, λέω αποκλείεται, συνέχιζα να του πίνω το αίμα. Φτάνω σπίτι, τσεκάρω και δεν έδειχνε καθόλου λάδι ο δείκτης. Το αμάξι ούτε θερμοκρασία ανέβασε, ούτε τίποτα. Εκ τοτε αυτό έχει συμβεί άλλη μια φορά αλλά αυτή τη φορά ο πατέρας μου πιλοτάριζε. και πάλι τίποτα το μοτέρ. Και αυτό 4afe φοράει.
Επίσης Μιχάλη έπρεπε να έβλεπες το 101 του Διονύση πως πήγαινε που δεν είχε λάδι μέσα, σαν τρελό έκανε! Η εξήγηση είναι αυτή που σου έδωσε ο corollΑΚΗΣ!
Επίσης Ηρακλή μην σου κάνει εντύπωση που το αμάξι σου πηγαίνει καλύτερα απο ποτέ. Πολλές φορές οδηγώ ακόμα το Carina έτσι για τις ευχάριστες αναμνήσεις. Σε πληροφορώ οτι αυτό ακριβώς έλεγα προχθές στο μαγαζί του Φάνη. Μετά απο 200.000 χλμ πηγαίνει σαν μουρλό. Και να πω οτι καίει πολυ λάδι θα έλεγα είναι απο την συμπίεση. Καίει όμως ελάχιστο, πολυ ελάχιστο, φυσιολογικότατο. Εσύ Ηρακλή απο τι φαντάζομαι το προσέχεις πολυ και είσαι σχολαστικός με την συντήρησή του. Δεν πρόκειται ποτέ ρε φίλε να σου κωλώσει αυτό το μοτέρ. Η αλήθεια πάντως είναι οτι δεν είναι και η Χαρά των βελτιώσεων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spyros_45 : 21-12-06 στις 10:42.
|