Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
18-08-07, 17:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
οι ζάντες είναι 100% ίσιες.τις πήγα στον πεττα και τις πήρα αμέσως πίσω γιατί πολύ απλά δεν είχαν τίποτα
|
18-08-07, 17:58
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
|
|
μπαλακια μυδια ξυδια εινα ισια?
ακομα το χεις σηκωση να την ρολαρης πανω σε ραμπα να δεις πως παει?
|
18-08-07, 20:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
επειδή ξεφεύγουμε το ερωτημά μου είναι αν υπάρχει διαφορά στα δαχτυλίδια πλαστικά και μεταλλικά.
|
18-08-07, 22:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Οι ΕΝΚΕΙ που ειχα, μια στραβωσε(και εσπασε σε καποιο σημειο) και την ειχε παει ο πατερας μου για τροναρισμα. Επεσε και κολληση. Ηρθε αλλα μετα απο καποιες δεκαδες χιλιαδες χιλιομετρα εσπασε η κολληση. Σ' αυτες τις ζαντες ειχε παει ο πατερας μου και ειχε φτιαξει πλαστικα δακτυλιδια σε τορνο. Δεν ειχε κοπει ποτε κανενα.
Καποια στιγμη που εκανε ζυγοσταθμιση στις ροδες εκανε παντα τρεμουλο στα 110 με 120. Το πηγε και εκανε ζυγοσταθμιση με τις ροδες πανω στο αυτοκινητο και μετα δεν εκανε τρεμουλο.
Οι ΟΖ που εχω εχουν μεταλλικα δακτυλιδια. Μαλλον για να τα δινει ο κατασκευαστης πρεπει να ειναι καλυτερα.
|
19-08-07, 00:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
αυτό με τη ζυγοστάθμιση με τις ρόδες πάνω στο αυτοκίνητο μου το είπαν και εμένα.αλλά δεν το καταλαβαίνω το γιατί αφού και στις δικές μου και στο ξαδέρφου μου ο ίδιος την κάνει πάντα και πρόβλημα δεν έχουμε.τέλος πάντων πονεμένη ιστορία.
όσον αφορά τα δαχτυλίδια και εγώ έτσι πιστεύω γιατί και στις tsw τις δικές μου μουχε βάλει κατευθείαν μεταλλικα δαχτυλίδια.
|
19-08-07, 12:15
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
συγνωμη που θα στο χαλασω....αλλα ειχα φαει ενα κρασπεδο....αλλαξα ιμιαξονιο ακρο αμορτισερ ψαλιδι...ε η ζαντα ειναι μομο....δεν επαθε τπτ εκτος απο μερικα γδαρσιματα....
|
No way momo, σιγουρα ο τροπος που εφυγες ηταν τετοιος που η ζαντα ειχε το μικροτερο χτυπημα κ το μετεφερε αυτουσιο στα μηχανικα μερη.
σε ενα πριμερα εχει ο κολλητος μου μομο, και τις διορθωνει καθε 6μηνες μονο απο λακκουβες.
19-08-07, 12:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SavvasKE35
No way momo, σιγουρα ο τροπος που εφυγες ηταν τετοιος που η ζαντα ειχε το μικροτερο χτυπημα κ το μετεφερε αυτουσιο στα μηχανικα μερη.
σε ενα πριμερα εχει ο κολλητος μου μομο, και τις διορθωνει καθε 6μηνες μονο απο λακκουβες.
|
Μόμο έχει συγγενης μου σε ένα mazda 323, εδώ και 7-8 χρόνια και η ζάντα είναι σαν καινούρια...δεν έχει στραβώσει καθόλου! Με λάστιχο 195-50 σε 15αρα και ανάρτηση bilstein με ελατήρια 6ποντα. Όπότε μάλλον είναι θέμα συγκυριών και όχι απόλυτο πως οι μόμο ή οι Χ,Ψ,Ζ ζάντες είναι της πλάκας.
|
19-08-07, 22:46
|
|
|
|
|
Ρε παιδια παιζουν πολλα με τις ζαντες.Ολες οι αλουμινιου αμα πεσεις σε ''καλη λακουβα'' θα στραβωσουν.Το θεμα ειναι να οδηγας προσεχτικα και να μην εισαι ολη την ωρα μεσα στις λακουβες.Αν και αυτο τουλαχιστον στην Αθηνα ειναι λιγο δυσκολο.Παντος το θεωρω υπερβολη να πηγαινεις καθε εξη μηνες για ισιωμα.Εγω τις ισιωνω με καθε αλλαγη ελαστικων.Τωρα αν εχουν παρει λιγο δεν πιστευω οτι αξιζει καθε λιγο και λιγακι να πηγαινεις στον τορνο.
|
19-08-07, 23:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
Οι καλυτερες ειναι οι σιδερενιες. Οταν καποια στραβωσει, την πετας και παιρνεις αλλη τσαμπα. χιχιιχιιχι
|
20-08-07, 02:07
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
δεν μπορω να πιστεψω οτι μια ζαντα σε ενα στανταρ ποσο τον 800 ευρω θα χει διαφορα επειδη ειναι ιταλικη γερμανικη ιαπωνικη ακομα κ κινεζικη....αν μιλαμε για μια ζαντα ιδιες διαστασεις κ διαφορα καποιον αρκετον ευρω τοτε ναι δεν μπορει η kosei στα 1500 να ναι ιδια με μια momo που κανει 1000
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17008710 seconds (81,52% PHP - 18,48% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|