Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-09-07, 23:48
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 408
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
electro το εχω παθει δυο φορες. Την πρωτη μας ειπαν στη toyota οτι χρειαζεται αλλαγη το καθισμα και βεβαια το καθισμα ειναι πολυ ακριβο.
Γι'αυτο τους ειπε ο πατερας μου να το κοιταξουν καλυτερα και τελικα μας ειπαν οτι ενα κερμα ειχε πεσει και ειχε σφινωσει.
Πριν λιγες μερες παλι τα ιδια και αυτη τη φορα χωρις κουβεντα το εφτιαξαν παλι. Τωρα τι ακριβως φταει δεν ξερω απλα μη ψαρωσεις και πληρωσεις τζαμπα καθισμα εκτος και αν στο βαλουν στην εγγυηση .
Σε ευχαριστώ φιλε μου , θα το κοιτάξω αυτό που είπες. Και εμένα λογικό μου φαίνεται οτι δεν είναι κάτι σημαντικό και πως θα φτιάχνεται. Επίσης δεν θέλω να μου το αλλάξουν , γιατι μετά θα έχω μια καινούργια ταπετσαρία και μια "παλιά"(του οδηγού). Σιγουρα θα φαίνεται η διαφορά......

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-09-07, 02:47
electro Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημερα παιδια!

Δεν ξερω τι εχω παθει και τις τελευταιες μερες ολο κατι παθαινω.... Θελω την γνωμη σας. Χτες προς μεγαλη μου εκπληξη , διαπιστωσα το εξης : Οταν τραβαω το μοχλο για να πεσει το καθισμα( εχω το 3θυρο) του συνοδηγου , πεφτει η πλατη , αλλα δεν παει μπροστα.... αφου σηκωσω τον μοχλο κατω απο το καθισμα που παει μπροστα και με την πλατη να την πιεζω με το χερι μου προς τα μπροστα, παει. Και εννοειται οτι και αυτο θελει για να ξαναερθει στη θεση του....

Εχει κανει παθει κατι τετοιο? Να πω οτι το αμαξι δεν του εκανα κατι και ειδικα με το ανοιξε κλεισε το καθισματος προσεχα πολυ,δε εκανα τιποτα αποτομα και οταν ηταν να μπει καποιος , παντα εγω του ανοιγα....
Λοιπον σημερα πηγα στην ΤΟΥΟΤΑ για αλλαγη λαδιων και επ ευκαρια το ειδανε το προβλημα. Θα μου αλλαξουν βαση καθισματος και φυσικα δεν θα πληρωσω ......

ΥΓ: Για την αλλαγη λαδιων τους πηγα δικα μου ( ARAL HIGH TRONIC 5-40). Καταρχην μου βαλανε λιγοτερο απο 3.5 λιτρα. Κατα δευτερον , ποσα λεφτα μου πηρανε???????????

Η απαντηση ειναι 1.5 !!!!! Ναι , ναι , καλα διαβασατε..... 1.5€.... . Βεβαια τον ρωτησα ποσο θα μου στοιχησει το επομενο σερβις των 90.000 και η απαντηση ηταν 265€.... . Αυτα τα ολοιγα.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-09-07, 22:33
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 590
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Αντε άρχισε να τα μαζεύεις από τώρα......

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-09-07, 22:43
Το avatar του χρήστη Panagiotis_87
Panagiotis_87 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 238
Panagiotis_87 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Help!
Εδω και αρκετο καιρο εχω παρατηρησει ενα θορυβο που νομιζω οτι ερχεται απο τον πισω αριστερο τροχο αλλα χτες το ακουγα πιο εντονα.. Ειναι σα να ακουμπουν δυο πραγματα μετακυ τους και κανει εναν περιοδικο θορυβο καθε φορα που κανει μια περιστροφη η ροδα. Ακουγεται σαν χχχχχχχχ ο θορυβος, αν βοηθαω να καταλαβετε..!! Μοιαζει σα να ακουμπαει το τακακι στον δισκο. (Φυσικα οταν παταω γκαζι δεν ακουγεται γιατι δεν ειναι τοσο εντονος, μονο οταν τσουλαει με νεκρα το αμαξι) Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα νομιζω οτι πρωτοακουσα τον θορυβο μετα απο χειροφρενα που εκανα..
Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι??? Το χει παρατηρησει κ καποιος αλλος??

Επισης απο χτες αρχισε ενας σπαστικος κ αρκετα εντονος τριγμος στο πεταλ του συμπλεκτη που απο οτι εχω διαβασει πολλοι εχετε. Θα παω στην Toyota να μου ριξουν τα σχετικα σπρει κ εμενα να δουμε τι θα γινει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-07, 01:52
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μαλλον θελεις αλαγη τακακια.... αν οχι δοκιμασε με λιγα χιλιομετρα σε ευθεια να τραβηκεις απαλα χειροφρενο
Παλιά 21-09-07, 02:55
electro Offline:

Λοιπον φιλε Παναγιωτη , αυτο το ακουω και εγω. Τακακια αλαξα πριν 3 μηνες. Οταν το ειπα την ΤΟΥΟΤΑ μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα και οτι προερχεται οντως απο τα φρενα. Βεβαια δεν εχω δοκιμασει αυτο που λεει ο Roy( μηπως τυχον προερχεται αποκλειστικα απο τα πισω) ,αλλα θα το δοκιμασω. Οσο για το σπρευ , μαλλον δεν ειναι λυση. Εγω το εχω παει ηδη 3 φορες τους τελευταιους 4 μηνες. Τωρα βεβαια εχει σταματησει ( μεχρι ποτε δεν ξερω) , αλλα προχτες που ημουν για σερβις , ηταν ενας με μια Ε12 με το ιδιο προβλημα και του παρεγγελναν δισκο πλατο.....

Εαν πας , ενημερωσε μας για τι τι σου ειπαν!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-07, 11:43
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 301
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά, ό,τι προέρχεται από συμπλέκτες και δίσκους, βαράτε τις αντιπροσωπείες να σας αλλάζουν δίσκους-πλατό. Εμένα μου άλλαξαν μια φορά στο 4μηνο και τώρα στο 6μηνο μάλλον πάω πάλι για αλλαγή γιατί τώρα κάτι μου γδέρνεται και στην πρώτη με λίγες στροφές μέχρι να δώσω γκάζι για 2α. Περιττό να πω ότι το αμάξι το πάω σαν νεογέννητο και ότι θα γίνει της Κορέας άμα θέλω πάλι δίσκο...θα τους πάρει o devil και θα τους lift them up...g@μώ τους δίσκους της μαμάς μας μέσα.

Όσον αφορά στο σφύριγμα παιδιά, περάστε από κανέναν με πιεστικό αέρα να σας φυσήξει τα τακάκια...

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-07, 20:28
Το avatar του χρήστη Panagiotis_87
Panagiotis_87 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 238
Panagiotis_87 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπον φιλε Παναγιωτη , αυτο το ακουω και εγω. Τακακια αλαξα πριν 3 μηνες. Οταν το ειπα την ΤΟΥΟΤΑ μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα και οτι προερχεται οντως απο τα φρενα. Βεβαια δεν εχω δοκιμασει αυτο που λεει ο Roy( μηπως τυχον προερχεται αποκλειστικα απο τα πισω) ,αλλα θα το δοκιμασω. Οσο για το σπρευ , μαλλον δεν ειναι λυση. Εγω το εχω παει ηδη 3 φορες τους τελευταιους 4 μηνες. Τωρα βεβαια εχει σταματησει ( μεχρι ποτε δεν ξερω) , αλλα προχτες που ημουν για σερβις , ηταν ενας με μια Ε12 με το ιδιο προβλημα και του παρεγγελναν δισκο πλατο.....

Εαν πας , ενημερωσε μας για τι τι σου ειπαν!
Μαλλον με το χειροφρενο πρεπει να εχει σχεση ο θορυβος αυτος. Για τον συμπλεκτη θα τους το παω καποια στιγμη κ θα σου πω τι μου ειπαν. Παντως νομιζω οτι μου το κανει οταν ειναι 'κρυος' ο συμπλεκτης και μετα απο καμια ωρα περιπου χρησης σταματαει ο τριγμος..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
μαλλον θελεις αλαγη τακακια.... αν οχι δοκιμασε με λιγα χιλιομετρα σε ευθεια να τραβηκεις απαλα χειροφρενο
Πριν 3 εβδομαδες που εκανα το σερβις των 15.000 τα τακακια ηταν σε καλη κατασταση οποτε δε φταιει αυτο. Αν το ξανακουσω θα δοκιμασω αυτο που λες με το χειροφρενο γιατι μαλλον με αυτο πρεπει να εχει σχεση..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, ό,τι προέρχεται από συμπλέκτες και δίσκους, βαράτε τις αντιπροσωπείες να σας αλλάζουν δίσκους-πλατό. Εμένα μου άλλαξαν μια φορά στο 4μηνο και τώρα στο 6μηνο μάλλον πάω πάλι για αλλαγή γιατί τώρα κάτι μου γδέρνεται και στην πρώτη με λίγες στροφές μέχρι να δώσω γκάζι για 2α. Περιττό να πω ότι το αμάξι το πάω σαν νεογέννητο και ότι θα γίνει της Κορέας άμα θέλω πάλι δίσκο...θα τους πάρει o devil και θα τους lift them up...g@μώ τους δίσκους της μαμάς μας μέσα.

Όσον αφορά στο σφύριγμα παιδιά, περάστε από κανέναν με πιεστικό αέρα να σας φυσήξει τα τακάκια...
Εννοεις μηπως εχει καθησει τιποτα στα τακακια? Δε νομιζω αλλα θα το δοκιμασω.. Καλη υπομονη με τον δισκο...!

Εν τω μεταξυ ενα αλλο κουφο που μου εχει κανει δυο φορες το αμαξι ειναι να μη μπαινουν και να μη βγαινουν οι ταχυτητες. 1η, 2α και 3η εμπαιναν με πολυ δυσκολια και μερικες φορες δεν εβγαιναν κιολας. Ξεκιναω απο φαναρι με 1η, παω να βαλω 2α και δεν εβγαινε η πρωτη!! Τα χα παιξει ειχα μεινει με πατημενο συμπλεκτη και να μου κορναρουν οι πισω! Μετα απο 3-4 δευτερα προσπαθειας βγηκε! Συνεβη 1 φορα κ λεω ενταξει μπορει να ετυχε.. και πριν 1 βδομαδα ξανασυνεβη. (Ειμαι σιγουρος οτι πατουσα τερμα συμπλεκτη στις αλλαγες) Επισης δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα και τις 2 φορες το αμαξι ηταν "κρυο".
Λετε να εχει το σασμαν προβλημα? Εχει συμβει αυτο σε καποιον αλλο?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panagiotis_87 : 21-09-07 στις 21:01.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-09-07, 01:47
electro Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis_87 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εν τω μεταξυ ενα αλλο κουφο που μου εχει κανει δυο φορες το αμαξι ειναι να μη μπαινουν και να μη βγαινουν οι ταχυτητες. 1η, 2α και 3η εμπαιναν με πολυ δυσκολια και μερικες φορες δεν εβγαιναν κιολας. Ξεκιναω απο φαναρι με 1η, παω να βαλω 2α και δεν εβγαινε η πρωτη!! Τα χα παιξει ειχα μεινει με πατημενο συμπλεκτη και να μου κορναρουν οι πισω! Μετα απο 3-4 δευτερα προσπαθειας βγηκε! Συνεβη 1 φορα κ λεω ενταξει μπορει να ετυχε.. και πριν 1 βδομαδα ξανασυνεβη. (Ειμαι σιγουρος οτι πατουσα τερμα συμπλεκτη στις αλλαγες) Επισης δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα και τις 2 φορες το αμαξι ηταν "κρυο".
Λετε να εχει το σασμαν προβλημα? Εχει συμβει αυτο σε καποιον αλλο?
Κοιτα και εγω εχω παρατηρησει μια δυσκολια με τις ταχυτητες να μπαινοβγαινουν , αλλα οχι σε τετοιο βαθμο , σαν το δικο σου..... Εχω δει που λενε πολλοι οτι αλλαξανε δισκο , να θελει και το σασμαν???? ΑΣΤΑ!

Δεν ξερω τι να πω , αρχιζω να πιστευω οτι δεν εδωσαν την δεουσα σημασια στην μεταδοση οι Ιαπωνες.....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-10-07, 23:18
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ελυωσα στο γελιο φιλε μου οταν ειδα που το εβαλες (κατηγορια)!Εμ βεβαια αφου ειναι για πεταμα τα Ε12 τι να κανουμε?

Αναψα φωτιες τωρα??

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,18387508 seconds (80,99% PHP - 19,01% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com