ετσι σε θελω βατιλι... ορμα!!!
ακομα και ο αδερφος μου το λυπηθηκε...
μεχρι που μου ειπε να παρω αβενσις να κανω τη μετατροπη για να μην το κοψω...
ουτε τον ενοιαξε ποσα χρηματα εχω δωσει... χεχεχεχε
θα παει ο τροχος συνεφο βατιλι...
φουλ στροφες......
ΜΑΚΑΤΕ εκει που ειναι τουλαχιστον το σασμαν και απο οτι δειχνει εκει θα κατσει και ο κινητηρας...
φυσικα θα κεντραριστει ολος μαζι. οι βασεις του σασμαν παραδειγματιζουν ομως τι θα συμβει και τα παει αρκετα καλα...
στο κεντρικο ραμφος της γεφυρας περναμε διπλα. δεν γινεται πιο ψηλα και δεν χρειαζεται πιο ψηλα...
το κενο μεταξυ ραμφους και σασμαν ειναι πανω απο 25mm.
το αλουμινιο του καρτερ το οποιο βιδωνει στο σασμαν ειναι 15mm
συνεπως θα μπορει εκει αναμεσα να κουνιεται ο κινητηρας...
η βαση στο αριστερο ραμφος του st185 οπως μου πες ειναι χαρακτηριστικη οτι γινεται η δουλεια τελειως μαμα χωρις κοψε ραψε...
η μπροστινη στο ψυγειο θελει ελαφρια μετατροπουλα αλλα χωρις να ειναι κατι που να φερει φοβο μιας και ειναι κοντρα τα φορτια εκει...
η πισω η δικη σου εκει στην κρεμαριερα καθισε τελεια... απο τι ειναι αυτο το Π?
γενικα επεσαν ολα, ολες οι βιδες οπως επρεπε και οπως περιμενα. φυσικα θα χρειαστει μετατοτιση 1 εως 2 χιλιοστα δεξια αριστερα μπρος πισω αφου μπει ο κινητηρας και γινουν κανα δυο μανουβρες με λασκα τις βασεις...
η μπροστινη βαση του ψυγειου 205 με 215 ειναι ιδια....
εκει που ειναι τωρα το σασμαν καταφερα να δω μεσα απο την τρυπα που βγαινουν τα ημιαξονια και ειναι καρακεντρο του κερατα.μεχρι ριγα του μετρου εβαλα... (μηπως να βαλω οπτικο λειζερ?
) η ραμα?
οταν μπει το μοτερ υποτιθεται οτι τ αμαξι θα κατεβει περιπου μισο ποντο λογω βαρους του μοτερ.. και ενα ποντο να ανεβει δε θα σηκωσω πιο ψηλα τον κινητηρα με σκοπο να πετυχω τα απολυτα οριζοντια ημιαξονια. θα μπορω να ψηλωσω τ αμαξι αν χρειαστει απο το γονατο της k-sport...
αυτη τη στιγμη χωρις μοτερ μεσα τα ψαλιδια ειναι ακριβως σε οριζοντια θεση.
η βαση στο αριστερο ραμφος δεχτηκε ενα ψιλο ξυρισματακι στον τροχο για να μην ακουμπησει μελοντικα στο σταθερο μπρακετο του ραμφους...
πιστευω οι φωτο να τα λενε ολα...
ΜΑΚΑΤΕ thnx για το αδειο-ψευτικο σασμαν πιστευω με εσωσε για την προβα μου.
σημαινει μπορω να ριξω τον κινητηρα μεσα να ετοιμασω πολλα πραγματα και απο κατω υστερα να βαλω του MR2....
ΥΓ 1 πρεπει να πλυνω λιγο το μηχανοστασιο και γενικα το σασι κρεμαριερες κτλ κτλ γιατι δε το χα πλυνει με πιεστικο γμτ...
ΥΓ 2 η 101 εχει πολυ πολυ χωρο μεσα τελικα...
το καπο του καλντινα ειναι 1 cm πιο φαρδυ απο του 101
μακατε το G440 θα κανει μαμω τις δουλειες. αγγελια εβαλες την 12αρουλα σου?