Μπράβο ρε Σακη εισαι και ο πρώτος! προσπάθησε όπως να κάνεις ένα θέμα εδώ που λέει δειτε τα μέλη μας, με μια παρουσίαση του αυτοκινήτου σου και του συστήματος με φωτος. Να υποθέσω πως όλα τα έχεις πάρει από αυτον εδώ ;
www.hydrofuelsys.com
Απο αυτον εχουμε παραγγείλει και για ένα φιλαράκι μου και θα βάλουμε με τις 6 πλάκες σε saxo 1100cc. Εγω αν ειδες παλιότερα εκανα την βλακεια και πηρα με 11 πλακες! και επειδη ειναι τεραστιο αφαιρεσα τις 5 και το εκανα και εγω με 6!
μολις πριν λιγο εβαλα το isolated power module για το ψηφιακο αμπερομετρο και πλέον δουλευει με την μπαταρια του αυτοκινητου και οχι με 9βολτες! εσυ εχεις βαλει τετοιο?
παντως το ρελε πρεπει να παιρνει απο μπαταρια και να ανοιγει το συστημα με τον διακοπτη on/off και οχι να παιρνει οποτε παιρνει μπρος το αμαξι, γιατι το εχεις με το ρελε της αντλιας βενζινης? αυτο δεν καταλαβαίνω....επισης KoH που βρισκεις? οπου ρωτησα δεν ειχε κανεις! ολοι εχουν NaoH, και τα 2 κανουν παντως, αν και μαλλον το ΚοΗ ειναι καλυτερο! εγω δεν εχω βαλει φλωτερ κτλ που το βρηκες αυτο? απλα ελεγχω το δοχειο νερου, παντως να ξερεις και να αδειασει δεν παθαινει κατι απλα αν δεν εχει υγρα δεν κανει ηλεκτρολυση και απο το αμπερομετρο το βλεπεις οτι δεν δουλευει! δεν γινεται καποια ζημια δλδ, γιαυτο και δεν εχω βάλει.