αυτο τον καιρο, με την αδεια την καλοκαιρινη, εφτιαξα ενα μισογκρεμισμενο υποστεγο στο χωριο, για να βαζω με το σουπρα μου.
Οι ζαντες AZEV που του εβαλα δεν εχουν δαχτυλιδια που να κεντραρουν στον οφαλο του μουαγιε, οποτε εχω ενα τρεμουλο....συνεχεια.
επισης, στου πισω τροχους εχω 25mm αποστατες τροχων, που και αυτοι δεν κεντραρουν στον οφαλο, οποτε κ αυτοι θελουν δακτυλιδια.
οριστε πως ειναι τα δακτυλιδια:
http://i68.photobucket.com/albums/i2...ady/6f3b_1.jpg
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΡΟΧΟΥ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5mm) ΣΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.
Βλεπετε, εκει που το αραζα, στο πατρικο μου σπιτι, τα αδερφια μου, δεν ειχαν χρονο για να ασχοληθουν, παρα μονο, καμια κοντριτσα κτλ.
τελος, μετρησα OD (outside diameter) : 67 mm ID (Inside diameter) : 60,1mm.
τα βρηκα καπου στο ιντερνετ για να τα παρω,1 σετ, 4 τεμαχια με 35-40 δολαρια.
απλα ειπα να σας τα πω, για να ξερετε οτι οταν σας τρεμει το τιμονι κ δεν φορατε μανισιες ζαντες, ΞΕΚΙΝΑΤΕ πρωτα με hub centric rings τα οποια μπορειτε να βρειτε κ σε τοπικους λαστιχαδες.
εγω επαθα το εξης με το ΑΕ92. Ειχα κατι πολυ καλες ζαντες χωρις δαχτυλιδια.
Πηγα σε 5-6 λαστιχαδες, κ ΚΑΝΕΙΣ δεν μου εδινε δακτυλιδια.
Η απαντηση τους? Να παω να τα παρω απο εκει πουτις αγορασα!
Μου φαινεται σε λιγο καιρο, λαστιχο θα παθαινω, και θα το αλλαζω μονος μου, ουτε καν θα παταω σε πουτες λαστιχαδες μαμω την μαγκια τους.
Το αποτελεσμα τοτε? πηγα στο εργοστασιο πουδουλεω, και σε 1 ωρα τα δακτυλιδα ηταν ετοιμα απο ατσαλι.
παρακατωμερικες φωτο να καταλαβετε
το μωρο τακαρισμενο
πισω αποστατες τροχων 25mm. WHEELS SPACERS.ειτε πισωκουνα, η μπροστοκουνα ΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5mm) ΣΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.
Η τελεια ζαντα, AZEV απο την μεσα πλευρα.