Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-03-08, 14:03
Το avatar του χρήστη ari
ari Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla 20v levin
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 232
ari είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ωραιος ο παιχτης. και εγω καπου εκει τα υπολογιζα τα νουμερα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-08, 22:49
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ναι σωστος κ για τα 106 με τα σαξο..τα σαξο ειχαν παντα καποια δεκατα στα μπαμ πιο κατω λογο κιλων ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-03-08, 01:58
Το avatar του χρήστη CM80
CM80 Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Κ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
CM80 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπερα παιδια.Επειδη σε προσφατο τρακαρισμα ξεχαρβαλωσα τον προφυλακτηρα και πλεον χρειαζεται αλλαγη (ή επισκευη), θελω να ρωτησω αν ξερει κανενας να μου πει που μπορω να βρω αλλο και ποσο μπορει να κοστιζει.Να σας πω οτι εχω το στρογγυλοφαναρο μοντελο Ε111 και οτι ο παρον προφυλακτηρας ειναι τυπου wrc φτιαγμενο απο πολυεστερα.Ευχαριστω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-03-08, 20:18
Το avatar του χρήστη NIKOSX
NIKOSX Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: xios
Δύναμη Σεβασμού: 262
NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CM80 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα παιδια.Επειδη σε προσφατο τρακαρισμα ξεχαρβαλωσα τον προφυλακτηρα και πλεον χρειαζεται αλλαγη (ή επισκευη), θελω να ρωτησω αν ξερει κανενας να μου πει που μπορω να βρω αλλο και ποσο μπορει να κοστιζει.Να σας πω οτι εχω το στρογγυλοφαναρο μοντελο Ε111 και οτι ο παρον προφυλακτηρας ειναι τυπου wrc φτιαγμενο απο πολυεστερα.Ευχαριστω
Τον εργοστασιακο λεσ? αυτο που εχει απο την μανα του με τις θυριδες κατω κατω?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-08, 10:49
Το avatar του χρήστη CM80
CM80 Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Κ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
CM80 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν ειναι ο εργοστασιακος.Ειναι αυτος που φαινεται και στις φωτο που εχω στο προφιλ μου και στο αβαταρ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-08, 20:46
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καθως εφτασε το καλοκαιρακι και πηραν μπροστα τα air condition στα τουτου μας θα θελα να ρωτησω αν καποιος εχει παει σε καποιο καταστημα που κανει σερβις και συμπληρωμα φρεον στο air conditiοn του corolla του.

Δεν εχω προβλημα κανενα με το aircon και την αποδοση του στο δικο μου απλα θελω το καταστημα να κανει καποια ειδικη απολυμανση (δεν θυμαμια πως λεγεται αλλα κανουν κατι για μυκητες κτλ) και αλλαγη φιλτρου (θα το παρω εγω απο ΤΟΥΟΤΑ να του το παω του ανθρακα),το φιλτρο το αλλαξα πριν 2 χρονια παλι καλοκαιρι αλλα δεν εχω κανει ποτε σερβις στο aircondition και θελω να ξερω οτι δουλευει σωστα.

Θελω να ξερει την δουλεια του και γι'αυτο θα παω εκτος ΤΟΥΟΤΑ να ειναι δηλαδη εξειδικευμενος μονο σε αυτοκινητων aircon εχετε κατι στα υποψιν σας?Αν εχετε κανει το εν λογο σερβις aircon στο τουτου σας,παρακαλω αναφερατε και τιμες να παρω μια ιδεα.

Ευχαριστω πολυ.
Παλιά 03-06-08, 09:17
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Η μονη εταιρία που μου έρχεται στο μυαλό Γιάννη (που ασχολειται μονο με το θεμα του A/C στα τουτού) ειναι η DIAVIA.
Ειχαμε παει ενα Punto και μια Alfa Romeo παλιά και εμεινα ευχαριστημένος. Απλα αν θυμαμαι, ηταν λίγο τσιμπιμένη η τιμή τους. Μη με ρωτησεις ακριβως πόσο είχα πληρωσει γιατι δεν θυμαμαι καθόλου.
Αν θέλεις μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις. Εχω μονο τα στοιχεία για το καταστημα τους στον Πειραιά, αλλα ξερω ότι έχουν και άλλα καταστηματα μεσα στην Αθήνα.

DIAVIA
Τηλ: 210-4124787
κος Αλέξανδρος Δέδες
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-06-08, 10:09
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε ευχαριστω Μιχαλακη θα τους παρω ενα τηλ να με κατατοπισουν.
Παλιά 08-06-08, 14:19
louge20vt Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6 & Leon FR
Περιοχή: Αθήνα
louge20vt είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καθως εφτασε το καλοκαιρακι και πηραν μπροστα τα air condition στα τουτου μας θα θελα να ρωτησω αν καποιος εχει παει σε καποιο καταστημα που κανει σερβις και συμπληρωμα φρεον στο air conditiοn του corolla του.

Δεν εχω προβλημα κανενα με το aircon και την αποδοση του στο δικο μου απλα θελω το καταστημα να κανει καποια ειδικη απολυμανση (δεν θυμαμια πως λεγεται αλλα κανουν κατι για μυκητες κτλ) και αλλαγη φιλτρου (θα το παρω εγω απο ΤΟΥΟΤΑ να του το παω του ανθρακα),το φιλτρο το αλλαξα πριν 2 χρονια παλι καλοκαιρι αλλα δεν εχω κανει ποτε σερβις στο aircondition και θελω να ξερω οτι δουλευει σωστα.

Θελω να ξερει την δουλεια του και γι'αυτο θα παω εκτος ΤΟΥΟΤΑ να ειναι δηλαδη εξειδικευμενος μονο σε αυτοκινητων aircon εχετε κατι στα υποψιν σας?Αν εχετε κανει το εν λογο σερβις aircon στο τουτου σας,παρακαλω αναφερατε και τιμες να παρω μια ιδεα.

Ευχαριστω πολυ.
Και γιατί να παιδεύεσαι ψάχνοντας για Diavia κτλ... 45€ χρεώνει ή Toyota για καθαρισμό-service Ac χωρίς το φίλτρο. Υπολόγισε και 1 φίλτρο μιας και το έχεις πολύ καιρό και είσαι οκ! Θα στο συνδέσουν σε ένα μηχάνημα που κάτι κάνει με το φρέον και θα σου ρίξουν sprey για τους μύκητες από τους αεραγωγούς! Αν αλλάξεις και το φίλτρο ζήτα να σου ρίξουν λίγο και στο ίδιο το φίλτρο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-08, 15:59
kostasg6 Offline:
Νεότατος

kostasg6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα σε όλους τους corollisti.Για όσους θυμούντε αν και πάει πολυς καιρός απο τότε είχα γράψει για το πρόβλημα που είχα με το corolla 1.4 g6 e111 το οποίο έκαιγε αρκετό λαδάκι.Σκεπτόμενος ότι υπάρχει μία μεγάλη εταιρία απο πίσω είπα να αλλάξω στην εγγυήση το μοτέρ.Τελικά όμως ήταν αντικατάσταση κορμού με πιστόνια και στρόφαλο το οποίο μοτέρ έσπασε λόγω αστοχίας και λάθος συσφιξεις τών 2 πιστονιών πάνω στο στρόφαλο.Έγινε και πάλι αντικατασταση πάλι όμως κορμού και όχι ολόκληρου μοτέρ το οποίο απο την αρχή κίολας έκαιγε λάδι και η κατάσταση έχει χειροτερεύσει τέλευταία όπυ καίει 1 λιτρο λάδι κάθε 1000κμ.Περισσότερο απο το seat 127 25χρόνων που είχα παλία.Τελικά και τα ΤΟΥΟΤΑ έγιναν χάλια και σπάνε και χαλάνε.Ξέχασα να πω ότι ο κορμός που μου έβαλαν είναι απο ανακατασκευή και όχι καινούργιος.Ευχαριστώ πολυ και σορρυ αν κουρασα

Ενας πικραμένος corollisti
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 12:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 12:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 22:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 15:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 11:45

Page generated in 0,24401402 seconds (76,48% PHP - 23,52% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:03.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com