Τα πάντα έγιναν μέσα σε μία εβδομάδα.
Ειχα στο μυαλό μου καιρό να ψαχτώ για κάτι διαφορετικό αλλα δεν μου αρεσε τίποτα.
Ηθελα παραπάνω χώρους (όσο μεγαλωνουν τα 2 παιδια δυστυχώς δεν μας καλοχωρούσε η κορολλα), και είχα μια επιθυμία να αλλάξω κατηγορία και να πάω σε κάτι πιο τζιποειδές.
Δυστυχως ό,τι τζιπ κοιτούσα ή που θα μου αρεσε αλλα θα ειχε πολλά κυβικά (πχ RAV) ή που θα είχε μοτέρ άθλιο (πολυ λίγα αλογα,) ή που θα ηταν diesel (και diesel δεν ηθελα να παρω με τιποτα).
Επίσης ήθελα να το παρω καινουριο και οχι μεταχειρισμένο.
Τελικά βρήκα ενα τζιπ που μου πληρούσε τα 9 στα 10 κριτήρια (δλδ ηταν χαμηλα κυβικά, καλά άλογα και ροπή, χώρους, μου αρεσε εμφανησιακά και ήταν και καλή μάρκα). Αυτό που δυστυχώς δεν μου πληρούσε ήταν ότι δεν ηταν Ιαπωνικό που ειναι η μεγαλη μου αγάπη...
Κατέληξα και έχω κλείσει (δεν το εχω παραλαβει ακόμα) το νέο Jeep Renegade 1.4, 140 άλογα και 23 κιλά ροπή. Το αμάξι φοράει το μοτερ 1.4 multiair της FIAT.
Το ψιλοξέρω αυτο το μοτερ καθώς εχει ο αδερφος μου το punto εδω και 8 χρόνια και απ'ότι βλέπω δε του εχει βγαλει κανενα προβλημα. Αυτο που θελει (και εχει δικιο ο Φανης 100%) ειναι να του αλλαζω μπαταρία σίγουρα καθε 2 χρόνια επειδη ολα ειναι ηλεκτρικά μέσα και δεν πρέπει να το αφησω να υπολειτουργεί απο ρευματα.
Ξέρω, θα με κράξετε αλλα εγω θα ηθελα να μου ευχηθείτε να ειναι καλοταξιδο και χωρις προβληματα. Τα αμαξια που εχω στην κατοχη μου τα προσέχω όσο δεν παει (και ο Κωστας μπορει να το βεβαιώσει αυτο
).
Ψαχτηκα για Ιαπωνικό οσο μπορουσα. Το Rav ειχε πολλά κυβικά, τα quasquai ειχαν μεσα μοτερ renault, η mazda εχει κλείσει, το mutsumbishi ASX δεν μου αρεσε και ειχε και αδύναμο μοτέρ, subaru ειχε πολλά κυβικά κτλπ.
Κάποια στιγμή σκέφτηκα να παρω την νεα κορολλα sedan με τα 1600cc και 132 άλογα. Και τοτε εμαθα πως το μοτερ ηταν της BMW...
Τεσπα, ας μην χαλάω το νήμα που πλέον ανήκει στον Κώστα (μετονομάστηκε κιολας)....
Αυτο που εχω να του ευχηθώ ειναι να του προσφέρει η κορολλα τις χαρές και τις συγκινήσεις που προσέφερε σε εμενα. Ειναι ενα αμαξι που κουβαλάει πολύ ευτυχία και αγάπη. Ευχομαι να παραμείνει η αυρα του ετσι και σε εσενα Κωστή!
Σιγουρα μπορει να σας διαβεβαιωσει πόσο στεναχωρημένος ήμουν την ημερα που την παρελαβε. Ακομα πολλές φορες κοιταω το αδειο παρκιν και την σκέφτομαι. Ηταν μέλος της οικογένειας μου. Εχω αφιερωσει απιστευτο χρονο και χρήμα και μεράκι. Με αυτην παρελαβα απο το μαιευτηριο τα δυο παιδιά μου.
Αυτο που με παρηγορει ειναι οτι την πηρε καποιος που θα την προσέχει το ίδιο.
Ηθελα να ευχαριστήσω και τον Φάνη για την αμεριστη βοηθεια του και τις συμβουλες του. Χωρις αυτον, το αμαξι δεν θα ηταν τίποτα.
Ελπίζω να συνεχίσει να μου μιλάει και να μου προσέχει και το νέο μου αμάξι...
Αυτο δεν σημαινει οτι θα χαθω βεβαια. Παραμένω στο κλαμπ (προς απογοήτευση κάποιων εδω μέσα...
)