Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
ε λοιπόν φίλε μου όχι,ότι αφορά κόντρες και το αυτό εδώ μέσα δεν κανονίζονται.δεν έχω τον πρώτο λόγο βέβαια για να απαγορεύσω κάτι τέτοιο αλλά από τη στιγμή που συμφωνώ με αυτή την ιδέα φροντίζω και θα φροντίζω να εφαρμόζεται ο κανονας.
και αν πάλι όπως λες βάλετε ψηφοφορία να είσαι σίγουρος ότι εγώ σαν diafanos που πιστεύω ότι έχω αφιερώσει αρκετές ώρες στο club και που πάντα ενδιαφερόμουν για το καλήτερο για αυτό (αν είμαι/κάνω λάθος ας με διαψεύσει κάποιος) με το που θα βαλέτε δεν θα περιμένω να δω το αποτέλεσμα θα γίνει έκτακτη συνάντηση για να ξηλώσετε από το αυτοκίνητό μου το λογότυπο του club και φυσικά δημόσια θα ζητήσω τη διαγραφή μου από το forum αφού πλέον θα είναι αντίθετο με τα πιστεύω που ξεκίνησε και πάνω από όλα με τα δικά μου πιστεύω.
τέλος όσον αφορά την τελευταία σου πρόταση που έχω επισημάνει και με κόκκινο οι mods και οι admin έχουν ένα κοινό σκοπό(εκτός των άλλων).την ομαλή λειτουργία του forum και φυσικά τη σωστή διαχείρησή του.
και αν αυτό το έγραψες επειδή τσίμπησες μία κόκκινη κάρτα από εμένα μάλλον έχεις γραφτεί σε λάθος club από τη στιγμή που υπάρχουν κάποιοι κανόνες και εσύ δεν θέλεις να τους δεχτείς.είμαστε πολύ σαφείς νομίζω.μεγάλα παιδιά είσαστε κάντε όσες κόντρες θέλετε δικό σας το πρόβλημα,τελικιάστε το κοντερ σας δικό σας πρόβλημα αλλά για κανένα μα κανένα λόγο δεν θα κανονίζονται ανοίγματα μέσω του forum.είτε αυτό σας αρέσει είτε όχι.
αυτη ήταν η δική μου άποψη και συγνώμη αν ήμουν λίγο απότομος αλλά η αλήθεια πάντα πονάει και δεν μας αρέσει.
πάντα φιλικά,
Κωνσταντίνος
PS:κανείς δεν είναι άσφαλτος που λέει και η άντζελα (και για να μην παρεξηγηθώ αυτό κολάει στο ότι όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά που γράφω παραπάνω
|
Πρώτα από όλα συνιστώ ηρεμία ρε παιδες,νομιζω ότι όλα μπορούν να λυθούν μόνο με ομαλό κλίμα!
Διαφανε,νομιζω ότι με την απόφαση-άποψη σου αυτή παύει το club να είναι δημοκρατικο!πιστευω ότι όλοι μας πρέπει να έχουμε άποψη για το οτιδήποτε κ να την εκφράζουμε ελευθερα!Τι θα πει ότι θα ζητήσεις την διαγραφή σου,πρεπει ντε κ καλά να φύγει καποιος?δηλαδη έτσι θα το πάμε τωρα?σε όποιον δεν αρέσει κάτι η έξοδος είναι από κει
-->?κ μην ξεχνάς κάτι σημαντικο,ολοι μας κάνουμε το club όχι μόνο οι admin κ mod όπως επίσης το ότι αν δεν υπήρχαμε εμείς δεν θα υπήρχες εσύ(όπως λέει κ ένα τραγουδάκι)!
Τώρα για το τι κ αν προσφέρει ο καθένας μας εδώ μεσα,ε δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μπούμε σε αυτήν την διαδηκασηα!ο καθένας το κάνει με τον τρόπο του,αλλοι πολύ άλλοι λίγο κ άλλοι καθολου,το σίγουρο είναι ότι το club έχει ανάγκη κ εσένα κ τον cosma!
το αν υπάρχει ελευθερία στην διοργάνωση κόντρας δεν νομίζω ότι ταυτόχρονα το club παροτρύνει κάποιον να το κάνει γιατί όπως λες κ εσυ,μεγαλα παιδιά είμαστε κ ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για το κεφάλι του κ αν κάποιος θέλει να το φαει,προβλημα του..
αν λοιπόν το club μπορεί να καλυφτεί νομικά τότε γιατί να μην αλλάξουμε αυτόν τον κανόνα εφόσον πόλοι θα το ήθελαν??
Αυτά από μενα..φιλικα πάντα!