Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-06-09, 22:53
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και επειδη εγω ειμαι αντιθετος με την αποψη σου (που οπως λες ειναι και η ουσια του club) και επειδη εγω ειμαι νεος στο club και εσυ παλιος οπως λες και δεν εχω προσφερει τιποτα πρεπει να ξηλωσω τα αυτοκολλητα (οπως και φυσικα και ΠΟΛΛΑ αλλα μελη που συμφωνουν μαζι μου) ....οκ πες πως εγινε κι ολας.
Και συγνωμη αν καταστρεφω το club τοσα χρονια...ειλικρινα λυπαμαι.
Παλιά 10-06-09, 01:16
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
ε λοιπόν φίλε μου όχι,ότι αφορά κόντρες και το αυτό εδώ μέσα δεν κανονίζονται.δεν έχω τον πρώτο λόγο βέβαια για να απαγορεύσω κάτι τέτοιο αλλά από τη στιγμή που συμφωνώ με αυτή την ιδέα φροντίζω και θα φροντίζω να εφαρμόζεται ο κανονας.
και αν πάλι όπως λες βάλετε ψηφοφορία να είσαι σίγουρος ότι εγώ σαν diafanos που πιστεύω ότι έχω αφιερώσει αρκετές ώρες στο club και που πάντα ενδιαφερόμουν για το καλήτερο για αυτό (αν είμαι/κάνω λάθος ας με διαψεύσει κάποιος) με το που θα βαλέτε δεν θα περιμένω να δω το αποτέλεσμα θα γίνει έκτακτη συνάντηση για να ξηλώσετε από το αυτοκίνητό μου το λογότυπο του club και φυσικά δημόσια θα ζητήσω τη διαγραφή μου από το forum αφού πλέον θα είναι αντίθετο με τα πιστεύω που ξεκίνησε και πάνω από όλα με τα δικά μου πιστεύω.

τέλος όσον αφορά την τελευταία σου πρόταση που έχω επισημάνει και με κόκκινο οι mods και οι admin έχουν ένα κοινό σκοπό(εκτός των άλλων).την ομαλή λειτουργία του forum και φυσικά τη σωστή διαχείρησή του.
και αν αυτό το έγραψες επειδή τσίμπησες μία κόκκινη κάρτα από εμένα μάλλον έχεις γραφτεί σε λάθος club από τη στιγμή που υπάρχουν κάποιοι κανόνες και εσύ δεν θέλεις να τους δεχτείς.είμαστε πολύ σαφείς νομίζω.μεγάλα παιδιά είσαστε κάντε όσες κόντρες θέλετε δικό σας το πρόβλημα,τελικιάστε το κοντερ σας δικό σας πρόβλημα αλλά για κανένα μα κανένα λόγο δεν θα κανονίζονται ανοίγματα μέσω του forum.είτε αυτό σας αρέσει είτε όχι.

αυτη ήταν η δική μου άποψη και συγνώμη αν ήμουν λίγο απότομος αλλά η αλήθεια πάντα πονάει και δεν μας αρέσει.

πάντα φιλικά,
Κωνσταντίνος

PS:κανείς δεν είναι άσφαλτος που λέει και η άντζελα (και για να μην παρεξηγηθώ αυτό κολάει στο ότι όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά που γράφω παραπάνω
Πρώτα από όλα συνιστώ ηρεμία ρε παιδες,νομιζω ότι όλα μπορούν να λυθούν μόνο με ομαλό κλίμα!
Διαφανε,νομιζω ότι με την απόφαση-άποψη σου αυτή παύει το club να είναι δημοκρατικο!πιστευω ότι όλοι μας πρέπει να έχουμε άποψη για το οτιδήποτε κ να την εκφράζουμε ελευθερα!Τι θα πει ότι θα ζητήσεις την διαγραφή σου,πρεπει ντε κ καλά να φύγει καποιος?δηλαδη έτσι θα το πάμε τωρα?σε όποιον δεν αρέσει κάτι η έξοδος είναι από κει-->?κ μην ξεχνάς κάτι σημαντικο,ολοι μας κάνουμε το club όχι μόνο οι admin κ mod όπως επίσης το ότι αν δεν υπήρχαμε εμείς δεν θα υπήρχες εσύ(όπως λέει κ ένα τραγουδάκι)!
Τώρα για το τι κ αν προσφέρει ο καθένας μας εδώ μεσα,ε δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μπούμε σε αυτήν την διαδηκασηα!ο καθένας το κάνει με τον τρόπο του,αλλοι πολύ άλλοι λίγο κ άλλοι καθολου,το σίγουρο είναι ότι το club έχει ανάγκη κ εσένα κ τον cosma!
το αν υπάρχει ελευθερία στην διοργάνωση κόντρας δεν νομίζω ότι ταυτόχρονα το club παροτρύνει κάποιον να το κάνει γιατί όπως λες κ εσυ,μεγαλα παιδιά είμαστε κ ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για το κεφάλι του κ αν κάποιος θέλει να το φαει,προβλημα του..
αν λοιπόν το club μπορεί να καλυφτεί νομικά τότε γιατί να μην αλλάξουμε αυτόν τον κανόνα εφόσον πόλοι θα το ήθελαν??
Αυτά από μενα..φιλικα πάντα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-06-09, 02:49
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
καλά τα λες Μπάμπη!
επίσης καλό είναι να μην βγαίνουμε off topic (είμαστε το Tsport forum, μην το ξεχνάμε).
το θέμα είναι προς συζήτηση από τους Mods και φαντάζομαι σύντομα θα υπάρχει κάποια ανακοίνωση...

υστερόγραφο: εγώ Κοσμά, αυτό το σχόλιο το έκανα για πλάκα... που να ήξερα ότι θα προκαλούσε αναβρασμό

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
φίλε Κοσμά, υπερβάλεις

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-06-09, 03:50
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas Εμφάνιση μηνυμάτων
Και επειδη εγω ειμαι αντιθετος με την αποψη σου (που οπως λες ειναι και η ουσια του club) και επειδη εγω ειμαι νεος στο club και εσυ παλιος οπως λες και δεν εχω προσφερει τιποτα πρεπει να ξηλωσω τα αυτοκολλητα (οπως και φυσικα και ΠΟΛΛΑ αλλα μελη που συμφωνουν μαζι μου) ....οκ πες πως εγινε κι ολας.
Και συγνωμη αν καταστρεφω το club τοσα χρονια...ειλικρινα λυπαμαι.
κανε ένα κοπο Κοσμα και ξαναδιαβασε το ποστ μου.δεν νομιζω να εγραψα ότι η αποψη μου ειναι και η ουσια του club αλλά ότι συμφωνώ με αυτή την ιδέα και φροντίζω και θα φροντίζω να εφαρμόζεται ο κανονας αφου έτσι έχουμε ορισει.
ουτε έκανα καποιον διαχωρισμο για παλιο και νεο μέλλος.απλά έγραψα ότι όντως έχω προσφερει κάποια πράγματα γιατί το ήθελα και πολύ απλά δεν θελω ο κοπος μου(αλλά και ο κόπος των υπολοιπων) να πάει χαμένος αλλάζοντας φιλοσοφια μονο και μόνο επειδή κάποιοι το θελουν και ας είστε και ΠΟΛΛΑ τα μέλη.
με την εγγραφή σου συμφώνησες να αποδεχεσε καποια πράγματα.αυτό εγώ προσωπικά δεν το βλέπω.ας το κρίνουν άλλοι όμως αυτό γιατί μπορεί να σου πέσει βαριά η δεύτερη κάρτα.

τέλος θα σε παρακαλέσω να μη παρουσιαζεις τα πράγματα όπως εσύ θέλεις

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-06-09, 11:08
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Φίλε μου kosma, απευθύνομαι σε εσένα όχι επί προσωπικού αλλά με αφορμή την άποψη που εξέφρασες και με την οποία γνωρίζω ότι συμφωνούν και άλλοι. Νομίζω είμαστε όλοι μας μεγάλα παιδιά και αρκετά ώριμοι για να καταλάβουμε τους κινδύνους που εγκυμονεί για το club (είτε νομικά είτε ουσιαστικά ως εικόνα club) το να γίνεται οργάνωση για κόντρες. Είναι άλλο να αναφέρεις απλά κάτι που σου έτυχε στο δρόμο ή κάτι που έγινε με έναν φίλο σου και άλλο να κανονίζεις τάδε μέρα και τάδε ώρα στο τάδε μέρος θα γίνει αυτό. Στη πρώτη περίπτωση κάποιος αναφέρει ένα συμβάν προσωπικό του και για το οποίο το club δεν μπορεί να φέρει ευθύνη ούτε να απολογηθεί ούτε να διαγράψει, ενώ στην δεύτερη περίπτωση, εάν οι διαχειριστές δεν επέμβουν, αυτομάτως σημαίνει ότι το club συναινεί και παροτρύνει τέτοια γεγονότα. Ο καθένας μας μπορεί να αξιολογήσει πόσο επικίνδυνο είναι αυτό από νομική σκοπιά για τους υπεύθυνους του club αλλά και πόσο κακό κάνει στην εικόνα του club προς τα έξω. Όλα αυτά δεν βγαίνουν από το μυαλό μας ούτε έχουμε το "κόλλημα" αυτό... Είναι πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν με άλλα clubs...

Από την άλλη μεριά, δεν θα συμφωνήσω ότι μιλώντας για βελτιώσεις σημαίνει αυτομάτως ότι παροτρύνουμε και τις κόντρες. Και εγώ θέλω να βελτιώσω το αυτοκίνητό μου. Το γνωρίζεις από πρώτο χέρι ότι έχω ήδη βελτιώσει την ανάρτησή του, έχω κάνει πολύ μικρές παρεμβάσεις σε φίλτρο-εξάτμιση και κάποια στιγμή θέλω να υπερκυβίσω. Αυτό όμως δεν το κάνω για να είμαι μπροστά από τον "Μπάμπη" αλλά για να μπορώ να μετακινώ με περισσότερη ενεργητική ασφάλεια την οικογένειά μου (να κάνω για παράδειγμα μία προσπέραση πολύ πιο άνετα και ασφαλέστερα από τώρα, να μπορώ να στρίβω σε στροφές χωρίς μεγάλες κλίσεις και περισσότερη ασφάλεια κ.λ.π.).

Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό το φιλικό ύφος των γραφομένων μου και να μην παρεξηγηθώ...
Παλιά 10-06-09, 11:11
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Λοιπόν επειδή δεν χρειάζεται να μαλώνουμε για απλά πραγματα και σε καμια περίπτωση δεν χρειάζεται να φτανουμε στα άκρα με αποχωρήσεις, ξηλώματα αυτοκόλλητων κτλπ, θα εξηγησω για αλλη μια φορα τον λόγο που δεν επιθυμουμε να γινονται κανονισματα για κοντρες μεσα στο φορουμ.

Αν γινει κοντρα και συμβει κατι (τρακαρισμα, θανατος κτλπ) και μαθευτει ότι το αμαξι ειναι του κλαμπ και κανονιστηκε η κοντρα μεσω του κλαμπ... τοτε μεχρι φυλακη πανε οι υπευθυνοι...

Φανταζεστε (χτυπα ξυλο) να γινοταν κατι τετοιο και να μας πιανανε στο στομα τους Ευαγγελατοι, Αυτιαδες, Παπαδακηδες κτλπ?

Απο τωρα φανταζομαι τους τιτλους...

"ΦΟΡΟΥΜ ΦΟΝΙΑΣ" - "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" - "ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ" κτλπ κτλπ...

Πιστευω πιασατε το νοημα...

Είναι τόσο απλό το θέμα. Πιστευω δεν ειναι κάτι τόοοσο εξωπραγματικό και παράλογο αυτο που ζητάμε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-06-09, 14:18
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
κοσμα μονο για το οτι εισαι εσυ δεν εχεις φαει ban ακομα ....και ποιο φιλικη σταση δεν θα μπορουσαμε να εχουμε.

χωρις απειλες οποιος οργανωσει κοντρα ή την ετοιμασει απο εδω μεσα στο forum η απο pm ,ειναι ban for ever απο εμενα ..... γιατι δεν θα μου κλεισει ο οποιοσδηποτε το σπιτι.

ειναι η τελευταια αναφορα πανω σε αυτο το θεμα και οποιος το συνεχισει ,εστω και mod ,θα banαριστει αμεσα.

συνεχιστε το θεμα του τοπικ χωρις καμια αλλη αναφορα πανω σε αυτο.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-06-09, 15:19
mpesikos Offline:

ρε παιδια επειδη εχω φαει ενα σκαλομα..στο καντραν,διπλα απο τον δικτη της θερμοκρασιας εχει το λαμπακι της θερμοκρασιας!αυτο το λαμπακι μενει παντα αναμενο??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-06-09, 15:23
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Κανένα λαμπάκι δεν μένει πάντα αναμμένο όταν ο κινητήρας είναι σε λειτουργεία. Εκτός εάν υπάρχει βλάβη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-06-09, 15:44
mpesikos Offline:

δεν ξερω ρε γαμωτο κ δεν θυμαμαι αν ηταν ετσι παντα..σημερα επεσε το ματι μου επανω κ μου φανηκε παραξενο!στο μηχανημα που το εβαλα παντος,δεν βρηκε κατι..
Συνημμένο Αρχείο 24104

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpesikos : 04-12-10 στις 03:25.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,18937993 seconds (80,86% PHP - 19,14% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com