Τελικά εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τουλαχιστον τα φτηνά βενζινάδικα γιατι εχω βαλει απο διάφορα κλέβουν, και δεν εννοώ με νοθευμένη αλλά με πειραγμα στις αντλιες προφανως γιατι τωρα εβαζα ανα 100χλμ σχεδον και κατέληξα στον μισο μηνα να εχω δώσει σχεδον όσα εδινα αλλες φορες σχεδον για ολο τον μηνα! και εχει πεσει και η τιμη της βενζινης τωρα! και κατω απο 1.70 εχει και 1.67+ εχω δει.
Χοντρικά εχω δει πως η καταναλωση μεσο ορο σε κοστος ειναι καπου 0.16-0.17 λεπτα ανα χιλιομετρο (αναλογα και την τιμη της βενζινης) συμφωνα και με τα προγραμματα των κινητων αλλα και πραξεις αμα κανω εκει παει. πχ για 100χλμ εδωσα 17 ευρω δλδ 0,17. (0,09 λιτρα ανα χιλιομετρο περιπου). Εχω τις καταναλωσεις μου απο τον Απριλιο του 2010 σε αρχειο .XLS (λογιστικο φυλλο), και βλεπω πως οσες φορες εχω βαλει περισσοτερες φορες τον μηνα ειχα μεγαλυτερη κατανάλωση ενω οσες εβαλα 2-3 φορες μονο ειχα μικροτερη, παντα για παρομοια χλμ και παρομοιες αποστασεις, κατι που επισης δειχνει πως μας κλεβουν σε καθε γεμισμα.
Δεν ειδα κανενα σχολιο σχετικα με το 18λιτρο μπετονι, τι λετε να το δοκιμασω να δουμε?
Υ.Γ οι μετρήσεις είναι μόνο με βενζίνη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-05-12 στις 11:07.
|