Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
|
σαν τον λιακοπουλο εγινα, ολο κραζω....
η ιστοσελιδα ειναι φανταστικη, επαθα κατι, ηρθε ο μαρασμος κ το χαμογελο μαζι στο προσωπο μου.
Το χαμογελο, γιατι δεν ειχα ποτε την χαρα να δω τετοια ποιοτητα εργασιας-ανακατασκευης-χωρου εργασιων-αντικειμενου ανακατασκευης, απλα τρελαθηκα, ειναι ακριβως οπως το ονειρευεται ο καθενας σαν κ εμενα κ εσας, το βραδυ οταν τον παιρνει ο γλυκος υπνος.
Ο μαρασμος, γιατι ξερουμε οτι ειμαστε παιδια ενος κατωτερου θεου, ναι,ναι,ναι, κ ποτε δεν θα κανουμε κατι ουτε κατα 5% ομοιο του.
π.χ. το πιο απλο, οι βασεις που εχει για τους προβολεις μπροστα στον προφυλακτηρα, τους εκανε με παντογραφο σε πλασμα ή laser με παχος π.χ. 10 mm.
αν παω εγω ή ο αλιμονος --οι "καημενοι", γιατι "καημενοι¨ειμαστε, απλα το ξερουμε-- σε τοπικο μηχανουργειο κ τον ζητησουμε τα αντιστοιχα να μας τα κανει, ποσο λετε θα μας χρεωσει?
κατω απο 50 Ε αποκλειεται.....!!!!
αφου ζουμε στην ουγκαντα ρε!
κοιταμε πως θα μαμησει ο ενας φτωχος τον αλλο φτωχο για να επιβιωσει ή να ξεφυγει λιγο οικονομικα. κ γι αυτο δεν ειναι απλη η λυση, πρεπει να αλλαξει ολοκληρο το συμπαν.
ο μηχανουργος εχει κ αυτος εξοδα, υπερβολικη εφορεια, ΙΚΑ, κ περιμενει πιος θα "κατσει" να πληρωσει τα σπασμενα.
Σε καμια περιπτωση δεν κατηγορω τους μηχανουργους, μιας κ ειναι 100% οι πιο σταθεροι στις τιμες, στις εργασιες τους , εδω κ πολλα χρονια, χωρις καμια αυξηση.
αντε τωρα εγω να λυσω 5-10 πραματα απο το δικο μου, και να τα κανω ξανα, τα 1000 ευρω φανταζουν ανεκδοτο.
οι δικες μας πατεντες-μετατροπες-κολληματα φανταζουν κ ΕΙΝΑΙ ναι μεν λειτουργικα αλλα τριτοκοσμικα σε σχεση με τετοια εργα τεχνης.
ο ανθρωπος εκει κανει τεχνη, κ σαν τεχνη το αντιμετωπιζω, τον θαυμαζω, τον ζηλευω, αλλα δεν μπορω να ακολουθησω.
μπραβο αλι, που μας εκανες την τιμη κ γνωρισαμε την τεχνη ενος ζωγραφου.
πικρααααα.........................