Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα |
|
|
19-09-06, 00:57
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σημερα το μεσημερη στην κεντρικη πλατεια του Κορυδαλλου ειχα μπροστα μου ενα μαυρο Corolla.Δεν ξερω αν ηταν το στρογγυλοφαναρο η το facelift.Εγω ημουν απο πισω και καναμε μαζι τον γυρω της πλατειας.Ειχε αυτοκολλητα του club στο πορτ-παγκαζ και ειχε βγαλει και τα γραμματα απο πισω (corolla και Toyota το σημα το ειχε αφησει).Λογικα πρεπει να με ειδε.Ημουν με ενα g6 μαυρο με αυτοκολλητα στο πλαι.Ποιος ηταν και εκανε και ωραιο θορυβο?
|
20-09-06, 14:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ποιος μένει στην Μεταμόρφωση, στο δρόμο κάτω απο την Δεξαμενής, απέναντι από το κέντρο διανομής Domino's Pizza. Είναι ενα corolla μαύρο με μαύρες ζάντες...
|
20-09-06, 15:00
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill";p="
Σημερα το μεσημερη στην κεντρικη πλατεια του Κορυδαλλου ειχα μπροστα μου ενα μαυρο Corolla.Δεν ξερω αν ηταν το στρογγυλοφαναρο η το facelift.Εγω ημουν απο πισω και καναμε μαζι τον γυρω της πλατειας.Ειχε αυτοκολλητα του club στο πορτ-παγκαζ και ειχε βγαλει και τα γραμματα απο πισω (corolla και Toyota το σημα το ειχε αφησει).Λογικα πρεπει να με ειδε.Ημουν με ενα g6 μαυρο με αυτοκολλητα στο πλαι.Ποιος ηταν και εκανε και ωραιο θορυβο?
|
Ψάχνατε για γκομενάκια ρε αλήτες? Την άδεια μου την πήρατε? tongue Σας είδα ρε σεις, αλλά βαρέθηκα να σας μιλήσω, γιατί σε όποιον μιλάω μου λέει πως δεν έχει καμία σχέση με το κλαμπ.
20-09-06, 15:06
|
Μέλος
|
|
|
|
Εχθες γυρω στις 8 και 30 το απογευμα μπροστα απο τις καφετεριες Ζωγραφου μια μαυρη δεν τον προλαβα να του μιλησω ποιος ηταν?
21-09-06, 00:56
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p="
Ψάχνατε για γκομενάκια ρε αλήτες? Την άδεια μου την πήρατε? tongue Σας είδα ρε σεις, αλλά βαρέθηκα να σας μιλήσω, γιατί σε όποιον μιλάω μου λέει πως δεν έχει καμία σχέση με το κλαμπ.
|
Δεν ειδες τα αυτοκολλητα του Club στο πλαι?Τι να κανουμε και εμεις ηρθαμε για καφεδακι μπας και δουμε και κανα μωρο.Παρεπιπτοντως τι γυναικες εχετε ρε συ?Οποτε ερχομαι χανω την μπαλα.
Φιλε elpis εγω ημουνα.Ειχα αφησει για λιγο το αυτοκινητο γιατι ειχα μια δουλεια.Σε ειχα ξαναδει παντος πριν καιρο που παρκαρες απεναντι απο τον Ρουσσο.
|
|
Re: Ποιος Είναι?? |
|
21-09-06, 01:01
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
Re: Ποιος Είναι??
ειναι ενα ke-30 i 35 πρασινο αλλα ανοιχτο οχι σκουρο το οποιο τοχω δει στο συνεργειο του κοιλακου στο νεο κοσμο.τοχει γιοσ ενος μαστορα εκει που ξερω.με μεγαλο αυτοκολητο του κλαμπ πισω.σημερα περασε απο νεασμυρνη απο βενιζελου το μεσημερακι προσ απογευμα.ποιοσ?
|
21-09-06, 01:05
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
|
kalispera mporo na sas rotiso kati?
|
21-09-06, 01:13
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos";p="
ειναι ενα ke-30 i 35 πρασινο αλλα ανοιχτο οχι σκουρο το οποιο τοχω δει στο συνεργειο του κοιλακου στο νεο κοσμο.τοχει γιοσ ενος μαστορα εκει που ξερω.με μεγαλο αυτοκολητο του κλαμπ πισω.σημερα περασε απο νεασμυρνη απο βενιζελου το μεσημερακι προσ απογευμα.ποιοσ?
|
χεχε, ο βαγγελακης!!!!!
Πιαστον αν μπορεις!!!!
|
21-09-06, 01:14
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από k_din";p="
kalispera mporo na sas rotiso kati?
|
και δεν ρωτας?
|
|
|
21-09-06, 03:00
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos";p="
|
ονομα δεν ξερω οπως ο ξυνος. αυτο που ξερω ομως ειναι οτι ειναι σφαιρα το κορολι και τρελος μα τρελος ο οδηγος. το εχω δει και εγω στον κοιλακο αλλα στον δρομο ειναι ολα τα λεφτα. τον εχω πετυχει πολλες φορες στο περιστερι και παντα (τυχερος που ειμαι) στην ιδια στροφη που την περνει με γκαζι και δεν παταει ποτε μα ποτε φρενο. σημειωση... οπου στροφη βαλτε περναω το κενο απο το διαζομα περναω αντιθετο το ρευμα και μπενω στο στενο. φιλε νασο στον νεο κοσμο μενεις? ειμαστε γειτονες?
Παντα φιλικα,
Διονυσης
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17309809 seconds (78,43% PHP - 21,57% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|