Καλησπέρα ...Επειδή έχω καιρό να αναφέρω κάποιο άνοιγμα με το καινούριο μου amore,νομίζω πως ήρθε η ώρα!!!!Ο έρωτάς μου είναι ένα μαύρο Auris f/l 1.6 132ps (100αρα βενζίνη,στο στρώσιμο,μετα οτι λάχει αλλά οχι απο όπου λάχει!)
1. vw golf 4 1.6 fsi (100αρα βενζίνη+μπουζί ιριδίου)απο γερμανία.Πάτημα απο τα 70 με 3ες μεχρι τα δικά μου 160 χλμ μια κολλόνα το auris μπροστά.
2.mazda mx5 1.6 με τα 116ps (Φίλτρο kn+τελικό).Πάτημα απο σταματημένοι μέχρι τα 160 δικά μου κολλόνα++ μπροστά το auris.Πάτημα απο 1ες ρολλαριστές 20χλμ περίπου μέχρι τα 100 δικά μου 1 κενό μπροστά το auris.Πάτημα με 2ες και 50 χλμ μέχρι τα 150 δικά μου 2-3 κενά μπροστά το auris με τάση να ανοίγει πολύ εύκολα.
3.nissan almera n16 sedan 1.5 με τα 98ps (εντελώς μαμά).Πάτημα από τα 80-85 χλμ 3ες και για 400 μέτρα ανοιφόρα 1 αμάξι μπροστά το auris.
4.cintroen xsara 2.0 με τα 173 (εξάτμιση απο μπροστά μέχρι πίσω+σκούπα).Πάτημα απο τα 120 με 4ες μέχρι τα 180 δικά μου κολλόνα++ μπροστά το xsara.
5.seat leon tsi (μαμά).Πάτημα απο 1ες ρολλαριστές 20 χλμ μέχρι τα 160 1 αμάξι μπροστά το auris.Mέχρι σχεδόν 3ες ήταν κόπιο η διαφορά έγινε οταν τράβηξα παραπάνω την 3 και 4 ταχύτητα..
Εχω φάει και έγω ρίξει και άλλα αλλά αυτοί είναι η παρέα μου και το διασκεδάζουμε.....!!!Όλοι μονοκάβαλοι,εγώ με 95άρα..Γενικά έχω παρατηρήσει οτι ανοίγω καλύτερα στην 4 και πάνω και σίγουρα μετά τις 5000-5500 σ.α.λ!
Υ.Γ.
6.Τoyota celica 1.8 143ps και οι 2 δικάβαλοι απο στάση και 400 μέτρα μπροστά το auris 1 αμάξι...Έμεινα εκείνη την ώρα και δεν το πίστευα....σταματάμε στο φανάρι και τον είδα που με κοίταζε...του λέω
-"18αρι απλό?''
-''βέβαια που λεφτά για βενζίνες,πατησα γιατι με ρώτησε η κοπέλα μου πιο ειναι αυτο το τουοτα γιατι της άρεσε και είπα να δω τι κάνει,παει πολύ καλά!''
-''περίμενα να μου ρίχνεις άνετα''
-''έχω αναμένω a/c ''
και κατάπια την γλώσσα μου!!!!Εγω ξεροστάλιαζα το celica και αυτός το auris....Για αυτο θα μείνω τογιοτάκιας....γιατι έχουμε πνευματικό επίπεδο πως να το κάνουμε!!!!χαχαχα.Αυτα απο εμένα στο διάστημα που το έχω...έποντε και
καλύτερα!!!φιλιά σε όλους και πάντα υγεία!!!!