Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-10-11, 20:46
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231133316

ποσες φορες ακουμε παρεμβαση εισαγγελεα κτλ κτλ και ΠΟΤΕ δεν γινεται τπτ? τελικα καποιοι κανουν οτι θελουν! ναι να κανουνε απεργια ναι εχουν δικιο αλλα οχι να την πληρωνει ξανα και ξανα ο κοσμακης που δεν φταει. Θελουν να απεργησουν? ας παρουν τα σκουπιδια να τα σκασουν εξω απο την Βουλή να τους παραδεχτώ! για να τους δουμε τωρα...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231133268
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231133154

επίσης πρεπει να σταματησουν επιτελους να πληρωνουν οσους απεργουν!!! δεν ειμαστε εμεις οι #@#@$ στον ιδιωτικο τομεα!
και εννοειτε αν μας ξαναρθει κανεις απο αυτους τις γιορτες να ζηταει χρηματα και καλα δωρο ενω ειναι παρανομο εφοσον πληρωνεται κανονικα, με τοσες απεργιες και τοσα σκουπιδια που φαγαμε στην μαπα ποσο καιρο εγω τουλαχιστον θα τους ελεγα τι να παρουν! για να λεμε και του στραβου το δικιο! οχι οτι μας συμφέρει!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-10-11, 23:35
Το avatar του χρήστη dimitrise111
dimitrise111 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E11 WRC REPLICA
Περιοχή: Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
Δύναμη Σεβασμού: 333
dimitrise111 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231133316

ποσες φορες ακουμε παρεμβαση εισαγγελεα κτλ κτλ και ΠΟΤΕ δεν γινεται τπτ? τελικα καποιοι κανουν οτι θελουν! ναι να κανουνε απεργια ναι εχουν δικιο αλλα οχι να την πληρωνει ξανα και ξανα ο κοσμακης που δεν φταει. Θελουν να απεργησουν? ας παρουν τα σκουπιδια να τα σκασουν εξω απο την Βουλή να τους παραδεχτώ! για να τους δουμε τωρα...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231133268
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231133154

επίσης πρεπει να σταματησουν επιτελους να πληρωνουν οσους απεργουν!!! δεν ειμαστε εμεις οι #@#@$ στον ιδιωτικο τομεα!
και εννοειτε αν μας ξαναρθει κανεις απο αυτους τις γιορτες να ζηταει χρηματα και καλα δωρο ενω ειναι παρανομο εφοσον πληρωνεται κανονικα, με τοσες απεργιες και τοσα σκουπιδια που φαγαμε στην μαπα ποσο καιρο εγω τουλαχιστον θα τους ελεγα τι να παρουν! για να λεμε και του στραβου το δικιο! οχι οτι μας συμφέρει!
Πρωτα απο ολα δεν πληρωνωμαστε σε απεργιες.....για να ξερεις........Δευτερον καταληψη γινοταν και πληρωνωνταν καποιοι υπαλληλοι........Τριτον απεργια χωρις τιμημα δεν υπαρχει....Τεταρον το να πεταχτουν σκουπιδια εξω απο την βουλη τα σκατοκαναλα θα πουν τρισχειροτερα.........Πεμπτον η ανεργια θα φερει κι αλλη ανεργια.......και επιτελους κοψτε την μαλακια του διαχωρισμου δημοσιου και ιδιωτικου τομεα οπου σε αυτο θελουν να μας πανε,εμφυλιο δηλαδη,και να ξεσηκωθουμε ολοι να επαναστατησουμε γιατι ο εργατης του δημοσιου και του ιδιωτικου ειναι ΕΡΓΑΤΗΣ

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 300 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΤΑΞΥ ΜΑΣ

Υ.Γ. και για οσους το παιζουν ηθικολογοι και τετοια εχω πει κι αλλες φορες οτι αν τους ελεγε καποιος να τους βαλει στο δημοσιο ας ελεγαν οτι ειναι υπερογκο και δεν θελουν.......ή οτι αυτοι που μπηκανε τωρα τον 1,5 χρονο οι 30000 φταινε αυτοι...........και οχι αυτοι που τους βαλανε.......κουνια που μας κουναγε............
http://www.corollaclub.com/forums/vb...o=view&id=5505
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-10-11, 23:43
NikiforosGT Offline:
Moderator

Πλακα μου κανεις ετσι? ολες οι απεργιες που κανει ο δημοσιος τομεας, αν οχι ολες για να μην ειναι απολυτος το 90% αυτων επηρεαζουν τις ζωες των πολιτων! οι πολιτικοι στα @@ τους για να ξερεις, και ναι διαχωριζω τον ιδιωτικο με το δημοσιο γιατι εμεις ΠΟΤΕ δεν μπορουμε να απεργησουμε, αν το κανουμε θα μας απολυσουν ενω ΕΣΑΣ ΠΟΤΕ!!! (επειδη απεργησατε), πολλοι πληρωνονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ και αποδεδειγμένα, οχι ολοι φυσικα, γιατι πανε και χτυπανε καρτες αλλα κανουν λευκη απεργια (νεα ανακαλυψη αυτο), ο δημοσιος τομεας παιρνει περισσοτερο μισθο σε αναλογες θεσεις σε σχεση με τον ιδιωτικο, και να μην αναφερθω σε αλλα θεματα γιατι πρεπει να γραψω εκθεσεις! δλδ με το να μην μαζευουν τα σκουπιδια εσυ το βλεπεις σωστο? εδω περα γινεται χαμος και ειναι ολοι στα τετοια τους, οπως και σε αλλα επαγγελματα πχ οι συγκοινωνιες.
Οταν ολα αυτα επιβαρυνουν εμενα, εσας και ολους στο συνολο, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ειμαι με το σωστό και το δικαιο, παμε ολοι μαζι στην βουλη να τα κανουμε ποτανα, οχι ετσι! ετσι δεν ειναι ΚΑΝΕΙΣ μαζι τους και ολοι μισουν το καθε λαμογιο που νομιζει πως ετσι κανει κακο στους πολιτικους!
εχω βαρεθει το καθε λαμογιο που θελει να απεργησει και μας κανει την ζωη μαρτυριο! την μια οι φορτιγατζηδες, την μια οι ταξιτζηδες (χεστηκα γιαυτους), την μια τα βενζιναδικα-διυλιστηρια κτλ, την μια συγκοινωνιες, την μια για τα σκουπιδια, φορτηγα, αγροτες κτλ, οταν εκλειναν δρομους και λιμανια το καλοκαιρι θα τους πουμε και ευχαριστω??? πλακα μας κανουν! αντε ρε με τα παλιολαμογια που την εχουν δει! ας πανε στα σπιτια πολιτικων και στην βουλη! i don't care, ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ? και λες να ειμαστε ολοι μαζι? αυτο ειναι τουλαχιστον ανέκδοτο!
Θα σταματησω να κανω διαχωρισμο οπως λες οταν ιδιωτικοποιηθουν ολες οι δημοσιες υπηρεσιες και γινουν ιδιωτικες να ειμαστε ισιοι και ομοιοι. Για να ξερεις παλια υπηρχαν ακομα και εργοστασια αυτοκινητων στην Ελλαδα! και απο τις πολλες απεργιες εκλεισαν και πηγαν Βουλγαρια κτλ και προκοψαν. Ετσι και στα ναυπηγια συνεχεια απεργιες-απεργιες ΑΠΕΡΓΙΕΣ στο τελος ολες οι μεγαλες ναυτιλιακες εταιριες τα πανε στο εξωτερικο και εδω επισκευαζουν προπελες απο ψαραδικα! περαστικα μας! και δεν τα λεω εγω οι Γερμανοι τα λενε! ξερω πελατη μας που εχει κοντα 30 ναυτιλιακες και ολα τα επισκευαζουν απεξω!

Υ.Γ φταινε και αυτοι που μπηκαν στο δημοσιο με πλαγιους τροπους, οταν εγλυφαν το καθε πολιτικο λαμογιο ηταν καλα? τωρα καλα τους κανουν στα σπιτακια τους! δεν θα πληρωνουμε εμεις για το δημοσιο! ειπαμε δεν ειναι ολοι αλλα οσοι μπηκαν με βυσματα τριφασικα, τα κουβαδακια τους και σε αλλη παραλια! δουλευει ο ιδιωτικος τομεας για να πληρωνει το δημοσιο! ΠΑΡΤΕ το χαμπαρι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-10-11 στις 23:55.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-10-11, 23:56
dimitrise111 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Τι δουλεια κανεις φιλε Νικηφορε?
Οι μισθοι το οτι ειναι ετσι στον ιδιωτικο τον κραταει ο δημοσιος?
Οτι τα δανεια και η κινηση της αγορας ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο απο τους δημοσιους?
Το οτι δεν εχει ανοιξει ακομη ρουθουνι που μας εχουν κανει Ουγκαντα σου λεει κατι?
Οι μισθοι θα γινουν Βουλγαριας μηπως?
Απο επαρχια αν εχεις ακουσει κατι?
Και μου μιλας για επιβαρυνση σε μια χωρα που ολοι ειναι επιβαρυμενοι?
Και αν ειμαι ανεργος εγω του δημοσιου θα εισαι ευχαριστημανος και ικανοποιημενος?
Εχεις ερθει αντιμετωπος με τα ΜΑΤ για τα δικαιωματα σου?
Η κυριαρχια της χωρας πηγε σε ξενους και ακομη μου λες για το δημοσιο.....
Αυτη ειναι δυστυχως η καταντια μας και ακομη χειροτερη θα γινει αν πηγαινουμε με αυτα τα μυαλα...
Ο μισθος μου το προηγουμενο μηνα ηταν με τα αναδρομικα που κρατησανε 480Ε και ο μισθος μου πριν το ΔΝΤ ηταν 1050Ε με 9 χρονια....
αν σε ικανοιποιει αυτο ε τοτε <να παει να γαμηθει ο δημοσιος τομεας>..........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-10-11, 00:07
NikiforosGT Offline:
Moderator

εγω ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος μια ζωη. Τωρα ηδη μου εκαναν μειωσεις με το ετσι θελω και σε 13ο και 14ο μισθο και επισης θα πληρωνω και Φ.Μ.Υ οποτε καθε μηνα παω ακομα κατω. Βεβαια εγώ καταλαβαινω γιατι το εκαναν αυτο επειδη τα βλεπω, οι πελατες δεν πληρωνουν γιατι δεν εχουν χρηματα, οποτε ολοι μας χρωστανε, εμεις για να πουλησουμε πρεπει ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ, αρα μειωνονται οι πωλησεις αφου πολλοι δεν εχουν να αγορασουν! αλλοι που πληρωσαν με επιταγες δεν ειχαν μετα χρηματα μεσα και πεφτουμε σε ακαλυπτες την μια πισω απο την αλλη! πως να βρεις μετρητα λοιπον να δινεις καθε μηνα για ενοικια, προσωπικο και παγια εξοδα? ποσο αυτο μπορει να συνεχιστει χωρις προβλημα και απολυσεις? ξερεις τι ειναι να καθεσε 8ωρο και να μπαινουν 2-3 πελατες? αυτα που βγαζεις δεν ειναι το μεροκαματο για 1 ατομο! στο τελος ΟΛΑ θα κλεισουν! Αυτα που λες τα ξερω, ομως αλλα λεω εγω και αλλα εσυ. Για να ειμαστε ενωμενοι οταν απεργει το δημοσιο τουλαχιστον δεν πρεπει με τις πραξεις τους να επιβαρυνουν οσους δεν φταινε σε τιποτα, οσο παιρνει τουλαχιστον. Ας πουμε οι ναυτεργατες θα μπορουσαν καλιστα να μην κλεινουν το λιμανι και απλα να κανουν πορειες στην βουλη, οπως και οι αγροτες, φορτηγατζηδες κτλ, ομως ολοι κοιτανε την ευκολη λυση. Μην ζητανε λοιπον την συναινεση μας γιατι απλα δεν θα την έχουν ποτέ!
Για το μισθο που λες ειπαν 750 ευρω ο κατωτερος στο δημοσιο, τωρα ετσι ειναι στον ιδιωτικο τομεα και ζητανε οπως ειδαμε να παει πολυ παρακατω! δλδ το δημοσιο παλι θα εχει τα διπλασια απο τον ιδιωτικο. Η ανεργια ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερη στον ιδιωτικο τομεα, δεν δουλευει τιποτα. Για τις απολυσεις στο δημοσιο ειτε μας αρεσει ειτε οχι ΠΡΕΠΕΙ να γινουν! τωρα πληρωνουν περισσοτερα απο αυτα που παιρνουν! ετσι δεν βγαινει! δεν λεμε να απολυσουν οσους μπηκαν ΣΩΣΤΑ με νομιμους τροπους, ουτε και να διωξουν ατομα που χρειαζονται! αλλα δεν ειναι δυνατον πχ να εχει ο Παγκαλος 20 βοηθους!!!! το ιδιο και πολλα αλλα λαμογια, δεν ειναι αναγκη σε πολλες υπηρεσιες που βλεπω να εχει για 1 δουλεια 5 ατομα και ο καθενας να βαζει απο μια υπογραφη!!!! στο δημοσιο εχει 1 ατομα για 1 δουλεια, στον ιδιωτικο τομεα εχεις 1 ατομα για 10 δουλειες! αυτη ειναι η μεγαλη διαφορά!
Στον ΟΣΕ δεν ειχε ατομα με πανω απο 3000 ευρω τον μηνα? ο οργανισμος αυτος βγαινει να πληρωνει τετοιους μισθους? αφου δεν εχει δουλεια! δλδ ακους κατι τρελα πραγματα! αλλα δεν ειπαμε να μειωσει οσους παιρνουν λιγα!!!! αυτοι ομως και η Τροικα θελουν να τα ισοπεδωσουν ολα!
Το σεναριο ειναι απλο, αγοραζουν τσαμπα γη στην Ελλαδα απο το δημοσιο, κανουν εργοστασια κτλ επειδη θα ειμαστε ανεργοι θα θελουμε δουλεια, θα μας εχουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ με 10 ευρω την μερα, και ετσι ναι σε καμια 10ετια θα εχουμε σταθει στα ποδια μας σαν χωρα. Δλδ με λιγα λογια γυρναμε στην 10ετια του '50. Οσο για το σχολιο του Βενιζελου για το 2004 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι πολυ ασχετος!!!!
Να θυμισω τι ειχαμε το 2004 στην Ελλαδα? ολυμπιακους!!! κοσμο, τουριστες, κινηση, ΦΠΑ 19%!!! οχι 23!!! στα φαγωσιμα ηταν 9 ή 11% οχι 13 και 23!!!
η βενζινη ειχε το 2006 οχι το 2004 0.88 ευρω το λιτρο ειχα βαλει Σαββατο 7 ιανουαριου 2006 (ναι κραταω ημερολογιο), το 2004 ηταν ΠΟΛΥ ποιο φτηνη. Τα μεροκαματα μας σαν τωρα (πριν τις μειωσεις) και μετα λεει θα γυρισουμε στο 2004???? ΜΑΚΑΡΙ!!! αλλα ΟΧΙ στο 1950-1960 γυρναμε!
Και αντι να βαλει αυτα τα μετρα που βαζει ο χοντρος γιατι δεν πιανουν 3000+ ατομα που χρωστανε στις εφοριες πανω απο 1.000.000 ευρω ο καθενας???? γιατι ειναι αυτοι οι ιδιοι! ποιοι εβγαλαν απο την Ελλαδα στα νησια Ceyman και στην Ελβετια πανω απο 3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ???? οι ιδιοι παλι, και μας στιβουν σαν λεμονοκουπες για 2 δις! σκοτωμα ολοι θελουνε!!!! πρεπει να παμε να βρουμε Βουδιές και ολοι στην βουλη να τις πεταμε στις μαπες τους! μονο αυτο τους αξιζει και πολυ ξυλο!

Υ.Γ ξερω περιπτωση με κοπελα στο MALL που την απολυσαν επειδη δεν πηγε στην δουλεια της τωρα με τις απεργιες για συνεχόμενες μέρες! εμενε μακρια και δεν την συμφερε να παιρνει ταξι, οταν δεν απεργουσαν και αυτοι τουλαχιστον. Γιαυτο κανω διαχωρισμο δημοσιο με ιδιωτικο, στο δημοσιο θα γινοταν ποτε κατι τετοιο? ΟΧΙ!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 15-10-11 στις 00:27.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-10-11, 00:31
dimitrise111 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Τα 750Ε ειναι μεικτα αν προσεξες......συμφωνω στο οτι υπηρχαν και υπαρχουν μισθοι που φερανε την χωρα μας σε αυτο το χαλι...συμφωνω στην μεγιστη γραφειοκρατια η οποια σε πληροφωρω ειναι πολλοι οι οποιοι κατεχουν θεση εργατη και ειναι σε γραφεια λογω ρουσφετιων.........εχουν ερθει στιγμες σε δημοσια υπηρεσια να βγω απο τα ρουχα μου......συμφωνω οτι και οι 300 ειναι ασχετοι και πουλημενοι κλεφτες....
Να ξερεις ομως οτι αυτοι που ειναι στους δρομους και στις απεργιες ειμαστε εργατες των 1000-1200Ε που δουλευουμε στη βρωμα,μεσα σε αρρωστιες και που σεβομαστε το ψωμι που τρωμε και που θα λειψει απο το παιδι μου και την γυναικα μου και παλευω για αυτο και θα αγωνιστω και δεν θα κατσω με τα χερια σταυρωμενα,για αυτο και προτρεπω ολο τον κοσμο και για αυτο παω στις πορειες και οσο παει........ή εμεις ή αυτοι ετσι το βλεπω εγω και πιστεψε με χιλιαδες ακομη κοσμος..............ολο το δημοσιο δεν ειναι αυτο που δειχνουν τα καναλια δεν παιρνουν ολοι τα ιδια οπως το ιδιο συμβαινει και στους αγροτες-τσιφλικαδες και στους βιοπαλαιστες.......
Την Ελλαδα την πουλανε-την κανουν Βουλγαρια-καταστρεφουν οτι εχει χτιστει μεχρι τωρα..........
Οπως και στον ιδιωτικο τομεα ακουσες τον προεδρο?πιο κατω οι μισθοι αλλες συμβασεις..........................αυτον ποιος θα τον σταματησει?οταν καθεσαι και δε μιλας θα τα υποστεις......και δεν λεω αντιμιλα του γιατι η απολυση περιμενει,αλλα μην κατακρινεις αυτους που παλευουν για τα δικαιωματα τους και για τη δουλεια..........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-10-11, 00:43
NikiforosGT Offline:
Moderator

Συμφωνω σε ολα οσα λες τωρα, και δεν κατακρινω κανεναν, εγω ειπα μονο οτι οι απεργιες οχι ολες, καποιου τυπου απο αυτες, βαζουν σε κινδυνο πολιτες οπως τωρα με τα σκουπιδια, αλλα εκτος αυτου και εμποδιζουν αλλους οπως πχ η κοπελα που την απολυσαν επειδη δεν πηγαινε μερικες μερες που ειχαν απεργια οι συγκοινωνιες, καποιες απεργιες δεν γινονται αλλιως το καταλαβαινω αλλα οπου γινεται οπως ειπα πχ με τους αγροτες και φορτιγατζηδες που εκλειναν δρομους μπορουσαν ΚΑΛΛΙΣΤΑ να κανουν κατι αλλο, πχ να ανοιγουν τα διοδια οπως και εκαναν την 2η φορα. Αν ΒΟΗΘΑΝΕ τους αλλους αντι να τους εμποδιζουν τοτε αντι να ειμαστε αντιπαλοι θα ειμαστε μαζι. Μην τα θελουμε και ολα δικα μας ομως! εγω το θεωρω εντελως αδικο στο δημοσιο να κανουν οτι θελουν χωρις να τους κανουν κατι τελικα, ενω στον ιδιωτικο τομεα να μην τολμας να λειψεις μια μερα απο την δουλεια σου! ενα Σαββατο θελω να λειψω και δεν μπορώ! στο θεμα παντως με τα σκουπιδια επειδη ειναι και θεμα υγειας των πολιτων ειμαι απολυτα καθετος και δεν συμφωνω καθολου, θα επρεπε να βρουν κατι αλλο να κανουν.
Δυστυχως ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειμαστε η χωρα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ, εξαιτιας αυτης εχουν χαθει πολλα, ειδικα στο θεμα του τουρισμου και οχι μονο. Και δεν μιλαω μονο τωρα, ανεκαθεν ειχε απεργιες στην Ελλαδα για οτιδηποτε.
Οπως ειπα πρεπει να διωξουν τους περιττους, αυτοι τι κανουν? κρατανε τους δικους τους πχ υπαλληλους βουλης, βυσματα κτλ και διωχνουν τους ανθρωπους που περνουν τα λιγοτερα και αυτους που λες και εσυ. Αν ακουσεις τι δαπανες εχει το γραφειο του Βενιζελου και του Παγκαλου θα τρελαθεις! ειναι αναγκη να εχουν 30 υπαλληλους ο καθενας στο γραφειο του? να μειωσουν πρωτα τις δικες τους δαπανες και μετα να πουν για τους αλλους! το ξερεις οτι το κρατος χρωσταει στην ΔΕΗ 135.000.000 ευρώ? ο ενας οργανισμος χρωσταει στον αλλον! να τραβας τα μαλλια σου ειναι!
Το θεμα ειναι πως δεν κανουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα που να τονωσει την κινηση στην αγορα, την οικοδομη κυριως γιατι ΚΑΝΕΝΑ σχετικο επαγγελμα δεν εχει δουλεια, αλλά και την αγορα ακινητων,. ολα τα μετρα που παιρνουν αυξανουν την ανεργια και μειωνουν καθε τυπου απασχοληση και εργασια. Ολα αυτα απλα επιβεβαιωνουν αυτα που ειπα παραπανω..... υποδεχτειτε του χρονου το 1950, καλως ηρθατε στην χρονομηχανη του Βενιζελου και της Τροικας!

Και τελος ξεχασα να πω οσοι εχουν μετοχες τραπεζων ειναι οι μεγαλοι χαμενοι! σε μερικες τραπεζες οι μετοχες πανε για κατω απο 1 ευρώ!!! μιλαμε εγιναν στουκες!!!! μετοχες αξιας 6000 ευρω της Γιουροbank πριν μερικα χρονια (προ κρισης δλδ) τωρα δεν εχουν 100 ευρώ!!! μεγαλυτερη αξια εχουν για χαρτια υγειας! καποτε που οι τραπεζες ειχαν παρει τα πανω τους οσοι ειχαν πουλησει τοτε εβγαλαν αρκετά! τωρα ακομα και οι μετοχες της ΧΑΛΚΟΡ (χαλκος) και ΣΙΔΕΝΟΡ (σιδηροσωληνες κτλ) εχουν πεσει. Αν καποιος γνωριζει απο αυτα καταλαβαινει πως ειμαστε στο χειλος του γκρεμου και τις χρεωκοπιας. Τουλαχιστον θα μπορουν να τις δωσουν (αν βρεθει κανεις να τις παρει) για να παρουν σουβλακια. Μια μερα ειπαν η μετοχη της ΕΘΝΙΚΗΣ κανει οσο ενα σουβλακι πιτα! σημερα δεν παιρνεις το μισο απο αυτο! λιγες μερες μετα το σχολιο!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 15-10-11 στις 00:53.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-10-11, 00:53
anivas86 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mr2 4a-gte
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 212
anivas86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδες μην τσακωνεστε!!εχετε αποπροσανατολιστει!μασ εχουν βαλει να τσακωνομαστε μεταξυ μας οι εβραιοι και οι μαυσωνοι(τετοιοι ειναι στη βουλοι ολοι τους) με κοινο σκοπο να αφανισουν την ΕΛΛΑΔΑ!το ιδιο προβλημα εχουν κι αλλες χωρες αλλα δεν εγινε τοσο μεγαλος ντορος!αν ανοιξτε τα ματια σας θα δειτε πως προφητειες που εχουν πει (μαγια,ινκας,πατερ παησιος,κοσμας ο αιωτολος..κι αλλοι) ξεκινουν και σταματουν στη ελλαδα!τα γεγονοτα τρεχουν πολυ γρηγορα και εσεις ασχοληστε αν εκοψε 300 σε εμενα και σε εσενα 500!ξεκολλατε!αλλου ειναι ολα....κατω απο την ελλαδα κατι κρυβετε αλλα δεν ξερουμε τι...κατι πολυ σημαντικο για καποιους! προσεξτε που για πρωτη φορα στην ιστορια το ισραηλ ειναι συμμαχος μας(που ξανακουστηκε αυτο?)...κοιταξτε που σε ολο τον κοσμο η γκριζα ζωνη για τα υδατα ειναι 10 κλμ και μονο αναμεσα σε ελλαδα και τουρκια ειναι μονο 6...κοιταξτε για τη συμβαση που εχουμε υπογραψει ωστε να μην βγαλουμε πετρελαιο οι ελληνες μεχρι το 2012...κοιταξτε που υπαρχει σε ολο τον κοσμο οσμιο(στα ιμια.θυμαστε ρι εγινε πριν μερικα χρονια?)...πηγαιντε μια βολτα στην πεντελη να δειτε τι εχουν αφησει οι αμερικανοι...και αλλα πολλα! υπομονη 1 χρονο και κατι!η κριση ειναι απλα για αποπροσανατολισμο!οι ελληνες θα χασουν το εθνος τους μονο απο μεσα!μονο απο μεσα θα αφανιστει ο ελληνισμος...μας κατεστρεψαν την παιδεια(δεν υπαρχουν βιβλια στα σχολεια),μας κατεστρεψαν την θρησκεια(ποιος απο εδω εκκλησιαζεται και προσπαθει εστω να ακολουθησει τα λογια του Κυριου?)...τωρα προσπαθουν να μας καταστρεψουν και την οικογενεια!η οικονομικη κριση αυτο εχει σκοπο...τον εμφυλιο,μανα και γιος,πατερας και κορη να βρεθουν αντιμετωποι!
να τα βρασω τα δημοσια και τα ιδιωτικα!!!ξεκολλατε πρεπει να ειμαστε μαζι ο ενας με τον αλλον εναντια στους μασωνους!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anivas86 : 15-10-11 στις 00:59.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-10-11, 00:54
dimitrise111 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Θα σου ξαναπω απεργια και αγωνας χωρις τιμημα δεν υπαρχει.....
Η σχεση εργαζομενου και εργοδοτη στον ιδιωτικο ειναι αυτη που ειναι γιατι τους εδωσε το δικαιωμα η κυβερνηση.....οσο για τις απολυσεις στο δημοσιο,ποια αξιοκρατικη υπηρεσια υπαρχει ωστε να δει πρακτικα το θεμα και οχι μεσω ενος υπολογιστη και μοριων?
Ολα αυτα που λες ειναι αποτελεσμα των τελευταιων 30 ετων των 2 κομματων των 2 οικογενειων.....
Σε αυτο αντιστεκομαστε μεχρι τελους γιατι ουτως ή αλλως ειμαστε καταδικασμενοι..........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-10-11, 00:59
NikiforosGT Offline:
Moderator

Δυστυχώς εχεις δικιο! ετσι ειναι! στο youtube εχει πολλα βιντεος με Μασωνους οπως λες, πολλοι πολιτικοι ειναι μεσα, ολα αυτα που γινονται ειναι συμφεροντα, τιποτα δεν ειναι τυχαιο, πανε να μας παρουν την Ελλαδα με πλαγιους τροπους! καποτε ειχαμε τον Χιτλερ τωρα εχουμε αυτους και την Τροικα. Δεν τους ενδιαφερουν τα χρηματα που ΔΗΘΕΝ χρωσταμε, τοσα χρονια δεν ξερανε τι γινοτανε με αυτα? τωρα ξυπνησανε και τα θελουνε? απλα μας αφησαν ετσι ωστε να γινει τοσο μεγαλο το χρεος που να μην μπορουμε να ξεχρεωσουμε με τπτ! γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ Ελληνας δεν επενδυει στην Ελλαδα? νομιζεται πως δεν εχουμε μεγαλους βιομηχανους, επιχειρηματιες, εφοπλιστες κτλ? ολοι απεξω πανε τα χρηματα και εδω τιποτα! κατι ξερουν αυτοι! ολοι οι ξενοι μας θελουν για τον ορυκτο πλουτο, τις θαλασσες, την γεωγραφικη μας θεση που ειναι ιδανικη για πολλα πραγματα. Οσο για τους Αμερικανους αν στησουν HARP στην Ελλαδα μπορουν να κανουν κακο σε πολλες χωρες πχ Ρωσια κτλ. Πολλα συμφεροντα απο πισω, αλλα αυτα κανεις δεν τα βλεπει, ολοι μας παροπιδες εχουμε.

Σχετικα με το H.A.A.R.P αν δεν ξερετε τι ειναι : http://www.youtube.com/watch?v=7NuQr...layer_embedded και http://www.haarp.alaska.edu/ και http://en.wikipedia.org/wiki/High_Fr...search_Program
τυχαιες ειναι ολες οι φυσικες καταστροφες των τελευταιων χρονων? δε νομιζω! η Ελλαδα αποτελει ενα πολυ κεντρικο σημειο γεωγραφικα που μπορουν να κανουν πολλα! κανεις δεν το λεει ευθεως αλλα ειναι αληθεια! εξαλου γιατι εχουμε ποσες Αμερικανικες βασεις?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 15-10-11 στις 01:09.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,21800804 seconds (82,10% PHP - 17,90% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:20.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com