Διάμετρο νομίζω ειναι 52,5mm εσωτερική. Πρεπει να ειχε 45mm πριν απο μαμά. Δεν την ανοιξαμε πολύ μη χασω backpressure.
Ολη η δουλειά (και η ευρεση των ανταλλακτικών) έγινε μέσω του μεγιστοτεράστιου Φάνη και ενός φίλου εξατμισά.
Προσεκτικά και όμορφα, αφου μαζευτήκανε ολα τα ανταλλακτικά και τσεκαριστήκανε (δισκος/πλατω, βολάν, χταπόδι, καταλυτης), μπήκε το αμάξι μέσα και βγήκε έτοιμο. Καταλυτης, χταποδι κτλπ ηθελα να ειναι οσο πιο κοντά σε μαμά γινεται. Θα μπορουσα οπως λες να βαλω βελτιωτικά χταπόδια, αγωνιστικους καταλυτες κτλπ. Σκοπός μου δεν ηταν να το κανω το αμαξι πυραυλο. Ηθελα απλά να το κανω να δουλευει σωστά και άνετα.
Πριν δεν δουλευε σωστα - και νομιζω τα ειχαμε πει κιολλας. Μου ειχες πει, αν θυμαμαι, πως εχω φτιαξει την εισαγωγη με πολλαπλες, πεταλουδες απο 1.8, αλλά η εξαγωγή ειναι στουμπωμένη.
Και φυσικά, το κοστος με ολα τα παραπανω το κρατησαμε στο minimum.
Πρόγραμμα δεν βάζω. Δεν νομιζω να χρειάζομαι κιολλας δλδ (αλλα δεν θελω κιολλας). Φοβαμαι οτι κακό θα κάνω ειδικά αν παω στους γνωστούς/άγνωστους που σου ριμάζουν το αμαξι με κονσερβες και ζητάνε ένα μηνιάτικο. Εκτος αυτου, το υπερκυβισμένο μοτερ ειναι περίεργο. Δεν εχει στανταρ αλλαγές για να μπει κονσερβα πανω του. Θέλει δοκιμές στο δρόμο και αλλαγες στο προγραμμα και φυσικά κανενας δεν θα κατσει να στα κανει εκτός αν του "κάτσεις"... :P
Ο ήχος ειναι γ@μ@τος... Οπως ακριβως τον ηθελα. Δεν ακουγεται καθολου, και μονο αν το ζορίσεις και περασει τις 4.000στρ, ακουγεται αγωνιάρικος ατμοσφαιρικός ιαπωνικός. Τελειο για την κατασταση μου που αλλες φορες βαζω τα παιδιά μέσα και άλλες όχι...
Τα υπόλοιπα θα τα δούμε και θα τα πουμε στο Maikon... Ελπίζω να έχω θετικό αποτέλεσμα.