Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
26-12-07, 16:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το ανεφερα οτι εχω καποιο λαθος. Ωστοσο μονο ως συμπεριφορα, γιατι ουσιαστικα και συμφωνα με τον ΚΟΚ, αυτος με προσπερνουσε σε διπλη διαχωριστικη γραμμη.
Ασχετα αν τρεχαμε και οι δυο.
|
26-12-07, 17:16
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Εγώ την δευτέρα που μας πέρασε "πάτησα" ενα 206 κ ένα ibiza glx! Δεν ήταν συννενοημένο...απλά το ibizaki μου σφηνώθηκε απο δεξιά κ κολλούσε στο 206! Μέχρι που μας έπιασε φανάρι! Ξεκινάνε δίπλα δίπλα αυτοί, εγώ κλασσικά απο πίσω μέχρι την στιγμή που κούμπωσε η τρίτη κ τους πέρασα κ τους 2 απο δεξιά! Στο επόμενο φανάρι έρχεται το 206 δίπλα κ το ibiza απο πίσω μου! Ανοίγει το φανάρι...σπινιάρει το 206 κ γω στρίβω δεξιά!
(το αμαξάκι μου μαμά πάντα)
|
|
|
|
26-12-07, 17:22
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Το ανεφερα οτι εχω καποιο λαθος. Ωστοσο μονο ως συμπεριφορα, γιατι ουσιαστικα και συμφωνα με τον ΚΟΚ, αυτος με προσπερνουσε σε διπλη διαχωριστικη γραμμη.
Ασχετα αν τρεχαμε και οι δυο.
|
Από εδώ:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΚΟΚ Άρθρο 17 Παρ.7
Οδηγός που αντιλαμβάνεται ότι άλλος οδηγός προτίθεται να τον προσπερόσει, υποχρεούται να κινείται πλησίον του δεξιού άκρου του οδοστρώματος και να μην επιταχύνει την κίνησή του. Ο οδηγός βραδέως κινούμενου ή ογκώδους οχήματος, του οποίου δεν είναι ευχερές και ασφαλές το προσπέρασμα, λόγω της στενότητας ή της κατάστασης του οδοστρώματος, σε συνδυασμό με την πυκνότητα της αντιθέτως ερχόμενης κυκλοφορίας, υποχρεούται να μειώνει την ταχύτητά του και να πλησιάζει κατά το δυνατόν, στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος, για να διευκολύνει το προσπέρασμα από οχήματα που ακολουθούν.
|
Παρανόμως ή μη, εκείνη τη στιγμή εκτελούσε προσπέραση! Δεν αναγράφει κάπου ο ΚΟΚ ότι ισχύει μόνο σε νόμιμη προσπέραση η υποχρέωσή σου να μην επιταχύνεις.
Εννοείται ότι η γενικότερη συμπεριφορά του και αντίδρασή του ήταν απαράδεκτη.
26-12-07, 17:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Το οπισθεν κινουμενο οχημα εχει την υποχρεωση να ελεγξει την κατασταση και οχι το εμπροσθιο, επομενως και αυτος που κανει προσπεραση εχει την υποχρεωση να ειναι προσεκτικος και αν δεν μπορει για οποιοδηποτε λογο να κανει προσπεραση, δεν την εκτελει.
π.χ για σκεψου να πηγαινω με 120χλμ/ωρα και να παει να με προσπεραση ενα τελειωμενο 50ετιας αυτοκινητο. Τι θα κανω? Θα περιμενω να με προσπεραση?
Υποψιν, εγω αρχισα να επιταχυνω οταν τον ειδα απο τον καθρεπτη 15 μετρα πισω μου να βγαινει να με προσπεραση.
|
|
|
|
26-12-07, 17:40
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Πληροφοριακά, μου έχει τύχει κι εμένα να μου επιταχύνουν ενώ προσπερνώ και δεν ήταν καθόλου ευχάριστη εμπειρία. Επιστροφή από μπάνιο στο Σχοινιά από τη Λεωφ. Μαραθώνος την εποχή που ήταν μία λωρίδα και έρεισμα προς κάθε κατεύθυνση χωρίς διαχωριστικό. Κάποια στιγμή σε μεγάλη ευθεία χωρίς αντίθετα κινούμενα αυτοκίνητα ανοίχτηκα για να προσπεράσω το μπροστινό αυτοκίνητο, που ήταν της παρέας*.Όμως, ο οδηγός επιτάχυνε και, επιπλέον, άρχισε να συγκλίνει προς τα αριστερά. Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω όλο το αντίθετο ρεύμα (ΚΑΙ το έρεισμα του) για να τον προσπεράσω αργά & βασανιστικά. Επειδή ήμουν νέος οδηγός τρόμαξα πολύ, αν και δεν υποχώρησα λόγω της τσαντίλας και του νεαρού της ηλικίας μου (μαλακία μου όταν το σκέφτομαι εκ των υστέρων).
Στη συνέχεια ήθελα να σπάσω στο ξύλο το μ?λ?κισμένο αλλά κρατήθηκα για δύο λόγους: (ι) ήταν ο φίλος μιας πρώην μου και (ιι) ήταν χρ?σ?υγ?της και δεν είχα όρεξη να μπλέξω.
*: Τον οδηγό του τον είχα γνωρίσει εκείνη την ημέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 26-12-07 στις 23:05.
|
26-12-07, 17:41
|
|
|
|
|
|
ΟΚ καταλαβαινω οτι δεν επρεπε να επιταχυνει ο Τολης. Ομως βλεπω 2 χειροτερα απο αυτο!!!! 1)Βλεπεις ρε Βλ@κ@ με το focus οτι δεν μπορεις να το περασεις , τι συνεχιζεις να προσπαθεις και 2) Βγαινεις και για ξυλο και χτυπας το αμαξι του αλλου??????!!!!!!! Εγω Τολη θα επαιρνα τις πινακιδες του! Τωρα τι θα τις εκανα , δεν θελω να σκεφτομαι.......
|
26-12-07, 17:43
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
salonika
|
|
το καλυτερο που επρεπε να κανεις φιλε TOLIS EE80 ηταν να παρεις τις πινακιδες του και ενα βραδυ να επισκεφθεις κρυφα το αμαξι του και να το κανεις cabrio απτα σπασιματα!επειδη εχει τυχει πολλες φορες να κανω φασαρια(μικρη η μεγαλη) στο δρομο δε βγαινει παντα σε καλο.εννοειται οτι αν καποιος πηγαινε να μου βαρεσει το αμαξι θα κατεβαινα και θα του εσπαγα τα μουτρα.αλλα ποτε δε ξερεις τι εχει ο αλλος στο αμαξι του(οπλο ροπαλο μαχαιρι κτλ).
|
|
|
|
26-12-07, 17:51
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από salonikios
το καλυτερο που επρεπε να κανεις φιλε TOLIS EE80 ηταν να παρεις τις πινακιδες του και ενα βραδυ να επισκεφθεις κρυφα το αμαξι του και να το κανεις cabrio απτα σπασιματα!επειδη εχει τυχει πολλες φορες να κανω φασαρια(μικρη η μεγαλη) στο δρομο δε βγαινει παντα σε καλο.εννοειται οτι αν καποιος πηγαινε να μου βαρεσει το αμαξι θα κατεβαινα και θα του εσπαγα τα μουτρα.αλλα ποτε δε ξερεις τι εχει ο αλλος στο αμαξι του(οπλο ροπαλο μαχαιρι κτλ).
|
Ακριβως , αυτο εννοουσα και εγω. Επειδη μου εχει τυχει με 2 κολητους να κατεβαινουμε απο την Γ.Λαμπρακη στον Κορυδαλλο με ενα Seicento και ενω πηγαιναμε δεξια , μια BMW καταμαυρη μας εκλεισε κυριολεκτικα τον δρομο , χωρις να παμε να την προσπερασουμε(απλα πηγαιναμε πιο γρηγορα) και απραλιγο να δουμε το διαζωμα αναποδα , στο φαναρι σταματησαμε. Ανοιγει ο φιλος το παραθυρο και χωρις να τον βρισει του ειπε :" Ρε φιλε , τρελος εισαι? Θα μας σκοτωσεις!!!!!". Αυτος ανοιγει το παραθυρο και μας δειχνει μια πεταλουδα(μαχαιρι). Βαλαμε τα την ουρα κατω απο τα σκελι@ και φυγαμε.....
ΥΓ: Αυτην την τρομοκρατια Δ Ε Ν Τ Η Ν Α Ν Τ Ε Χ Ω ! ! ! ! ! ! !
|
26-12-07, 17:55
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ρε παιδιά, όταν πηγαινουμε "σιγά", και κάποιος θέλει να μας προσπεράσει, μπορεί να του συμβαινει κάτι και να βιάζεται.
Εφόσον δε θέτει σε κίνδυνο εμάς και το όχημα μας, παρά μόνο τον εγωισμό μας, αστε τον να περάσει να πάει στο διάολο... ειδικά σε δρόμους διπλής...
Κόντρα και ανοιγματα, θα κάνουμε εκει που δεν θέτουμε κανέναν σε κίνδυνο
Ανεβοκατεβαινοντας αρκετές φορές Αθήνα -Θεσσαλονίκη, βλέπεις κάτι τυπους να πηγαινουν με 120 στο μαλιακο, και να προσπερνάνε ακρως επικύνδυνα, και μετά να συνεχίζουν να πηγαινουν με 120 και στην υπόλοιπη εθνική... όπου εκει φυσικά τους περνάς....και καταλαβαινεις ότι πρόκειται περί μακάκες...
Τωρα να βγει κάποιος έξω και να παιξει ξύλο γιατί απλά κάποιος τον προσπέρασε... ε, αυτό είναι πέραν κάθε λογικής...
|
29-12-07, 19:20
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
ειχα ενα ανοιγματακη με ενα μινη ς ημουν μπροστα του με 2ρα με το που ανοιξε ο δρομος μπροστα μου ανοιξα , ηταν πιο γρηγορο ειχε καλυψη μια αποσταση μια καροτσας και εδιχνε οτι αν ειχε χωρο θα με περναγε. με τριτη το ιδιο με τεταρτη και στα 150+ και αφου ειχε χωρο πια με πολυ δυσκολια εφτασε διπλα στα περιπου 180.
συμπερασμα 2ρα 3τη το μινη πιο γρηγορο μαλλον λογο σασμαν ...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18572807 seconds (78,45% PHP - 21,55% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|