Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003
9,5??? Οπα ρε! Κατι δεν μου αρεσει εδω! Ουτε η αντιπροσωπια δεν εδινε τετοιο χρονο! Ηρακλη τους 4 τροχους εχω αρχισει να τους αμφισβητω ειναι η αληθεια! Δεν αμφισβητω εσενα προς θεου. Ποσα κιλα ειναι το "τεθωρακισμενο"? Τελικα ρε με εψησες θα τον βαλω τον θερμοστατη! Το καλοκαιρι θα εχω προβλημα??!
|
9,8 εβγαλε καινουργιο, αστρωτο και επειδη το κανανε και τεστ μακρας διαρκειας, το ξαναμετρησανε και με καπου 30.000 χιλ και ηταν πιο γρηγορο στα 0-100 με 9,5 αλλα και σε ολες τις ρεμπριζ.Λογικο , αφου ανοιξε το μοτερ ,ενω καινουργιο ειναι σφιχτο. Τωρα για το βαρος, πρεπει να σου πω οτι ειναι το ελαφρυτερο στην κατηγορια του και με διαφορα.Βαρος βασικης εκδοσης 1245 κιλα μονο, οταν ο ανταγωνισμος ειναι 1350+ και με φοβερη αεροδυναμικη+ το μοτερ διαμαντι, βλεπει κωλοφαναρο ανταγωνισμος.Τα μονα μελανα σημεια, το υλεκτρουδραυλικο τιμονι που πασχει σε αισθηση και η ΜΑΛΑΚΗ(οπως ολα τα ΤΟΥΟΤΑ)αναρτηση που δινει τασεις πλευσης και μεγαλες κλισης στις στροφες.Αυτο ομως διορθωνεται.
Τον θερμοστατη βαλτον βρε, επενδυση για το μοτερ ειναι και μια ανασα δροσιας για τα καλοκαιρια καμινια που εχουμε.Βαλε και ενα καλο ψυκτικο.
Οι 4τροχοι το γυρισανε προς Ευρωπη μερια και μαλιστα προς Γερμανια,μετα την καταρρευση της Ιταλικης αυτοκινητοβιομηχανιας που ηταν φαν,εινω πιο παλια πινανε νερο στα ιαπωνικα αυτοκινητα.Δε γ@μι@ντ@ εγω για ενημερωση τους παιρνω, χωρις να παραμυθιαζομαι και να τρωω κουτοχορτο.Οσο και να το θαβουνε τα ΤΟΥΟΤΑ τοσο θα γ@μ@ν@ στις πωλησεις, ο αδιαφιλονικητος κριτης, που να χτυπιενται κατω.