Επειδή στην συνάντηση της Παρασκευής μου είπανε να μιλήσω και να διαδώσω την κοπή της πίττας σε όσους μπορώ θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο εντελώς φιλικά και καλοπροαίρετα.
Με όσα άτομα από το κλαμπ και αν έχω μιλήσει επι του θέματος, τους φαίνεται πολύ ακριβή η όλη κατάσταση. Ειπαμε όλοι να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε το κλαμπ τωρα που περνάει μια φάση αλλαγης και βελτίωσης αλλά δεν ξερω αν είναι όλα τα μέλη σε κατάσταση να πληρώσουν αυτό το ποσό, όσο και αν θέλουν να συμμετάσχουν. Για παράδειγμα, για κάποιον που θέλει να φέρει και την κοπέλα του το κόστος πάει στα 18+18 ευρω συν και οι βενζίνες που θα χαλάσει για να πάει μέχρι Ελευσίνα και να γυρίσει (και εδώ μιλάω ιδικά για κάποιους που θέλετε και περιμένετε να έρθουν από μακρια). Πάμε λοιπόν σε ένα σύνολο (μέσο όρο) της τάξης των 50+ ευρώ.
Μίλησα με παιδιά που ηταν να έρθουν από μακρια και μόλις τους είπα την τιμή, το ακυρώσανε αμέσως.
Και μιλάω για παιδιά που έχουν κάποια οικονομική άνεση. Πόσο μάλλον αν σκεφτείτε ότι υπάρχουν παιδιά στο κλαμπ που έρχονται στις συναντήσεις της Παρασκευης και δεν παραγγέλνουν τίποτα (ή παίρνουν μια σοδα) μόνο και μόνο επειδή ξεπληρώνουν ακόμα δόσεις για την κορολλα τους ή δεν ξέρω τί άλλα έξοδα έχουν (και έχουμε όλοι μας). Πως αυτά τα παιδιά θα πληρώσουν 20-25 ευρω για να παρεβρεθούν όσο και αν το θέλουν?
Είναι και το γεγονός ότι έχουν πέσει και μαζεμενα κάποια πραγματα τωρα τελευταία όπως η πληρωμή της συνδρομής τον προηγουμενο μηνα, η κοπή της πίττας αυτο το μήνα και η εκδρομή στην Πάτρα τον άλλο μήνα.
Αν θέλετε να δειτε καλή συμμετοχη, μία προταση θα ήταν να μην ακουλουθηθεί με γεύμα η κοπή της πίττας. Να γίνει δηλαδή απλά μια κοπή πίττας (έστω και στο Αλσος) και μετα μια φωτογράφιση. Όσοι θέλουν μετά ας κανονισουνε μεταξύ τους να πανε για φαι.
Όλα αυτά τα λέω όχι για να κάνω παρατήρηση. Απλά θεωρώ πως μιλάω εκ μέρους αρκετών.
Και ορμόμενος από αυτό το μικρό αλλά περιεκτικό "γκάλοπ" που έκανα, πιστεψτε με πως, αν τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν, δυστυχώς η συμμετοχή την Κυριακή θα είναι μηδαμινή.
Πάντα φιλικά.
|