Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
|
|
01-02-06, 21:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από studio54";p="
Καταρχήν, έχω Leon4 (το S3 των φτωχών) έχω 2 παιδιά και 2 αυτοκίνητα.
Μην φανατίζεσαι με αυτοκίνητα, μιλάμε για χειροπιαστά πράγματα κι όχι φανταστικά. Η ροπή είναι δύναμη.-
Αυτό που με ενθουσίασε κάποτε όταν αγόρασα την Corolla ήταν το τρελλό στροφάρισμα ψηλά. Η δυνατότητα να ξεκινήσω με 210 χλμ από τον Βόλο και να πάω Αθήνα με το γκάζι τέζα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν μπορώ να το συγκρίνω με άλλο, δύσκολα νομίζω μπορεί να το ανταγωνιστει άλλο, όμως μιλάμε για μιά συγκεκριμένη κατηγορία τα 1600cc. Αν στην οδηγική συμπεριφορά ήταν λίγο καλύτερο (υπέστρεφε επικίνδυνα) θα ήταν το τέλειο.
Ποτέ δεν το σύγκρινα με το leon διότι είναι σε τελείως διαφορετική κατηγορία αυτά τα αυτοκίνητα και θα ήταν άδικο. Και με τα δύο κάνω ταξίδια με πολλά χιλιόμετρα, απλά με το ΤΟΥΟΤΑ πάω λίγο οικονομικότερα ίσως και ταχύτερα (δεν κόβω πουθενά) αλλά με το Leon θα βρώ και κανένα Μ3 να παίξω. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τις ανάγκες του το πορτοφόλι του και τα γούστα του. Ευτυχώς εγώ έχω δύο αυτοκίνητα για να βγάζω περισσότερα γούστα... και να την πώ την αμαρτία μου; δεν μπορώ να κρατηθώ όταν βλέπω S2000 και Tarer.....πρέπει να το τσαγιάσω.
|
Δεν φανατιζομαι,ισα ισα βλεπω τα πραγματα αντικειμενικα.Δεν ειπα το αντιθετο σχετικα με την δυναμη και τα εν λογω "τσαγια" αλλα η ροπη δεν ειναι το απολυτο μετρο συγκρησης,αλλιως ολοι θα αγοραζαμε caterpillar.Παντως χαιρομαι γιατι φαινεσαι συνειδητοποιημενος γιατι υπαρχουν αλλοι οδηγοι,που τελος παντων ζουν σε αλλο πλανητη απο αυτον της πραγματικοτητας.Οπως ανεφερα και παραπανω δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται οποως ακριβως ειναι.Ισα ισα το μοτερ αυτο για μενα ειναι απο τα καλυτερα.
Re: Ε-12 1600cc κοντρα στον ανταγωνισμό... |
|
22-02-06, 00:57
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Ε-12 1600cc κοντρα στον ανταγωνισμό...
Εχει δοκιμασει καμια Ε12 16 ρολαριστες με Golf 16fsi..?
|
07-04-06, 18:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
λοιπον θα ηθελα να παρουν θεση σε αυτο και ιδιατερα οι 1,6αρηδες.... θα ηθελα να ρωτησω (γιατι εχω νευριασει) ποια ειναι η τυχη ενος seat toledo 1,6 που διαθετει βαρελακι χταποδι καταλυτη ελευθερας, 17αρες ζαντες και χαμηλωμενο σχεδον τερμα....σε μια συζητηση που ειχαμε πριν απο λιγο μου ειπε πως δεν εχουμε καμμια τυχη. τη λετε??
|
|
|
|
07-04-06, 18:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D";p="
λοιπον θα ηθελα να παρουν θεση σε αυτο και ιδιατερα οι 1,6αρηδες.... θα ηθελα να ρωτησω (γιατι εχω νευριασει) ποια ειναι η τυχη ενος seat toledo 1,6 που διαθετει βαρελακι χταποδι καταλυτη ελευθερας, 17αρες ζαντες και χαμηλωμενο σχεδον τερμα....σε μια συζητηση που ειχαμε πριν απο λιγο μου ειπε πως δεν εχουμε καμμια τυχη. τη λετε??
|
Φίλε μην νευριάζεις γιατί δεν αξίζει. Θα είναι σαν να κλέβεις εκκλησία αν βάλεις corolla 1.6 με αυτό που λες. Εγώ (1.4) τα είχα βάλει με 1.6 leon ενός συναδέλφου που μου κουνιόταν και τώρα αλλάζει πεζοδρόμιο όταν με βλέπει. Δεν μπόρεσε ποτέ να το χωνέψει ότι τον πέρασα (από στάση γιατί στα ψιλά σε κάποια φάση δεν μπορούσα να ανοίξω άλλο αλλά ούτε αυτός μπορούσε να μαζέψει την διαφορά). Τώρα το Toledo που λες, εκτός του ότι είναι ποιο βαρύ από το leon, ότι έχει πάρει από αυτά που έβαλε απάνω τα έχει χάσει με τις 17ρες που έβαλε οπότε ένα 1.6 [acronym:00923b575d="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:00923b575d] και μαμά να είναι θα κάνει πάρτυ Εκτός αν έχει βάλει κανένα πρόγραμμα και τίποτε άλλο που υπάρχουν γι αυτά τα car. Τοτε δεν έχει και πολλές ελπίδες το [acronym:00923b575d="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:00923b575d] θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερος οδηγός ή να κάνει ο άλλος καμιά μ@λ@κια για να χάσει
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
07-04-06, 18:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
|
Ωχ παναγια μου,του χαριζω την πρωτη και την πεμπτη.Ειμαι ετοιμος για καμμενα βουρλα(να μοιρασουμε την αποσταση) αμα θελει
07-04-06, 18:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
|
αν γίνει κάτι πέιτε και εμένα να έρθω έχω καιρό να πάω σε Πανηγύρι θα φέρω και σούβλες να ψήσουμε τίποτε να το γιορτάσουμε. Τέτοιες ευκαιρίες δύσκολα ξαναβρίσκονται
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
07-04-06, 20:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
Απ΄οτι ξερω δεν εχει βαλει προγραμμα αλλα γενικα το car του παει καλα..εχω μπει μεσα σε μερικες βολτες θανατου αλλα οχι τοσο οσο ενα corolla 1,6...ετσι νομιζω δηλαδη. εν τω μεταξυ μου λεει οταν ερθω ελλαδα οποιος και οπου γουσταρει... δεν ξερω πως εχει τοση σιγουρια...ναι φοαρει 17 αλλα μαμα ηταν 16...
|
08-04-06, 11:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Απ΄οτι ξερω δεν εχει βαλει προγραμμα αλλα γενικα το car του παει καλα..εχω μπει μεσα σε μερικες βολτες θανατου αλλα οχι τοσο οσο ενα corolla 1,6...ετσι νομιζω δηλαδη. εν τω μεταξυ μου λεει οταν ερθω ελλαδα οποιος και οπου γουσταρει... δεν ξερω πως εχει τοση σιγουρια...ναι φοαρει 17 αλλα μαμα ηταν 16...
|
Ωραια περιμενω,ας εχει και παπαδες επανω(αρκει να ειναι ατμοσφαιρα,οχι turbo,nitro κ.τ.λ.) και εν θελει και στροφες παμε μια μπραλο, ετσι να ξεσκουριασουν τα TTE,αν και εχουν φυγει απο την νιωτη τους καθως εχουν πανω απο 60.000 χιλ.
09-04-06, 12:55
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
παναγια μου θα πεθανετε με αυτα τα κουρολα πως υπερστρευουν ετσι?απαπαπα βαι βαι παει το παλικαριμ παει....ρε παιδια ελεος...στριβη τερμα το αυτοκινιτο...κ με τελιςμενα αμορτισερ...κουλος να μην εισαι μονο...
|
10-04-06, 00:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
δεν το πιασα....!!!!! παντως περα απο την πλακα το εχει πολυ καλα στημενο....απο γκαζια δεν ξερω παντως στριβει πολυ καλα.. πηγαμε απο το φαληρο που βγαινει για συγγρου...που ειναι με αναποδη κλιση κτλ κτλ..μπηκαμε εκει με 160+χλμ αλλα και παλι ειμαι σιγουρος πως τα corolla 1,6 eιναι ποιο γρηγορα...τουλαχιστον σε ευθειες!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16932893 seconds (80,79% PHP - 19,21% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|