Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Βαφή Σε Δαγκάνες |
|
20-12-05, 12:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Βαφή Σε Δαγκάνες
Ρε φιλε εισαι ατυχος,
Μακαρι να ειχα χρονο να το βαζαμε στην αυλη να το καναμε τζιτζελονι!!!
Ο εξοπλισμος, αερογραφος, βερνικια υπαρχουν αλλα χρονος οχι μηδεν... μειον!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
20-12-05, 12:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Φιλαράκι δεν πειράζει. Και μόνο η σκεψη μου αρκεί! Thanx
|
|
|
20-12-05, 17:26
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
εγω επιμενω οτι δεν ξερει να βγαζει ουτε τροχο. μιχαλη στα αναλαμβανω ολα με 50 ευρω ouch
|
Πάνο... ροπαλοφόρε και άνθρωπε των σπηλαίων..., πήγαινε μάθε πρώτα τί είναι το Wifi και μετά έλα πες μου πως βγάζουν τον τροχό.... ouch
|
μιχαλη εμενα απλα μου το ειπαν τι ειναι το wifi και το καταλαβα με τη μια. εσυ για να μαθεις να βγαζεις δαγκανες θελεις ενα χρονο. και για να τις βαλεις κιολας? παμε στα τρια χρονια. αν τις βαψεις κιολας ουυυυυυυυυυ
|
20-12-05, 23:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Μιχάλη αφου ξέρεις πως θα καταλήξει το πραγμα.... Θα κανονίσουμε ενα Σαββατο με καλουτσικο καιρο, θα παμε στη Δαφνη, θα παρουμε 2 μοκατσινο, φρεντοτσίνο ή όπως αλλιως το λενε και θα βάλουμε κάτω τα corollakia μας και θα τις βαψουμε.... Θα πάρουμε για ασφάλεια και τον Κύρο μαζί μας, και θα γίνει η δουλεια!!! Αλλά εγώ δεν εχω καταλήξει στο χρώμα....(για να ακούσω τιποτα σοβαρές ιδέες)...
|
Ναι ρε παιδιά κι εγώ μέσα (αν δεν το κανονίσετε όταν εγώ θα είμαι Τρίκαλα) αντε γιατί από το καλοκαίρι το μελετάμε.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
|
|
21-12-05, 00:00
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
μιχαλη επειδη φρονιμευεις και φενεσαι καλο παιδι yell
ελα ενα απογευμα σπιτι μου να σου δειξω. οπως ακριβως θα σου πω ομως θα τις ξαναβαλεις. οχι την δεξια αριστερα ε? αντε φερε και σπρευ να στις βαψω!!!! τι να σου κανω που φοβαμαι οτι θα κανεις καμια μ@λ@κι@ και θα παρεις παραμαζωμα καμια γρια. ΡΕ ΤΑ ΡΩΤΑΝΕ εδω στο ιντερνετ τα θεματα ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ?
τι και πως? ΠΑΣ ΚΑΛΑ? cussing
ειναι δυνατον να μαθεις τροπο απο εδω πως να βγαλεις δαγκανες? στις οποιες κρεμοντε ζωες? (καλα εσυ η κοπελα τι φταιει?) ελα να τις κανουμε μαζι να κοιμαμαι υσηχος τα βραδια πλεον γιατι με σενα εχασα τον υπνο μου snoopy
21-12-05, 10:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
χαχαχα.... Καλά τα λες Πάνο. Επειδή είναι θέμα ασφάλειας είπα να ρωτήσω πρώτα γιατι αλλιώς θα έκανα προσπάθεια μόνος μου. Αν τις έβαφα μόνος εννοείτε οτι ΔΕΝ θα τις έβγαζα. Θα τις εβαφα επιτόπου με καλή μόνωση.
Και καλά... λέτε ότι το βγάλε-βάλε είναι εύκολο.... Πως τις καθαρίζεις όμως καλά ???? Πρέπει να θέλει τρελοοοο τρίψιμο....
Υ.Γ.: Πάνο thanx για το ενδιαφέρον και την πρόταση. Αν σε χρειαστω θα σε ειδοποιήσω (μη χάσεις και τον υπνο σου...)
|
|
|
21-12-05, 11:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Και καλά... λέτε ότι το βγάλε-βάλε είναι εύκολο.... Πως τις καθαρίζεις όμως καλά ???? Πρέπει να θέλει τρελοοοο τρίψιμο....
|
Τι λες ζαργανα παλι???
Οι δαγκανες σου δεν ειναι καινουργιες?
Δεν πρεπει να εχουν ουτε χρωματα ουτε τιποτα πανω...
Εκτως και αν τρομαζεις που βλεπεις τη σκονη απο τα τακακια...
Παρε ενα καθαριστικο φρενων (συνηθως σε σπρευ) που δεν βλαπτει τα σωληνακια και θα γυαλισουν σαν καινουργιες.
Τωρα μα τη χρηση συρματοβουρτσας προσοχη στα σωληνακια-τσιμουχακια γιατι τα μασαει!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
21-12-05, 11:36
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Θέλω να μου πει κάποιος το εξής: Έστω ότι βγάζω την δαγκάνα (τις 2 βίδες δηλαδή) και την βάφω την κάνω ότι θέλω. Τι λάθος μπορεί να γίνει μετά στην τοποθέτηση; Όχι, για να ακούσω ιδέες. Πως μπορώ να κάνω λάθος; Να βάλω την πάνω βίδα κάτω; Η την κάτω πάνω; Έχετε τρομοκρατήσει τον κόσμο. Ας αναλάβει κάποιος μοντεράτορας (τι σας έχουμε αφού είναι τόσο επικίνδυνο να μας κάνει μια εκπαίδευση στο βάλε βγάλε φρένων. Όχι μόνο για βαφή δαγκάνας αλλά και για έλεγχο των υλικών τριβής. Στους σκοπούς του κλαμπ δεν είναι και η εκπαίδευση των μελών; Η θέλουμε απλά μέλη να κάνουμε μπούγιο; Ας κάνουμε τα μέλη μας μάχιμα.
|
|
|
21-12-05, 12:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καταρχήν Αντώνη, γνωρίζεις τι σημαίνει moderator? Ναι ή όχι? Ας υποθέσουμε ότι δεν ξέρεις, ακόμα και έτσι, ο Πάνος (Marmel-Moderator) προσφέρθηκε να τον βοηθήσει μιας και ξέρει! Ας υποθέσουμε ότι ξέρεις, πώς ζητάς απο κάποιους που είναι υπεύθυνοι για την καλή λειτουργία του site να αρχίσουνε να κάνουνε σεμινάρια περι μηχανολογίας? Το ότι συμπίπτει να ξέρουμε και 1-2 πράγματα και τα λέμε, δεν υποδηλώνει κάτι σχετικό με την αρμοδιότητά μας εδώ μέσα! Και σίγουρα η ειρωνεία δεν είναι απαραίτητη νομίζω! Στο κάτω κάτω Αντώνη, αν δεν σας κάνουμε, ξέρεις πόσο εύκολο είναι να την κάνουμε? Δεν είδα όμως να προσφέρονται πολύ να βοηθήσουνε όταν ζητήθηκε! Στα λόγια, και στις αερολογίες είμαστε όλοι μάγκες (και δεν θέλω να το χοντρύνω κι άλλο!).
Ολα αυτά επειδή θεωρώ ότι προσβλήθηκα με αυτό που είπες!
Υ.Γ Εσύ που ξέρεις γιατί δεν προσφέρθηκες να τον βοηθήσεις?
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
21-12-05, 12:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p="
Υ.Γ Εσύ που ξέρεις γιατί δεν προσφέρθηκες να τον βοηθήσεις?
|
Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης ήταν ο πρώτος που προσφέρθηκε από την αρχή. Χτες βράδυ είχα πάει και σπίτι του και μου εξήγησε αρκετά πράγματα.
Γιάννη μη αρπάζεσαι, για καλό πιστεύω το είπε. Σαν ιδέα νομίζω είναι πάρα πολύ καλο. Έτσι όπως έχει κάνει ο DjBack ένα αρχειάκι στο οποίο εξηγεί πως βγαίνει το ράδιο, το κάλυμα της πόρτας κτλπ, σίγουρα θα ήταν πολύ καλή ιδέα να φτιάχναμε τέτοια αρχειάκια στα οποία να εξηγούμε τέτοια πράγματα με απλά βήματα (όποιος το έχει κάνει και ξέρει καλά). Εμπλουτίζουμε και την γνωσιακη βάση έτσι.
Δεν πρέπει να μαλώνουμε μεταξύ μας. Καταθέτουμε απλά τις ιδεες μας για όποια περεταίρω βελτίωση του κλαμπ.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17093992 seconds (82,46% PHP - 17,54% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|