Λοιπόν επειδή είδα διάφορες γνώμες θα απαντήσω. Η μετάθεση νομίζω ότι ειπώθηκε ότι ήταν αστείο για αποφυγή παρεξηγήσεων. Η ντεσιμπελομέτρηση ήταν παράνομη γιατί βάση του Κώδικα δεν μπορεί να βεβαιώσει παράβαση από το ντεσιμπελόμετρο απλά μπορεί να
διαπιστώσει παράβαση, επομένως έπρεπε μετά να με οδηγήσει με το αυτοκίνητό μου στο van και να μετρήσει εκεί όχι στον δρόμο με φορητό όργανο΄(Σακόπουλος και Βιτωράτος, 2000 και δικαστική απόφαση υπ....θα την δω στο εξώδικο). Και η συνέχεια: Σήμερα το πρωί κάναμε ντεσιμπελομέτρηση στο αυτοκίνητο με μηχάνημα πολύ αξιόπιστό. Οι τιμές του αυτοκινήτου ήταν 91 στην Κάνιγκος και 86!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στου Ζωγράφου στο Φυσικό Τμήμα απ'έξω. Αν λάβουμε και το γεγονός ότι εχτές ήταν πιο ζεστή μέρα από σήμερα και συνυπολογίσουμε και την διαφορά ατμοσφαιρικής πίεσης΄(
www.meteo.gr) καταλήγουμε στο συμπέρασμα με βάση νόμους της Φυσικής ότι δεν είχα μέτρηση 98!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλά΄πραγματική κοντά στο 82 88 ίσως στο όργανό του. Η απόκλιση 10% είναι εφικτή βάσει της βιβλιογραφίας. Συνεπώς είχε εντολή να γράψει και ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ. Αυτό δεν συνάδει ούτε με την προστασία της ασφάλειας των πολιτών ούτε με επαγγελματική υπευθυνότητα ούτε με δυσκολία επαγγέλματος. Σχετίζεται με προσωπική ανικανότητα.
Επειδή αισθάνομαι όμως ότι μπορεί κάποια παιδιά άπό το Club να αισθανθούν έστω και ασυνείδητα θιγμένοι ή απλά ενοχλημένοι (μπορεί και εγώ το ίδιο να αισθανόμουν αν κάποιος τα έχωνε σε κάποιο συνάδελφο ψυχολόγο). Μπορεί και από τα γραφόμενά μου να βγαίνει μια ένταση αν συνυπολογίσουμε και την εγχείρηση που θα κάνω την Τρίτη στο πόδι. Σκέφτομαι ότι ενώ είναι πολύ γόνιμη η ανταλλαγή απόψεων ίσως είναι καλύτερο να το σταματήσουμε εδώ. Και πάλι ευχαριστώ για την ανταλλαγή απόψεων και ζητώ συγνώμη αν έγινα η αιτία να αισθανθεί δυσάρεστα κάποιος από το Club (Ιδιαίτερα αστυνομικός για τους οποίους έχω μια ιδιαίτερα βιωματική συμπάθεια-για να το ελαφρύνουμε μην παρεξηγηθεί η συμπάθεια είμαι παντρεμένος
)