Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-10-05, 19:10
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ωραία και καλά όλα όσα αναφέρατε.παρόμοιες υποθέσεις έχουμε ακούσει σχεδόν όλοι.επειδή όμως εγώ είμαι πολύ αγχωτικός τύπος και ιδικά ο γιώργος και κάποια άλλα παιδιά από το club το γνωρίζουν θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.τελικά η ντεσιμπελομέτρηση στο δρόμο είναι παράνομη ή είναι νόμιμη?κάθε μέρα κινούμε στον παλιό από αθήνα για χαλκίδα και τουλάχιστον 2 φορές το μήνα περνάω από φορτηγάκι του ΚΕΚ (κέντρο ελέγχου καυσαερίων).την μία φορά με σταμάτησαν και με μέτρησαν με τον καινούργιο καταλύτη ευτηχώς(πριν βάλω το ελεύθερο καζανάκι) κάθε φορά που το βλέπω με πιάνει κρύος ιδρώτας.σκεφτήτε να μου κάνουν ντεσιμπελομέτρηση ακριβώς δίπλα στην εθνική.τους γύρω θορύβους δεν θα τους πιάσει το όργανο?έστω και 3% να πιάνει τότε bye bye πινακίδες
όσον αφορά το θέμα Γιώργο όπως σου είπα και στο τηλέφωνο προχώρα το.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Re: Κληση Για Θόρυβο
Παλιά 22-10-05, 21:09
george4agelu Offline:

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 283
george4agelu είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Λοιπόν επειδή είδα διάφορες γνώμες θα απαντήσω. Η μετάθεση νομίζω ότι ειπώθηκε ότι ήταν αστείο για αποφυγή παρεξηγήσεων. Η ντεσιμπελομέτρηση ήταν παράνομη γιατί βάση του Κώδικα δεν μπορεί να βεβαιώσει παράβαση από το ντεσιμπελόμετρο απλά μπορεί να διαπιστώσει παράβαση, επομένως έπρεπε μετά να με οδηγήσει με το αυτοκίνητό μου στο van και να μετρήσει εκεί όχι στον δρόμο με φορητό όργανο΄(Σακόπουλος και Βιτωράτος, 2000 και δικαστική απόφαση υπ....θα την δω στο εξώδικο). Και η συνέχεια: Σήμερα το πρωί κάναμε ντεσιμπελομέτρηση στο αυτοκίνητο με μηχάνημα πολύ αξιόπιστό. Οι τιμές του αυτοκινήτου ήταν 91 στην Κάνιγκος και 86!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στου Ζωγράφου στο Φυσικό Τμήμα απ'έξω. Αν λάβουμε και το γεγονός ότι εχτές ήταν πιο ζεστή μέρα από σήμερα και συνυπολογίσουμε και την διαφορά ατμοσφαιρικής πίεσης΄(www.meteo.gr) καταλήγουμε στο συμπέρασμα με βάση νόμους της Φυσικής ότι δεν είχα μέτρηση 98!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλά΄πραγματική κοντά στο 82 88 ίσως στο όργανό του. Η απόκλιση 10% είναι εφικτή βάσει της βιβλιογραφίας. Συνεπώς είχε εντολή να γράψει και ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ. Αυτό δεν συνάδει ούτε με την προστασία της ασφάλειας των πολιτών ούτε με επαγγελματική υπευθυνότητα ούτε με δυσκολία επαγγέλματος. Σχετίζεται με προσωπική ανικανότητα.
Επειδή αισθάνομαι όμως ότι μπορεί κάποια παιδιά άπό το Club να αισθανθούν έστω και ασυνείδητα θιγμένοι ή απλά ενοχλημένοι (μπορεί και εγώ το ίδιο να αισθανόμουν αν κάποιος τα έχωνε σε κάποιο συνάδελφο ψυχολόγο). Μπορεί και από τα γραφόμενά μου να βγαίνει μια ένταση αν συνυπολογίσουμε και την εγχείρηση που θα κάνω την Τρίτη στο πόδι. Σκέφτομαι ότι ενώ είναι πολύ γόνιμη η ανταλλαγή απόψεων ίσως είναι καλύτερο να το σταματήσουμε εδώ. Και πάλι ευχαριστώ για την ανταλλαγή απόψεων και ζητώ συγνώμη αν έγινα η αιτία να αισθανθεί δυσάρεστα κάποιος από το Club (Ιδιαίτερα αστυνομικός για τους οποίους έχω μια ιδιαίτερα βιωματική συμπάθεια-για να το ελαφρύνουμε μην παρεξηγηθεί η συμπάθεια είμαι παντρεμένος )
Παλιά 22-10-05, 21:53
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οχι ρε παιδιά δεν τρέχει τίποτε και γι' αυτό και δεν απαντούσα στα post με τέτοιο περιεχόμενο, γιατί δεν θέλω να νομίζετε πως αισθένομαι θιγμένος ή κάτι τέτοιο ίσα ίσα θέλω να συνεχίσουμε τέτοιου είδους συζητήσεις για να μπορεί ο κάθένας να πει την γνώμη του και να γίνετε ένα είδος συζήτησης με σκοπό να κατακρίνονται τα λάθη και ή να μην επαναλαμβάνονται ή να ξέρουμε πως να κινηθούμε αν τύχουν σε εμάς.

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-10-05, 23:23
Το avatar του χρήστη Θωμας.Κ
Θωμας.Κ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Korydallos Athens
Δύναμη Σεβασμού: 275
Θωμας.Κ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Συμφωνω με τον Mike-G(1-4).Σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν τι σημαινει η λεξη "επαγγελματιας" και χρειαζονται ενα γερο ταρακουνημα .Οσο για τα "τυρια" συμφωνω και επαυξανω γιατι οι περισσοτεροι σε αυτην την ηλικια δεν ξερουν τι θα πει επαγγελαμτισμος και συμποριφορα απεναντι στον πολιτη(οχι ολοι βεβαια).Η συμπεριφορα του κρινετε απαραδεκτη,και κατι τετοια ατομα αμαυριζουν την εικονα της Αστυνομιας ποσο μαλλον οταν βλεπουν καποιον με προβλημα υγειας και του συμπεριφερονται σαν να ειναι κανενας εγληματιας...Απλα απαραδεκτος
Παλιά 23-10-05, 04:01
george4agelu Offline:

mike δεν ήταν καθόλου προσωπικό για σένα και ζητώ συγνώμη αν ακούστηκε έτσι. Μακάρι να΄είχαν όλοι τις ίδιες απόψεις με σένα και η ασφάλεια μας να ήταν στο επίκεντρο και οι συνθήκες εργασίας και το μισθολογικό και άλλες πονεμένες ιστορίες που κρατάνε χρόνια. Προτείνω να βρεθούμε σε κάποια συνάντηση για γόνιμη συζήτηση. Απλά είπα να κλείσουμε το θέμα και να καταναλώσουμε ενέργεια για να μιλήσουμε για την αγάπη μας για τa Corolla.
Παλιά 24-10-05, 10:20
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε μου δεν το πείρα προσωπικά σε καμία περίπτωση απλά μέχρι τώρα δεν απαντούσα σε τέτοια post για ένα συγκεκριμένο λόγο. Υπάρχουν άτομα στο forum που δεν έρχονται στις συγκεντρώσεις ή και αν έρχονται δεν με έχουν γνωρίσει από κοντά. Ετσι είναι φυσιολογικό όταν ακούν τι ένας Αστυνομικός διαβάζει τι γράφετε εδώ μέσα γίνονται λίγο επιφυλακτικοί. Σε αυτό το topic αποφάσισα να πάρω θέση καθώς άτομα όπως ο Λευτέρης, ο Βαγγέλης, ο Μιχάλης και άλλοι από κοντά μου το ζήτησαν και δεν μπορούσα να τους παραβλέψω γιατί θα φαινόταν ότι τους γράφω ή ότι κρύβομαι πράγματα που δεν ισχύουν και δεν θέλω να το νομίζει κανείς. Ξέρω ποιος είμαι έχω άποψη πάνω σε αυτά τα θέματα και κυρίως επαγγελματικά ξέρω τι λάθη έχω κάνει και τα αναγνωρίζω πράγμα που δεν το βλέπω καθόλου αδυναμία γιατί έτσι διορθώνομαι κάθε μέρα. Λάθη γίνονται το θέμα είναι να μην ξαναγίνονται. Αυτό που επαναλαμβάνω είναι ότι δεν θέλω κανένας να αισθανθεί περιορισμένος επειδή έχω αυτό το επάγγελμα. Θέλω να αισθάνονται όλοι άνετα να εκφέρουν την γνώμη τους πράγμα που θα κάνω κι εγώ πιστέψτε με χωρίς προκατάληψη απέναντι σε κανέναν γιατί νομίζω ότι ανήκω και στους δύο αυτούς χώρους. Τώρα όσο για τις συναντήσεις λίγες είναι αυτές που δεν μπόρεσα να πάω και θα χαρώ να γνωρίσω και να συζητήσω με όλους (για τέτοια θέματα και όχι μόνο). Γιώργο ακόμη και 28 αν γίνει συνάντηση θα είμαι εκεί αλλά την άλλη βδομάδα θα είμαι Τρίκαλα. Πιστεύω ότι σύντομα θα καταφέρουμε να γνωριστούμε και από κοντά. Να είσαι καλά και περαστικά στο πόδι σου.

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-10-05, 11:09
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Οπως και να έχει το θέμα Mike, ευχαριστούμε που ασχολήθηκες, έψαξες και μας ενημέρωσες για το τί ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-10-05, 11:09
g6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 286
g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φιλε doc αν και τα εχουμε ηδη πει τηλεφωνικα αυτες τις μερες λογω εκθεσης δεν μπορεσα να μπω να διαβασω εδω. Συμφωνω με ολους και τονιζω οτι κανενας δεν μπορει στο ονομα του επαγγελματισμου του να θιγει ανθρωπινες προσωπικοτητηες. Βεβαια αν μπουμε τωρα σε λεπτομερεια να αναφερθουμε σε ψυχολογια του ατομου και σε ψυχολογια της μαζας βλεπεω να ξεσκονιζεις τους κιριλε ζουρλομανδιες της TRD!
Σου ευχομαι ταχεια αναρρωση και η νεα εξατμιση θα ειναι πιο συνομη τις πρωινες ωρες αφου την παραγγειλαμε οπως μας συμβουλεψε ο τεχνικος μας συμβουλος επι απατεωνιας των πιθανων δημοσιων εμποδιων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-10-05, 12:51
pavleouras Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 242
pavleouras είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι τιμές του αυτοκινήτου ήταν 91 στην Κάνιγκος και 86!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στου Ζωγράφου στο Φυσικό Τμήμα απ'έξω. Αν λάβουμε και το γεγονός ότι εχτές ήταν πιο ζεστή μέρα από σήμερα και
Σορρυ για το άσχετο που θα πω αλλά τί έκανες έξω από το Φυσικό? Ρωτάω γιατί έχω περάσει πολλά χρόνια και ακόμη περνάω πολλές ώρες εκει μέσα. Φυσικός είσαι?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-10-05, 14:08
george4agelu Offline:

Ο αδερφός μου είναι φυσικός, έκανε μεταπτυχιακό εκεί και με βοηθούσε με το μηχάνημα.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ερώτηση για θόρυβο DeathDealer SUPPORT 8 20-10-10 14:33
Προβλήμα με θόρυβο στο τιμόνι! Vasilakos69 TOYOTA COROLLA E 12 23 19-02-10 19:26
Η πρωτη μου κληση sashatoyota OFF TOPIC 14 28-06-09 14:19
Φοβερή η Corollaρα αλλά..Θέλει λίγο θόρυβο.. JaPanos TOYOTA COROLLA 111(G6) 10 19-06-09 19:39
200 e κληση αφαιρεση πινακιδων κ αδειας trd.si ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 31 02-03-09 16:01

Page generated in 0,16655111 seconds (82,09% PHP - 17,91% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:35.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com