Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
20-06-07, 14:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Μα ο Ντίνος δε μίλησε καθόλου για τιμες. Μόνο για την νοθεία στη βενζίνη μίλησε.
Ευγε Ντίνο !!! Φάτους !!!!
Ο μασκοφόρος βενζινο-εκδικητής LOYTRIN-MAN !!!!
|
χαχαχαχα ετσι ετσι θα ακουνε Ντινος κ θα βαζουν τις αντλιες στα υπογεια μην πω στον κ@λος τους
21-06-07, 01:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Μα ο Ντίνος δε μίλησε καθόλου για τιμες. Μόνο για την νοθεία στη βενζίνη μίλησε.
Ευγε Ντίνο !!! Φάτους !!!!
Ο μασκοφόρος βενζινο-εκδικητής LOYTRIN-MAN !!!!
|
Ειπε οτι βαζει απο ενα βενζιναδικο με πολυ φθηνη βενζινη αλλα αρχισε να του χτυπαει πυρακια σωστα? Γι'αυτο εκανε τη καταγγελια. Αλλα εμενα στη περιοχη μου ειναι μια ΕΚΟ πολυ φθηνη και ειναι πολυ φθηνη επειδη δεν πληρωνει ενοικιο.
21-06-07, 09:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Ειπε οτι βαζει απο ενα βενζιναδικο με πολυ φθηνη βενζινη αλλα αρχισε να του χτυπαει πυρακια σωστα? Γι'αυτο εκανε τη καταγγελια. Αλλα εμενα στη περιοχη μου ειναι μια ΕΚΟ πολυ φθηνη και ειναι πολυ φθηνη επειδη δεν πληρωνει ενοικιο.
|
Σκοπος μου δεν ειναι να θιξω το οτι την εχει φτηνα αρα ειναι κ νοθευμενη....αυτο το ειπα γιατι λογω του οτι την εχει φτηνα κ δουλευει 24ωρο εχει τρελη καταναλωση καυσιμων πηγα κ γω κ αρχισα να βαζω βενζινη...
21-06-07, 09:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ακριβώς. Το νόημα στο ποστ του Ντίνου δεν έθιγε σε καμία περίπτωση το θέμα τιμής της βενζίνης παρά μόνο το θέμα νοθείας.
|
21-06-07, 10:38
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
ρε ντινο για δωσε τα στοιχεια,τηλ,τι ζητας ,τι χρειαζεται κτλ για να τσεκαρουμε και εμεις μερικα πρατηρια.μονο για νοθεια ελεγχουν η και αν ειναι πειραγμενες οι αντλιες?εσυ εχεις καμια επιβαρυνση?λογο οτι στα στελνουν σπιτι ταποτελέσματα.
εγω προτεινω να τσεκαρουμε ολοι τα πρατηρια απο τα οποια βαζουμε ,ετσι να αυξηθουν και οι ελεγχοι γιατι δεν μπορουν να ελεγχουν ολα τα πρατηρια της αττικής.ποσο μαλλον ολης της ελλαδας.
|
|
|
|
21-06-07, 10:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos
ρε ντινο για δωσε τα στοιχεια,τηλ,τι ζητας ,τι χρειαζεται κτλ για να τσεκαρουμε και εμεις μερικα πρατηρια.μονο για νοθεια ελεγχουν η και αν ειναι πειραγμενες οι αντλιες?εσυ εχεις καμια επιβαρυνση?λογο οτι στα στελνουν σπιτι ταποτελέσματα.
εγω προτεινω να τσεκαρουμε ολοι τα πρατηρια απο τα οποια βαζουμε ,ετσι να αυξηθουν και οι ελεγχοι γιατι δεν μπορουν να ελεγχουν ολα τα πρατηρια της αττικής.ποσο μαλλον ολης της ελλαδας.
|
Τπτ απλα παιρνεις στο 1520 ειναι τηλ του υπουργειου αναπτυξης...κανεις ονομαστικη καταγγελια δινεις ονομα κ διευθυνση κ τους δινεις κ τη διευθυνση του βενζιναδικου κ πανε παιρνουν δειγμα κ κανουν αναλυση των καυσιμων η ελεγχουν τις αντλιες αναλογα την καταγγελια που εχεις κανει κ οταν βγουν τα αποτελεσματα σου στελνουν επιστολη στο σπιτι σου με τα αποτελεσματα...δεν υπαρχει καμια επιβαρυνση....Εγω το εκανα ετσι ωστε αν ειναι νοθευμενη απλα δε θα ξαναβαλω βενζινη απο κει..αν τελικα οχι απλα θα ειμαι σιγουρος για τη βενζινη που βαζω κ θα συνεχισω να βαζω απο κει φτηνη κ ποιοτικη βενζινη...Ειναι καλο να το κανει καποιος κ ακομα καλυτερο αν υπαρχουν υποψιες να γινουν παραπανω απο μια καταγγελιες...δηλ εγω εκανα καταγγελια για το BP στην οδο πυνδου 6 στην φιλαδελφια...αν παρει αλλος ενας δυο θα πανε αμμεσα για ελεγχο
21-06-07, 10:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πάντως πιστευω πως και οι έλεγχοι πρέπει να είναι του κ@λου... Δλδ εκανε καταγγελία ο Ντίνος και ή δεν θα πανε να ελεγξουνε καθόλου, ή θα το βάλουνε στο αρχείο και θα πάνε μετά το 2010 που μπορεί να έχει κλείσει το βενζινάδικο ή αν όντως πάνε, θα εκβιάσουν τον βενζινοπώλη, θα του παρουνε τη μίζα τους και θα στείλουνε απάντηση στον Ντίνο ότι δήθεν ήταν καλή η βενζίνη...
Έτσι γίνεται ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ...
|
21-06-07, 11:45
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SavvasKE35
απο εκει εβαλα μια φορα, μιας κ ο κουμπαρος εμενε εκει κοντα, φευγαμε για χαλκιδικη, κ τον ειπα βαλε 20Ε. Σε μερικα δευτερολεπτα η αντλια σταματησε, ουτε φορμουλα 1 να ετρεχα.
οντως ειναι απατεωνας
|
εγω απο εκεινη την μερα εχω ατροφιες και κενα στο γκαζι, οπου κι αν το πηγα μου ειπαν οτι ειναι το καυσιμο που το αμαξι κανει χαζα, και απο βδομαδα θα το παω να κοιταξουν ολο το συστημα τροφοδοσιας απο το ρεζερβουαρ ως την μηχανη. ποιος θα τα πληρωσει αυτα???
|
21-06-07, 12:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Πάντως πιστευω πως και οι έλεγχοι πρέπει να είναι του κ@λου... Δλδ εκανε καταγγελία ο Ντίνος και ή δεν θα πανε να ελεγξουνε καθόλου, ή θα το βάλουνε στο αρχείο και θα πάνε μετά το 2010 που μπορεί να έχει κλείσει το βενζινάδικο ή αν όντως πάνε, θα εκβιάσουν τον βενζινοπώλη, θα του παρουνε τη μίζα τους και θα στείλουνε απάντηση στον Ντίνο ότι δήθεν ήταν καλή η βενζίνη...
Έτσι γίνεται ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ...
|
Για να ειμαστε σιγουροι το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να παρουμε εμεις ενα δειγμα και να το παμε σε ενα χημειο για αναληση. Ξερει καποιος κανα χημειο που να κανει τετοιες αναλυσεις?
21-06-07, 13:00
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Για να ειμαστε σιγουροι το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να παρουμε εμεις ενα δειγμα και να το παμε σε ενα χημειο για αναληση. Ξερει καποιος κανα χημειο που να κανει τετοιες αναλυσεις?
|
Απ οσο ξερω , εαν πας στο Χημειο του κρατους κανουν τετοιους , ελεχγους. Ομως τρως αρκετο καιρο....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Πειραγμενες Αντλιες. |
endurasKE-30 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
07-10-06 22:00 |
Page generated in 0,16923594 seconds (82,33% PHP - 17,67% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|