Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Re: Πρόβλημα Στους Δίσκους?????? |
|
06-06-06, 21:23
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Πρόβλημα Στους Δίσκους??????
Αναφέρεσαι σε δίσκους-τακάκια μπρος-πίσω?Γιατί εγώ σε TS μόνο μπροστά έδωσα 205 ευρώ(δίσκοι,τακάκια+εργασία) πρόσφατα.
|
06-06-06, 23:46
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ";p="
Αναφέρεσαι σε δίσκους-τακάκια μπρος-πίσω?Γιατί εγώ σε TS μόνο μπροστά έδωσα 205 ευρώ(δίσκοι,τακάκια+εργασία) πρόσφατα.
|
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ .ΣΕΤ 4 ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ. 100 EURO ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ .ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ 62.000 KHM ΚΑΙ ΜΕ NORMAL ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ
|
|
|
07-06-06, 12:20
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MIXANIKOS";p="
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ .ΣΕΤ 4 ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ. 100 EURO ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ .ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ 62.000 KHM ΚΑΙ ΜΕ NORMAL ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ
|
Μην το βλέπεις έτσι,απλά να έχεις στο νου σου ότι πλέον τα αναλώσιμα δεν έχουν την ίδια διάρκεια ζωής όπως παλιά..π.χ. ο πατέρας μου με Κορόλλα 111 του 97 και 200.000χλμ. δεν έχει αλλάξει δίσκους ακόμα-κινείται κυρίως στην εθνική όμως.Εγώ τους άλλαξα μπροστά στα 49.000χλμ.,αν και δεν κάνω σκληρή χρήση στα φρένα.Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης φαίνεται είχε λίγο βαρύ πόδι.
07-06-06, 15:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Έτσι και αλλιώς 62000 δεν είναι και λίγα! Συμφωνώ και με τον Σπύρο για την αντοχή των υλικών αφού έχει αλλάξει η σύνθεσή (βλ.αμίαντο) τους ώστε να γίνουν φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
|
|
|
07-06-06, 20:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GRECTOR";p="
Έμεινα όλο το σκ μέσα γιατί ακουγόταν ένας θόρυβος στο μόλις ενός έτους corollaki μου(Ε12 1.4 2003), σαν να βρίσκουν δύο σίδερα μεταξύ τους.Θόρυβος που ακούγεται μόνο κατά την κίνηση κ όχι σταματημένος με νεκρά.Μηχανικά δεν δείχνει κάτι, ούτε από κάτω κ υποψιάζομαι τους δίσκους ή τις δαγκάνες(πιο απίθανο)(μια χαρά πάει πάντως). Τι μπορεί να τρέχει?Στράβωσε κάνας δίσκος από υπερβολική ζέστη ??!! :Sorry που δεν ήμουν στην συνάντηση Β. Ελλάδος που έμαθα ότι ήταν θεϊκά αλλά ήμουν σε μαύρο χάλι.Μόλις μάθω από την αντιπροσωπεία τι ακριβώς τρέχει θα ενημερώσω .cu yell yell yell
|
Φίλε μου αυτό που λες μου το κάνει και εμένα στην εκκινήσει και είναι και εμένα μόλις 11 μηνών !! και φταίει το ημιαξόνιο στο καρέ που ενώνετε με την ρόδα !!! αν είναι αυτό μην φοβάσαι δεν είναι μεγάλο πρόβλημα γίνεται αντικατάσταση στην εγγύηση αλλά πρέπει να το ψάξεις .. για περισσότερες πληροφορίες στείλε μου pm
|
|
09-06-06, 02:16
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonica
|
|
εμένα είναι 5 μηνών 6.000 χιλ και κάνει αυτόν το θόρυβο στο αριστερό τροχό όταν κινούμαι!
να ζητήσω
Παράθεση:
το ημιαξόνιο στο καρέ που ενώνετε με την ρόδα
|
αυτο να δουν;
|
|
|
09-06-06, 17:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alkisthess";p="
εμένα είναι 5 μηνών 6.000 χιλ και κάνει αυτόν το θόρυβο στο αριστερό τροχό όταν κινούμαι!
να ζητήσω
Παράθεση:
|
αυτο να δουν;
|
Ναι ακριβός αυτό ! και στο ίδιο σημείο μου το κάνει και εμένα ! σιγκεκριμένα πές τους να κειτάξουν αν το καρέ είναι λάσκα και χτυπάνε τα δοντάκια. και να ξέρεις οτι με απλό γρασάρισμα δέν φτιάχει αυτό το πρόβλημα (αν είναι αυτό) και η TOYOTA δέν προβλέπει καθόλου γρασάρισμα στο σιγκεκριμένο σημείο!!! Αυτό το πρόβλημα είναι εργοστασιακό μή σκάς δέν είναι κάτι φοβερό αλλά είναι σπαστικό καταλαβένω ! να σε ρωτήσω είναι απο αγγλία το εργαλείο σου ? εμένα ναι.
|
|
10-06-06, 13:38
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonica
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alkisthess";p="
να ζητήσω
Παράθεση:
|
αυτο να δουν;
|
Ναι ακριβός αυτό ! και στο ίδιο σημείο μου το κάνει και εμένα ! σιγκεκριμένα πές τους να κειτάξουν αν το καρέ είναι λάσκα και χτυπάνε τα δοντάκια. και να ξέρεις οτι με απλό γρασάρισμα δέν φτιάχει αυτό το πρόβλημα (αν είναι αυτό) και η TOYOTA δέν προβλέπει καθόλου γρασάρισμα στο σιγκεκριμένο σημείο!!! Αυτό το πρόβλημα είναι εργοστασιακό μή σκάς δέν είναι κάτι φοβερό αλλά είναι σπαστικό καταλαβένω ! να σε ρωτήσω είναι απο αγγλία το εργαλείο σου ? εμένα ναι.
|
θα πάω για αλλαγή λαδιών τώρα και θα ζητήσω να δουν αυτό αλλα δεν μου το κάνει πάντα και φοβάμαι όταν το πάω οτι δεν θα το παρουσιάσει την συγκεκριμένη στιγμή!
απο japan είναι (JTD) αλλά δεν ξέρω τι παίζει!
είδα ένα bosch εξάρτημα μέσα και με έκανε να αναρωτηθώ ?
|
|
|
11-06-06, 13:01
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Αν είναι αυτό σήγουρα θα το κάνει. πές του να το δοκιμάσει βάζομτασ πρώτη σταμάτα-ξεκίνα και το ίδιο με όπισθεν !΄σε κάθε αλλαγή φοράς της ρόθας αυτό το κλάκ θα ακούγετε !!
|
|
21-06-06, 16:36
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παιδιά, τελικά σας αλλάζουν στην εγγύηση δίσκους γιατί φαγώθηκαν πρόωρα ή όχι ?
Έχω λιγώτερο από 40.000Κμ, κοντεύω τα 3 χρόνια, δεν έχω αλλάξει τακάκια και ο δίσκος μπροστά μοιάζει να έχει φαγωθεί 1-2 χιλιοστά.
Ξέρει κάποιος πόσο πρέπει να "φαγωθεί" ο δίσκος για να θεωρείται ότι πρέπει να αλλαχθεί?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16900396 seconds (81,91% PHP - 18,09% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|