Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης
Όταν το πήγες το αυτοκίνητο στην ΤΟΥΟΤΑ κ το πήρε ο μηχανικός να το κάνει βόλτα πήγε μόνος του ή ήσουν κ εσύ μαζί? Το ρωτάω για να δείς αν το παρουσίασε την δεδομένοι χρονική στιγμή το πρόβλημα? Αλλά δεν γίνεται να μην το βλέπουνε?
|
φίλε αφού έστειλα mail με το παράπονο μου στην TOYOTA ειδοποίησαν να πάω σε μία από τισ 2 επίσημες αντιπροσωπείες της στην Θεσ/κη.πρώτα έκανε μιά βόλτα ο εκεί υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος μόνος του.γύρισε μετά από λίγο και είπε πως το αμάξι πάει "καρφί".τον ρώτησα αν παρατήρησε κάτι να μην πηγαίνει καλά και μου ειπε πως όλα τζάμι,ήταν μάλιστα και εριστικός αλλά αυτό ούτε που με νοιάζει.στα καπάκια πάμε μια βόλτα μαζί και του δίνω οδηγίες πωσ να οδηγήσει για να δει το πρόβλημα,πχ τσιμπουσε το τιμόνι αριστερά και επανέφερε κανονικά,το τσιμπούσε δεξιά και επανέφερε ωσ ένα σημείο και "κάρφωνε" και φυσικά έφευγε το αμάξι δεξιά.όταν στην ευθεία το αμάξι έφευγε δεξιά μόνο του μου έλεγε πως γέρνει ο δρόμος δεξιά κτλ...τεσπα..,γυρίσαμε πίσω και θυμωμένος ο τύπος,γιατί είχε αναφέρει πριν ήταν "καρφί" στους υπεύθυνους,είπε πως άλλο είχα δηλώσει πωσ ήταν το πρόβλημα και τελικά έχει πρόβλημα με την επαναφορά κτλ.μου αλλάξαν κρεμαργιέρα και κολώνα τιμονιού και το πρόβλημα παραμένει ίδιο..σοβαρά δεν ξέρω τι να κάνω.