Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Navigation
Παλιά 26-08-05, 01:58
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jpapg";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ίσως θα μπορούσαμε να βρούμε τον αντιπρόσωπο της AISIN στην Ευρώπη και να ρωτάγαμε εκεί ...

στην aisin έστειλα email αλλά τους αναγκάζει η ΤΟΥΟΤΑ να μην απαντούν.

Dear Mr.Chatzidimitriou

Thank you very much for accessing our website.

Unfortunatelly, we don't have capacity to answer
directly with you because of arrangements with Toyota.
We would like to suggest you to ask these distributor near you,
or send Email to Toyota Customer Center written below.

Toyota Customer Center:
ap-overseas@mail.toyota.co.jp

We hope for the continuance of your patronage.

Sincerely yours,
AISIN AW CO., LTD.

τώρα έχω στείλει στους γιαπωνέζους (πριν 27 ημέρες για την ακρίβεια)
δεν βλέπω να απαντούν.

οσό για να χρησιμοποιήσουμε την συσκευή με όλους τρόπους (εικόνα και ήχο) δεν σκαμπάζω καθόλου για να βοηθήσω.

αυτό που θα κάνω μόλις επιστρέψω από διακοπές (με αφορμή αρθρού στο drive) θα πάω στο μαγαζί που αναφέρει, καθώς τηλεφωνικά μου είπαν ότι μπορούν να βάλουν και άλλο πλοηγό δεύτερο, κοστίζει λίγο ακριβά μέν, μου είπε ότι χρειάζεται κάποιος αντάπτορας που κοστίζει 700 ευρώ (τσουχτερός) και 1200 ο δεύτερος πλοηγός. Τώρα εάν ποτέ αξιωθεί η ΤΟΥΟΤΑ να βγάλει χάρτες τότε πουλάω τον δεύτερο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-05, 12:12
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 280
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φίλε hatzidi2,

Αν και κινδυνεύω να γίνω το μαύρο πρόβατο με αυτό που θα πω, θέλω να σε ρωτήσω πώς είναι δυνατόν να εξυπηρετηθείς από την Toyota όταν αυτό που ζητάς είναι κάτι που δεν υποστηρίζει η εταιρεία στην Ελλάδα...?

Να είμαστε καυστικοί και πιεστικοί όταν δε μας εξυπηρετούν για θέματα που οφείλουν, αλλά εφόσον δεν εισάγουν την Corolla με Navi, δεν έχουν καμιά υποχρέωση να σε εξυπηρετήσουν. Και για να το θέσω και αλλιώς, αν αντιμετωπίσουν την κατάσταση διαφορετικά, τότε είναι έκθετοι ως προς την Toyota, αφού δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί για την υποστήριξη της συγκεκριμένης λειτουργίας. Διαβάζοντας μάλιστα τα post σου εδώ, θα έλεγα ότι σε αντιμετώπισαν τελείως επαγγελματικά, μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

Συγγνώμη που το θέτω έτσι το πράγμα, αλλά φοβάμαι ότι αν ο καθένας από εμάς έχει απαιτήσεις οι οποίες υπερβαίνουν τις υποχρεώσεις τις εταιρείας, τότε κινδυνέυουμε να γίνουμε σαν το βοσκό του Αισώπου που φώναζε ξανά και ξανά στα ψέματα ότι υπάρχει λύκος και όταν ο λύκος ήρθε δεν πήγε κανένας να τον βοηθήσει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-05, 16:12
hatzidi2 Offline:

φίλε leon74 ποίος σου είπε ότι η ΤΟΥΟΤΑ δεν εισάγει την corolla με navi, την είσαγει κανονικότατα αλλά κατόπιν παραγγελίας.
και αφού έχεις πρόβλημα με την corolla, πες μου τι έχει κάνει η εταιρεία με τους κατόχους του LANDCRUISER, PRIUS που έχουν στανταρ τον πλοηγό (τα ίδια DVD χρησιμοποιούμε).

στο παραπάνω post που είδες η ερώτηση μου ήταν προς την κατασκευάστρια εταιρεία του πλοηγού την aisin, και όχι στην ΤΟΥΟΤΑ, οι οποίοι δικαιολογημένα απαντούν ότι έχουν συμφωνία με την ΤΟΥΟΤΑ, να κάνουν τουμπεκί.

απλά να σου πω τι γίνεται η ίδια η ΤΟΥΟΤΑ μας θεωρεί φτωχομπινέδες, θεωρούν οτι στην Ελλάδα το ποσοστο που θα αγοράσει navi είναι μικρό, αλλά κάποια στιγμή που ανταγωνισμός θα διαθετεί στανταρ πλοηγό με χάρτες φυσικά, θα δεις για πότε θα ξυπνήσουν.

εγώ τους θέλω προτωπόρους και για αυτό φώναζω, και μην μου πεις ότι δεν μπορούν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-05, 17:59
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 280
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Οκ, καταλαβαίνω τι λες. Βέβαια δε συμφωνώ ούτε ότι μας θεωρούν φτωχομπινέδες, ούτε ότι θα ξυπνήσουν με τις δικές μας φωνές, ούτε ότι με το παραμικρό πρέπει να απειλούμε ότι θα βγούμε στον τύπο...

Όλα τα θέματα αυτά αντιμετωπίζονται επί τη βάσει του cost-effectiveness: Ποια θα είναι η αγορά τετοιων συστημάτων στην Ελλάδα? 1000-1500 μονάδες το χρόνο? Ποιο το κόστος ανάπτυξης της υποστήριξης που απαιτείται....? Εάν συμφέρει οικονομικά την εταιρεία θα το κάνει, αν όχι, δε θα το κάνει που να βαράς το κεφάλι σου κάτω (όχι εσύ, ο οποιοσδήποτε). Και η πρωτοπορία ξέρεις έρχεται από τη μεγιστοποίηση του κέρδους και από τίποτα άλλο.

Είναι διαφορετικά τα πράγματα σε μεγαλύτερες αγορές, όπως Αγγλία, Γερμανία, κλπ.

Υ.Γ. Το navi δεν είναι standard σε κανένα αυτοκίνητο της Toyota εκτός του Land Cruiser Luxury. Πόσα τέτοια πουλιούνται άραγε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-05, 19:12
jpapg Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: TSport 2004
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 245
jpapg είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φίλε hatzidi2,

Σιγά μην ενδιαφερθούν οι γιαπωνέζοι για το τί γίνεται στην Ευρώπη. Το πολύ πολύ να σε παραπέμψουν στην TOYOTA-Europe στην οποία ήδη έχω στείλει mail. Φυσικά με τη σειρά της η TOYOTA-Europe κάνει forward το mail στην περίφημη TOYOTA-Ελλάς, η οποία και μας γράφει στα ΑΡΧ___Α της.

Με ενδιαφέρει πολύ η λύση που βρήκες στο περιοδικό. Προφανώς ο αντάπτορας αυτός θα είναι αυτό που ψάχνω δηλ. αντάπτορας για είσοδο εικόνας στη συσκευή. Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις τα στοιχεία του μαγαζιού (διεύθυνση και τηλέφωνα ή ιστότοπο αν έχουν) ?

Ευχαριστώ !
Παλιά 27-08-05, 10:36
hatzidi2 Offline:

περιοδικό drive ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005, σελ 202-205, κατάστημα city sound, τηλ. 2105693430, διεύθυνση Θηβών 288 Αιγάλεω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-05, 10:58
hatzidi2 Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Όλα τα θέματα αυτά αντιμετωπίζονται επί τη βάσει του cost-effectiveness: Ποια θα είναι η αγορά τετοιων συστημάτων στην Ελλάδα? 1000-1500 μονάδες το χρόνο? Ποιο το κόστος ανάπτυξης της υποστήριξης που απαιτείται....? Εάν συμφέρει οικονομικά την εταιρεία θα το κάνει, αν όχι, δε θα το κάνει που να βαράς το κεφάλι σου κάτω (όχι εσύ, ο οποιοσδήποτε). Και η πρωτοπορία ξέρεις έρχεται από τη μεγιστοποίηση του κέρδους και από τίποτα άλλο.
συμφωνώ μαζί σου, όλα είναι θέμα κόστους.
Να τα βάλουμε σε μία σειρά όμως.

η ΤΟΥΟΤΑ χρησιμοποιεί πλοηγούς μάρκας aisin.
η AISIN χρησιμοποιεί χάρτες NAVTEQ.
η NAVTEQ διαθέτει χάρτες τουλάχιστον της Αθήνας από ότι γνωρίζω.

επίσης χάρτες της Navteq χρησιμοποιούν OPEL,CITROEN,BMW και άλλες, και διαθέτουν στους πέλατες τους την δυνατότητα.

Τώρα γιατί η ΤΟΥΟΤΑ δεν μπορεί να κάνει το ίδιο.
η opel έχει πουλήσει περισσότερους πλοηγούς στην Eλλάδα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-05, 14:10
hatzidi2 Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jpapg";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Με ενδιαφέρει πολύ η λύση που βρήκες στο περιοδικό. Προφανώς ο αντάπτορας αυτός θα είναι αυτό που ψάχνω δηλ. αντάπτορας για είσοδο εικόνας στη συσκευή.
σήμερα πήγα στο συγκεκριμένο μαγαζί, ο αντάπτορας είναι για είσοδο εικόνας στην εργοστασιακή συσκευή, η τιμή που μου είπε είναι 790 ευρώ.

από εκεί και πέρα navigation της AUTONAVI 1200 ευρώ. (πανελλαδική κάλυψη), έχει σκληρό δίσκο μπορείς να βάλεις και mp3 μέσα στον δίσκο και να τα παίζεις από εκεί.

ΤV TUNER της (ALPINE 112) 250 ευρώ.
το tuner θα έχει ακόμα 2 εισόδους free για να μπεί αργότερα π.χ. dvd, κάμερα οπισθοπορίας.
Ολες οι λειτουργίες θα γίνονται μέσω τηλεκοντρόλ και όχι με ακούμπημα της οθόνης.
Τέλος, κόστος εγκατάστασης 150 ευρώ.

καλό θα ήταν να βρούμε και κάποιο άλλον για να πάρουμε κάποια ακόμα άποψη και να μπορέσουμε να συγκρίνουμε τιμές.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-05, 01:22
neoklis

καλησπερα παρελαβα την 5θ τs μου 24/10/04
ρωτησα γιαχαρτο/ση κ.τ.λ
και μου ειπαν οτι δεν δουλευει εδω και ετσι δεν παραγγειλα
τωρα εχω φαι τα ...............να βαλω τι κανουμε ?καμια λυση?
σωστε με ευχαριστω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-05, 11:17
hatzidi2 Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από neoklis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
καλησπερα παρελαβα την 5θ τs μου 24/10/04
ρωτησα γιαχαρτο/ση κ.τ.λ
και μου ειπαν οτι δεν δουλευει εδω και ετσι δεν παραγγειλα
τωρα εχω φαι τα ...............να βαλω τι κανουμε ?καμια λυση?
σωστε με ευχαριστω
Φίλε Νεοκλή δεν κάταλαβα τι θέλεις να βάλεις?
εάν εννοείς τον εργοστασιακό, ψάχνεις στο ebay τον αγοράζεις και τον βάζεις μόνος σου, όπως έκανε ο φίλος jpapg.

μετα θα γίνεις ο τρίτος που θα φωνάζεις εδώ μέσα για την ΤΟΥΟΤΑ, και θα αναγκαστείς να στραφείς σε λύση και δεύτερου πλοηγού ή θα οπλιστείς με υπομονή να περιμένεις την εργοστασιακή χαρτογράφηση.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ζήτηση navigation software alimonos OFF TOPIC 21 22-12-06 20:24

Page generated in 0,16375399 seconds (81,66% PHP - 18,34% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:47.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com