Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
Γεια χαρα σε ολους.Ειμαι και εγω καινουργιος και θελω να μπω σιγα,σιγα στον ρυθμο σας.Ειμαι 18 και εχω μια εξαψη για corolla απο τα 13.Μπορει να ερθω και εγω αν μπορεσω.Βεβαια αυτο που με κολαει ειναι οτι ειμαι λιγο πιτσιρικας ακομα και θα ειναι καπως διαφορετικα για εσας.Και το οτι δεν γνωριζω κανεναν ειναι καπως και αυτο.
Δύναμη Σεβασμού: 463
Φίλε μη κολλάς θα δεις μια παρέα είμαστε όλοι θα γνωρίσεις άτομα αμέσως...
Όσο για την ηλικία μην ανησυχείς δε μας πήραν και μας τα χρόνια... (εξαιρείται ένας... ξέρει αυτός... :P )
Θα χαρούμε να σε δούμε!
Δύναμη Σεβασμού: 283
Re: Βολτα Στο Λουτρακι
Απο συμμετοχη βλεπω παλι ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!
Εγω εχω την εξης απορια:πως γινεται να "λεμε" γιατι δεν κανουμε εκεινο σαν club ολοι μαζι γιατι οχι το αλλο????Αφου σε εκδρομουλες 1 φορα το 2μηνο δεν υπαρχει συμμετοχη πως να κανει το προεδριο διαφορα αλλα???
Για ποιούς χτυπά η καμπάνα?Ρε παίδες τι να κάνουμε,αφου είμαστε μακρυά.Και σείς τι κάνετε?Ανηφορίστε και λιγάκι...Ηδη η Βορριοκεντρική συμμαχία συγκροτείται για τα καλά.Είμαστε 4 (xenos,χρηστος,toyotamania,jims192) και αυξανόμαστε.Είμαστε ψημένοι για εκδρομούλα αλλά πλεισιέστερα ημών...Αντε με το καλό!
Δύναμη Σεβασμού: 283
Ειχαμε ανεβει Γιαννενα φιλε Δημητρη και μαντεψε ποσοι ηρθαν να μας δουν!!!
Οσο για την εκδρομη προς τα πανω σκεψου εαν στο Λουτρακι εχουμε τοση μεγαλη συμμετοχη σκεψου τι θα γινει οταν θα πρεπει να κανουμε καμια 600χλμ πηγαινε ελα και οχι 190 που ειναι τωρα!!!
Δύναμη Σεβασμού: 329
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vagelisteo";p="
Ειχαμε ανεβει Γιαννενα φιλε Δημητρη και μαντεψε ποσοι ηρθαν να μας δουν!!!
Οσο για την εκδρομη προς τα πανω σκεψου εαν στο Λουτρακι εχουμε τοση μεγαλη συμμετοχη σκεψου τι θα γινει οταν θα πρεπει να κανουμε καμια 600χλμ πηγαινε ελα και οχι 190 που ειναι τωρα!!!
Δεν λέω ρε Βαγγέλλη να φτάσεται και μέχρι εκεί...Για μας έιναι παραπάνω απο 600 αυτή η εκδρομή.Κάπου ενδιαμεσα για να μοιραστεί η απόσταση..Εστω και πιο κοντά σε σας καθότι είστε και πλειοψηφία...
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΕΜΗΣ";p="
Γεια χαρα σε ολους.Ειμαι και εγω καινουργιος και θελω να μπω σιγα,σιγα στον ρυθμο σας.Ειμαι 18 και εχω μια εξαψη για corolla απο τα 13.Μπορει να ερθω και εγω αν μπορεσω.Βεβαια αυτο που με κολαει ειναι οτι ειμαι λιγο πιτσιρικας ακομα και θα ειναι καπως διαφορετικα για εσας.Και το οτι δεν γνωριζω κανεναν ειναι καπως και αυτο.
ελα ρε ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΡΑ!!! ΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΙΤΕΣ μασανε ρε συ? φυσικα να ερθεις. οσο για αυτους για την επαρχια ασε βαγγο τις ξερουμε τις δικαιολογιες. ποτε θα παμε λιμνη πλαστηρα? να οργανωθω δλδ?