Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
Re: Διλλημα....
σουρωτηρι η οχι η τρυπα της εισαγωγης κανει τελεια τη δουλεια της για την ωρα. ξερει αυτη. φιλε jims καλη προσπαθεια. για κανε και αλλη μια σε αυτην τη φωτο με ολο το σετ βαμμενο στο χρωμα του αμαξωματος. δλδ και φαναρια και προφυλακτηρες βαμμενοι. και μια με βαμμενο μονο τον προφυλακτηρα χωρις τα φαναρια!!! ευχαριστω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Αυτές είναι οι πιο πρόσφατες προσπάθειές μου. Το φως θέσης λόγω της έντονης ανάκλασης στον καθρέπτη μέσα από το διαφανές τζαμάκι δεν μπορούσε να χρωματιστεί καλά. Στα σημεία της ανάκλασης ήταν σαν να είχε "καεί το φιλμ", δεν υπήρχε πληροφορία. Ο προφυλακτήρας βάφτηκε μεν, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει πιο γυαλιστερός γιατί στο photoshop διατηρείται ο φωτισμός του πρωτότυπου.
Από την Παρασκευή που ο marmel παίρνει το photoshop
α) εγώ και ο jims θα ησυχάσουμε και
β) θα ρίξουμε πολύ γέλιο.
Αν υπάρχουν άλλες ιδέες να κάνουμε και άλλες δοκιμές.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 365
Κατά την γνώμη μου οι ποιο ωραίοι συνδυασμοί είναι οι δύο τελευταίοι στην επάνω σειρά φωτογραφιών (με βαμμένο τον προφυλακτήρα) . Πιστεύω ότι θα δείξει πολύ αν βαφτεί ο προφυλακτήρας .
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό Μέλος Slobo - Black (dog)G6
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
θα τ αφησω οπως ειναι. ετσι μ αρεσει . δικο μου ειναι.εγω το πληρωσα. ετσι θα υσηχασετε και σεις και εγω και αυτο. χε χε χε. δεν μ αρεσουν βαμμενοι οι προφυλακτηρες λετε να μη το χα σκεφτει ενα χρονο που το εχω? :x