Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Ζαντολάστιχα
Παλιά 21-08-06, 14:47
Geo_sv Offline:

Μοντέλο: E11 facelift
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 230
Geo_sv είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ζαντολάστιχα

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι η σωστή απάντηση γιατι το G6 γα το οποίο λες είναι το στρογγυλοφάναρο και δεν ξερω αν έχουν ίδιους θόλους. Αν έχουν τους ίδιους υποθέτω δεν μπορω να τις βάλω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-06, 01:59
Το avatar του χρήστη lokatzis
lokatzis Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 241
lokatzis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ψάχνοντας να βρω 15άρες ζάντες για το Corollάκι μου έπεσα σε μια αγγελία για ζάντες από Yaris TS. Ξέρει κανείς τι καρέ και offset έχουν; Είναι πολύ πιθανό ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να μην ξέρει (τουλάχιστον το offset).
Παλιά 27-10-06, 01:16
Το avatar του χρήστη lokatzis
lokatzis Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 241
lokatzis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
"Ανασταίνω" το θέμα αυτό για να σας παραθέσω τον προβληματισμό μου και να ζητήσω τη γνώμη σας. Θέλω να αγοράσω ζάντες για το αυτοκίνητό μου (βλ. υπογραφή) αλλά, δυστυχώς, οι γνώσεις μου περί ζαντών είναι σχεδόν μηδενικές.
Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο έχει τις "μαμά" 14άρες ζάντες και θέλω να περάσω σε 15άρες. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πρωτίστως η αντοχή (να μη στραβώνουν με το παραμικρό) και δευτερευόντως η μη-αύξηση του βάρους του τροχού. Εξωτερική εμφάνιση και όνομα έρχονται σε τρίτη μοίρα. Με μια πρόχειρη έρευνα αγοράς που έκανα το απόγευμα βρήκα επώνυμες ζάντες αλουμινίου με 450-500 ευρώ (Fondmetal-Momo αντίστοιχα) αλλά και "άγνωστες" (σε εμένα) ζάντες μαγνησίου με 480-500 ευρώ (Racing Power, TFT)*.
Τα ερωτήματα είναι τα εξής:
-> Γνωρίζει κάποιος τις TFT/Racing Power; Έχει κάποια άποψη για αυτές;
-> Αν όχι, αξίζει να ρισκάρω με ζάντες μαγνησίου "άγνωστης" μάρκας ή να προτιμήσω τις επώνυμες "εγγυημένες" λύσεις ζαντών αλουμινίου;

Υ.Γ.: Απ' όσα μου είπαν και διάβασα εδώ, καλύτερη λύση είναι ζάντα με πλάτος 6,5" και offset περίπου 40. Σημειώστε ότι το αυτοκίνητο είναι χαμηλωμένο 3cm.

*: Με μια σύντομη αναζήτηση στο Google δε βρήκα κάποια ιδιαίτερη πληροφορία για τις ζάντες αυτές.
Παλιά 27-10-06, 01:32
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ναι σε αυτες τις ζαντες που λες θα μπαινει κουτι ενα 195-50 λαστιχο κ οντως κανει κουτι στο καρο σου....ολες στραβωνουν αν τις κοπανισεις οποτε?τοσες λακουβες ε δεν θα πας μεσα σε μια?στην ελλαδα εισαι...αυτες παντως που ναι ελαφρου κραματος θελει πιο πολυ μαρουλι για να τις φερεις στα ισια αν κ εφοσον στραβωση...παντως η momo που λες ειναι πολυ ομορφες ζαντες.....οσο για το yaris ο 13αρι εχει την ιδια ακριβως διαμετρο το 15αρι δεν ξερω...αλλα λογικα ιδια θα ναι
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πωλείται 4-άδα Ζαντολάστιχα Advanti Racing (A-Version) Με Ελαστικά Infinity Ecomax 2 (@)WizZk1d(@) Ζάντες - Φρένα. 2 06-10-18 17:02
Ζαντολάστιχα Stathis TOYOTA COROLLA T-SPORT 338 23-01-17 19:48
Στήσιμο Avensis (ανάρτηση , Ζαντολάστιχα). ΙΩΑΝΝΗΣ CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 39 18-10-08 21:29
Η Μηχανή καίει λάδια-Ζαντολάστιχα!!! Makis-corollag6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 14 02-11-07 01:41
Ζαντολάστιχα Tazmania SUPPORT 198 08-03-06 19:49

Page generated in 0,11956406 seconds (76,97% PHP - 23,03% MySQL) with 29 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com