Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από astanapan";p="
1/ Ναι αλλα παλι αδικο ειναι να συγκρινεις το αμαξι σου με το μαμα ταπερ!
2/ Γιαννη εχεις ανοιξει με πειραγμενο 1ο σταδιο ταπερ; Εκει να μας πεις οτι παει το TS σου καλα να χαρουμε! Also: Τα ταπερ εχουν προβληματακια με τα πισω αμορτισερ (πεφτουν σχετικα γρηγορα) αρα ειναι απαραιτητο το feedback με aftermarket αμορτισερατο ταπερ!!!
3/ 8) οδυνηρα
Πολυ εταιρικο TS βρισκω... ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο οριο στα κυβικα στα εταιρικα και δεν πανε στα 2000cc (η απλα δε δινει εταιρικα ο Σαρακακης;; . Ξερει κανενας τιποτα;
|
1. Γιατί είναι άδικο; Γενικά δεν λέγεται, όπως έλεγες κι εσύ, ότι το CTS δεν στρίβει, δεν πάει μία συγκριτικά με το Type-R. Τώρα δηλαδή που κάποιος φτιάχνει το CTS του για να μπορεί να κάτσει στον ανταγωνισμό δεν είναι δίκαιο; Πολύ μονόπαντο σε βλέπω φίλε!! :P
Κι όταν εγώ έλεγα ότι σε ευθείες (από ρεμπρίζ 2ας) τα δύο αμάξια πάνε το ίδιο είχαν πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε! Ε, τώρα ας τρώει 2+ καρότσες το τάπερ όπως το λες και ας είμαι εγώ φτιαγμένος κι
"άδικος"!!
2. Έχω ανοίξει με ταπεράρα που φορούσε τελικό και φίλτρο. Δεν ξέρω τι...έτσι μου είπε ο οδηγός του που χόρτασε καρότσες! Δεν ξέρω αν είναι πρώτο στάδιο ή οτιδήποτε. Α...κι ένα άλλο βράδυ στα λιμανάκια ήμουν κολλημένος πίσω από taperware (Type-R...ε, να λέμε και κανά αστειάκι!!) που φορούσε Tein ανάρτηση και σκιζόταν σαν τρελός! Ποτέ δεν μου ξέφυγε αλλά και δεν μπορούσα να περάσω μπροστά του...εκτός βέβαια αν κόλαγα την ταυτότητα στα δόντια και άρχιζα τα γιούρια! Αλλά και πάλι μπορεί να σου έγραφα τώρα αν το είχα κάνει!
Υ.Γ. Το "Γιάννη" που το ξέρεις;
3.
Έτσι...έτσι!!!
Πάντως γενικά θα συμφωνήσω με τον liquidCTS (long time not seeing δημητράκη, ε
ότι δεν γίνεται να μην πέφτεις μέσα στο lift. Η αλλαγή από 1η-2α είναι το μανίκι αλλά με λίγη προπόνηση μαθαίνεται easy! Οι υπόλοιπες είναι τυφλοσούρτης!
Τα πολλά εταιρικά CTS που τα έχεις δει; Τουλάχιστον από εδώ μέσα ο μόνος που ξέρω να έχει εταιρικό είναι ο βαγγέλης κι αυτό δεν είναι δικό του αλλά του πατέρα του. Οι άλλοι ποιοι είναι;