Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-02-05, 01:25
GeoTeo Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 245
GeoTeo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αν ειναι ετσι χαιρομαι πολυ για την αγορα που καναμε.Και θα το διασκεδασουμε αφου κυκλοφορουν παρα πολλα type-r ανεξελεγκτα μπορω να πω....Αλλα εγω ενα μπλοκε θα το βαλω και μια 17αρα με 205 (το λιγοτερο) για να μην χασω πολυ και στα ρεπριζ...
Παλιά 18-02-05, 02:25
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πάντως για να ξέρεις δεν θα κάνεις και πολλά με το μπλοκέ! Μην ξεχνάς ότι το αμάξι έχει traction control και VSC (ευστάθεια) τα οποία δεν πολυ-συνεργάζονται με το θέμα μπλοκέ. Πάντως βγάζει η TRD και η Cusco (δεν ξέρω αν κάνουν στο facelift).

Όσο για την 17άρα και 205 ok...αλλά μην ξεχνάς ότι συνοδεύονται κι από 45 προφίλ! Είσαι σίγουρος ότι το θέλεις για τους τριτοκοσμικούς ελληνικούς δρόμους! Χίλιες φορές για μένα να επενδύσεις σε 16άρα ζάντα (ναι πάλι!!!) αλλά πολύ πιο ελαφριά! Πέρα από looks θα έχεις και acceleration!

Άποψη μου βέβαια πάντα!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-02-05, 07:04
liquidCTS Offline:

liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
να επενδύσεις σε 16άρα ζάντα (ναι πάλι!!!) αλλά πολύ πιο ελαφριά! Πέρα από looks θα έχεις και acceleration!
Δοκίμασε κάτι σε Oz SuperLeggera... 4,5 κιλά το κομμάτι... !!!

Από περιέργεια δοκίμασε να σηκώσεις μια Oz και μια μαμά... Μπορεί να έχει και το διπλάσιο βάρος... άσε που είναι πολύ στενή.. bliax!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-02-05, 12:11
astanapan Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Πειραιάς
astanapan είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Χωρίς 17άρα και μπλοκέ μια χαρά χιλιο-προβληματίζονται τα Type-R!!
Τουλάχιστον όπου τα βρω δεν τα αφήνω σε χλωρό κλαρί...και με κοιτάνε κιόλας περίεργα!!

Χε χε χε...πλάκα έχουν!
Συγγνωμη ρε astakos αλλα πού προβληματιζονται; Στην ευθεία; Γιατι μη μου πεις οτι στα στροφιλίκια ακολουθεις το ταπερ...! Μονο το οτι σε καθε αλλαγη πεφτεις κατω απο το λιφτ χανεις πολυ. Και ας εχεις ριξει Ν λεφτα για να το φτιαξεις λιγο το ρημαδι στις στροφες (και παρακαλας μη βρεθει κανενα σαμαρι εκει στο apex)...

Οσο για την ανεση που προαναφερθηκε: Ρε παιδια ναι, η TS μαμα ειναι πιο ανετη... χωρις κρατηματα! Κακα τα ψεματα αν στηθει σωστα τοτε χανει σε ανεση. Το θεμα ειναι οτι η TS μενει ενδιαμεσα για να ικανοποιησει ολους και φυσικα δεν ικανοποιει τον πραγματικο οδηγό. Που θα πρεπει να δωσει πολλα για να παρει σχετικα λιγα.

Μη συγκρινουμε τωρα το οικογενειακο καρο (TS) με ESP με το καθαροαιμο... ημαρτον!! Και ας παραδεχτειτε επιτελους οτι οσοι την εχετε φτιαξει μαλλον θα πηγαινατε σε type-r εξαρχης αν ξερατε τι χαλι ειναι εκ των προτερων.

(Πρωτο post παιδια.. μη βαρατε)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-02-05, 15:06
Astakos Offline:

Δεν διαφωνώ φίλε ότι το Type-R σκεφτόμουν στην αρχή και μάλιστα πολύ έντονα! Για κάποιους δικούς μου λόγους δεν το πήρα και πήρα την TS.

Τώρα για το θέμα του αν προβληματίζονται τα Type-R με το δικό μου TS...που μάλλον δείχνεις ότι διαφωνείς!

Λοιπόν και στις ευθείς είμαι πολύ πιο γρήγορος και στις στροφές πια το ποιός θα στρίψει καλύτερα είναι μόνο θέμα οδηγού! Αυτό λέει πολλά. Από θέμα κρατήματος πλέον το CTS μου κοιτάει κατάματα οποιοδήποτε Type-R. Και μέχρι τέλος του μήνα που θα βάλω και τις αντιστρεπτικές...εκεί να δεις γλέντια.

Τώρα αν εσύ συγκρίνεις μαμά TS με μαμά Type-R τότε έχει χίλια δίκια! Εγώ όμως στα προηγούμενα post μου σύγκρίνω το πως είναι τώρα το TS μου σε σχέση με τα Type-R. Και αυτή την στιγμή είναι απλά πιο γρήγορο και στρίβει εξαιρετικά! Για να μην πω οδυνηρά εξαιρετικά και φανώ υπερβολικός!

Αυτά!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-02-05, 15:46
astanapan Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Τώρα αν εσύ συγκρίνεις μαμά TS με μαμά Type-R τότε έχει χίλια δίκια! Εγώ όμως στα προηγούμενα post μου σύγκρίνω το πως είναι τώρα το TS μου σε σχέση με τα Type-R. Και αυτή την στιγμή είναι απλά πιο γρήγορο και στρίβει εξαιρετικά! Για να μην πω οδυνηρά εξαιρετικά και φανώ υπερβολικός!
1/ Ναι αλλα παλι αδικο ειναι να συγκρινεις το αμαξι σου με το μαμα ταπερ!

2/ Γιαννη εχεις ανοιξει με πειραγμενο 1ο σταδιο ταπερ; Εκει να μας πεις οτι παει το TS σου καλα να χαρουμε! Also: Τα ταπερ εχουν προβληματακια με τα πισω αμορτισερ (πεφτουν σχετικα γρηγορα) αρα ειναι απαραιτητο το feedback με aftermarket αμορτισερατο ταπερ!!!

3/ 8) οδυνηρα

Πολυ εταιρικο TS βρισκω... ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο οριο στα κυβικα στα εταιρικα και δεν πανε στα 2000cc (η απλα δε δινει εταιρικα ο Σαρακακης;;. Ξερει κανενας τιποτα;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-02-05, 16:51
liquidCTS Offline:

liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από astanapan";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μονο το οτι σε καθε αλλαγη πεφτεις κατω απο το λιφτ χανεις πολυ. Και ας εχεις ριξει Ν λεφτα για να το φτιαξεις λιγο το ρημαδι στις στροφες (και παρακαλας μη βρεθει κανενα σαμαρι εκει στο apex)...
Παρακαλώ;;;;;; Γιατί σε κάθε αλλαγή πέφτεις κάτω από το lift; Μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά. Προσωπικά έχω βρει το κόλπο της 1ης και μπαίνω πάντα μέσα. Για όλες τις άλλες είναι πάρα πολύ εύκολο!

Γιατί δηλαδή αν βρεις σαμάρι στο apex με το type-r δεν θα πάθεις τίποτα;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-02-05, 18:52
Astakos Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από astanapan";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
1/ Ναι αλλα παλι αδικο ειναι να συγκρινεις το αμαξι σου με το μαμα ταπερ!

2/ Γιαννη εχεις ανοιξει με πειραγμενο 1ο σταδιο ταπερ; Εκει να μας πεις οτι παει το TS σου καλα να χαρουμε! Also: Τα ταπερ εχουν προβληματακια με τα πισω αμορτισερ (πεφτουν σχετικα γρηγορα) αρα ειναι απαραιτητο το feedback με aftermarket αμορτισερατο ταπερ!!!

3/ 8) οδυνηρα

Πολυ εταιρικο TS βρισκω... ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο οριο στα κυβικα στα εταιρικα και δεν πανε στα 2000cc (η απλα δε δινει εταιρικα ο Σαρακακης;;. Ξερει κανενας τιποτα;
1. Γιατί είναι άδικο; Γενικά δεν λέγεται, όπως έλεγες κι εσύ, ότι το CTS δεν στρίβει, δεν πάει μία συγκριτικά με το Type-R. Τώρα δηλαδή που κάποιος φτιάχνει το CTS του για να μπορεί να κάτσει στον ανταγωνισμό δεν είναι δίκαιο; Πολύ μονόπαντο σε βλέπω φίλε!! :P
Κι όταν εγώ έλεγα ότι σε ευθείες (από ρεμπρίζ 2ας) τα δύο αμάξια πάνε το ίδιο είχαν πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε! Ε, τώρα ας τρώει 2+ καρότσες το τάπερ όπως το λες και ας είμαι εγώ φτιαγμένος κι "άδικος"!!

2. Έχω ανοίξει με ταπεράρα που φορούσε τελικό και φίλτρο. Δεν ξέρω τι...έτσι μου είπε ο οδηγός του που χόρτασε καρότσες! Δεν ξέρω αν είναι πρώτο στάδιο ή οτιδήποτε. Α...κι ένα άλλο βράδυ στα λιμανάκια ήμουν κολλημένος πίσω από taperware (Type-R...ε, να λέμε και κανά αστειάκι!!) που φορούσε Tein ανάρτηση και σκιζόταν σαν τρελός! Ποτέ δεν μου ξέφυγε αλλά και δεν μπορούσα να περάσω μπροστά του...εκτός βέβαια αν κόλαγα την ταυτότητα στα δόντια και άρχιζα τα γιούρια! Αλλά και πάλι μπορεί να σου έγραφα τώρα αν το είχα κάνει!

Υ.Γ. Το "Γιάννη" που το ξέρεις;

3. Έτσι...έτσι!!!

Πάντως γενικά θα συμφωνήσω με τον liquidCTS (long time not seeing δημητράκη, ε ότι δεν γίνεται να μην πέφτεις μέσα στο lift. Η αλλαγή από 1η-2α είναι το μανίκι αλλά με λίγη προπόνηση μαθαίνεται easy! Οι υπόλοιπες είναι τυφλοσούρτης!

Τα πολλά εταιρικά CTS που τα έχεις δει; Τουλάχιστον από εδώ μέσα ο μόνος που ξέρω να έχει εταιρικό είναι ο βαγγέλης κι αυτό δεν είναι δικό του αλλά του πατέρα του. Οι άλλοι ποιοι είναι;
Απάντηση με παράθεση
Re: Corolla TS Vs Type-r
Παλιά 18-02-05, 19:17
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Δεν θα επαιρνα το "ταπερ"για 2 λογους.Ο ενας και πιο σοβαρος ειναι οτι δεν μου αρεσει ο λεβιες ταχυτητων(ας ειναι η καλυτερη θεση για αλλαγες)και δευτερον δεν ξερω στην αθηνα τι γινετε αλλα εδω γεμισε ο τοπος ταπερ και λουκ ταπερ και ενα κορολα υπαρχει(και αυτος που το εχει κουλος ειναι γιατι τα τρωει απο ραλλυ πρωτου σταδιου).

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-02-05, 19:34
astanapan Offline:
Νεότατος

Liquid:
Το κανω σωστα, ισως το κιβωτιο του συγκεκριμενου CTS ειναι πιο σφιχτο/αργο; Πριν το quickshift εμενε πανω απο το lift? Μεχρι και την 3η σχεση (Με 1η σαφως πιο δυσκολο ειναι πολυ σκληρο το κιβωτιο εκει) δεν τα καταφερα.
Το apex/γουβα ειναι η πιο δυσκολη δοκιμασια.. το θεμα ειναι ποσο χερας πρεπει να εισαι για να το επαναφερεις. Και το TS απαιτει χερια γρηγορα και υπερ-σταθερα γιατι ειναι μεγάλη η διαδρομη του τιμονιού. Το γλυτωσα το τετ-α-κε αλλα κατατρομαξα (ισα που προλαβα να επαναφερω). Το ταπερ ισως ειναι καλυτερο εδω (μικροτερη διαδρομη τιμονιου, περισσοτερη ροπη στη ροδα, πιο 'διαβασμενες' αναρτησεις).

Astakos:
1/ Δεν το συζηταμε
2/ Μαλλον ηταν γιωτας ο πρωτος ταπερ, αλλα στο δευτερο φαινεται να εχεις περισσοτερο γκαζι.. δεν ειπαμε για γιουργιες θελουμε να ξημερωνει το πρωι για να καταλαβαινουμε τι καναμε την προηγουμενη! skull
(Το ονομα γνωστο απο posts αλλωστε ειμαι παλιο μελος και το οτι δεν ειχα ποσταρει δε σημαινει οτι δεν βλεπω τι παιζεται στο φορουμ 2 χρονια τωρα ). Αν βρω χρονο να τα πουμε και σε κανα meeting του club.
3/ Εχω δυο φιλους με εταιρικα προ-facelift 5θ CTS και οι δυο (ενα ειναι και αυτο που παραλιγο να μου φυγει), δυστυχως τα πηραν για την οικογενεια!!!! Καμμια σχεση με λιμανακια, βουτα κτλ. (και εγω που χρονος και διαθεση να πας με το 1.4...)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
NikiforosGT corolla turbo EE111 Greedy RS type NikiforosGT Videos 53 02-12-10 19:44
DIY Rebuild your ebay Greddy type-s/rs bov NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 17-09-10 20:33
corolla ts vs civic type r trelokomio ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 33 13-02-08 00:31
t-sport / type r elpis OFF TOPIC 14 01-10-06 04:01

Page generated in 0,17528105 seconds (82,33% PHP - 17,67% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:12.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com