Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
 |
|

19-02-05, 04:31
|
|
|
Περιοχή:
Αλιμος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Με τα 115 ειναι το δικο μου 4a-fe..απλως μετα το 92 νομιζω τα εβγαζε η toyota στην Αγγλια..και αυτα μαλιστα γραφουν πισω''Excellence in Europe''
|

19-02-05, 17:37
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Japanese-Teo";p="
Με τα 115 ειναι το δικο μου 4a-fe..απλως μετα το 92 νομιζω τα εβγαζε η toyota στην Αγγλια..και αυτα μαλιστα γραφουν πισω''Excellence in Europe''
|
Το excellence in  pe σημαινει οτι φτιαχτηκε για την ευρωπη.Carina e-υrope.Πανω στον 4a-fe βασιστηκανε πολλα μοτερ τις toyota. O 20v ειναι στενος συγγενεις, οπως και ο υπερτροφοδοτουμενος.
Re: To Αvensaki μου |
 |

20-02-05, 06:21
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγάλεω
|
|
Re: To Αvensaki μου
Πολύ όμορφο τ'αμάξι σου. Μόνο μην το πολυπειράζεις απ'έξω, γιατί επειδή είναι οικογενειακό θα μοιάζει γύφτικο. Ξέρω εγώ...(μένω σύνορα με Santa Barbara) 
 |

20-02-05, 11:19
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Δεγδέκης Ιωάννης";p="
Πολύ όμορφο τ'αμάξι σου. Μόνο μην το πολυπειράζεις απ'έξω, γιατί επειδή είναι οικογενειακό θα μοιάζει γύφτικο. Ξέρω εγώ...(μένω σύνορα με Santa Barbara) 
|
Συμφωνω μαζι σου. Ειμαι κατα των ακραιων αλλαγων που χαλανε τη σχεδιαση και των χαρακτηρα του αυτοκινητου,αυτο ισχυει για καθε αυτοκινητο. Μικρες αισθητικες αλλαγες μπορεις να κανεις το θεμα ειναι να μην γινει καρναβαλι και καρναβαλια υπαρχουν πολλα εδω στην καρδιτσα :P

01-03-05, 11:41
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Toyota mania Πόλη Ωραίο το car σου.
Να συνεχίσεις την καλή δουλεία.
Αν και σου τα λέω λίγο αργοπορημένα λόγο προβλημάτων που είχα έχω να μπω στο Forum 3 βδομάδες
 |
 |

14-04-05, 23:38
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Σημερα θα βαλω μεσαιο τις SEBRING, ελευθερο,απο CARINA E  μιας και για AVENSIS σταματησε η παραγωγη, οπως και για την CARINA βεβαια, αλλα υπηρχαν καποια κοματια.Λιγο στην τοποθετηση θα δουμε, γιατι οι γωνιες ειναι λιγο διαφορετικες αλλα πιστευω, πως δεν θα υπαρξη προβλημα. Εντυπωσεις προσεχως.
 |

15-04-05, 01:08
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
αντε καλοριζικη toyotamania  !!,πιστευω δεν θα εχεις προβλημα στην τοποθετηση,περιμενω εντυπωσεις!!
Υ.Σ.ποσο ειναι η διαμετρος της σωληνας?
 |

15-04-05, 16:38
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Τη θα εκανα χωρις το διδυμο αδελφακι μου(CARINA-AVENSIS).Χρηστο μπηκε κουτι viking χωρις την παραμικρη μετατροπη.Το μεσαιο απλα απαιχτο.Ελαχιστη ανοδο ηχου, που την ηθελα κιολας, και βελτιωση σε ολη την κλιμακα στροφων και ειδικα απο τις 5000εως κοφτη(6700).Σε συνδιασμο με το τελικο TTE(BY REMUS)κανουν φανταστικη δουλεια και θορυβο(μπασο και ωραιο και οχι σπαστικο και φασαριοζικο των μαστρομητσων)Το δυναμομετρο του δρομου ειναι πολυ ευχαριστημενο, οπως και η τσεπη μου. 160e, απο γνωστο, ιδιοκτητη καταστηματος αξεσουαρ και βελτιωσεων αυτοκινητου.Η διαμετρος του σωληνα,αναλογως το μερος και την γωνια ειναι απο 46mm- εως 50mm.
 |

17-04-05, 23:05
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Επανερχομαι με το θεμα μεσαιο.Δεν περιμενα τοση διαφορα  και οσο περνανε τα χιλιομετρα και ανοιγει και καιγονται το διαφραγματα τοσο καλυτερο γινεται.Το σιγουρα ειναι οτι οπως στη διαφημηση που λεει "Γιατι το κινητο θελει το γερμανο του", ετσι και το τελικο, θελει το μεσαιο του για να κανει ολοκληρωμενη δουλεια.Οποτε, εαν εξατμιση,τοτε καντε ολοκληρωμενη δουλεια, με λιγα χρηματα παραπανω η διαφορα ειναι αισθητη.

22-03-06, 16:47
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Ειμαι καινουριος εχω και εγω avensis αλλα το 2001 vvti εχεις ανοιξει ποτε με avensis 2001?Aπο οτι ξερω πανε καλυτερα τα vvti?
Η παλια μηχανη ειναι πιο αξιοπιστη?Πολυ ωραιο το αμαξι σου.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16431808 seconds (81,39% PHP - 18,61% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|