Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
25-01-05, 21:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Έχει το δίκιο του!!!
Μάθετε να ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ!!!
|
25-01-05, 21:19
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ag.barbara
|
|
ok παιδια sory
|
|
Re: Βαριεστε Να Ανοιγετε Το Φιλτροκουτι Για ΕλεγΧο? |
|
05-02-05, 00:56
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: Βαριεστε Να Ανοιγετε Το Φιλτροκουτι Για ΕλεγΧο?
δε θα ταν κακο να γνωριζω την θερμοκρασια του αερα μεσα στο φιλτροκουτι και την θερμοκρασια του λιγο πριν τις πεταλουδες ε? ισως γινεται υγροποιηση του αερα στη διαδρομη του
|
26-02-05, 16:19
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
τελικα απο την ημερα της τρυπας εχω κανει 2000 χιλιομετρα και σημερα το ανοιξα μονο και μονο να βγαλω τις μελισσες και τις μυγες που καθοντε κατω απο το φιλτρο. ολα καλα αλλα σχετικα βρωμιζει ευκολα απο κατω λογω ramair.απο πανω οχι ακομα φενεται πεντακαθαρο απο το τζαμακι. εχω πειστει οτι πρεπει να την καταργησω τη σωληνα παγωμενου αερα και απλα να ρουφαει κρυο αερα μονο μεσα απο το θολο. απλα θα χαθει η χρηση τυπου ramair. υποχρεωτικα ομως θα τραβαει κρυο αερα και παλι. οχι δεν το κανω για τα νερα τοσες βροχες εφαγε ακομα και σε ταξιδι και με μαρτυρα φυσικα. και δεν περασε νερο. λερωνεται ασκοπα το φιλτρο ομως.αν λερωνεται και χωρις αυτην θα την ξαναβαλω.στο συνολο υπηρξε διαφορα στην αποδοση ειδικα μετα τα 130-140. ηταν πιο αμεσο, με καλυτερη αποκριση. αυτα
|
26-02-05, 18:08
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
τελικα απο την ημερα της τρυπας εχω κανει 2000 χιλιομετρα και σημερα το ανοιξα μονο και μονο να βγαλω τις μελισσες και τις μυγες που καθοντε κατω απο το φιλτρο. ολα καλα αλλα σχετικα βρωμιζει ευκολα απο κατω λογω ramair.απο πανω οχι ακομα φενεται πεντακαθαρο απο το τζαμακι. εχω πειστει οτι πρεπει να την καταργησω τη σωληνα παγωμενου αερα και απλα να ρουφαει κρυο αερα μονο μεσα απο το θολο. απλα θα χαθει η χρηση τυπου ramair. υποχρεωτικα ομως θα τραβαει κρυο αερα και παλι. οχι δεν το κανω για τα νερα τοσες βροχες εφαγε ακομα και σε ταξιδι και με μαρτυρα φυσικα. και δεν περασε νερο. λερωνεται ασκοπα το φιλτρο ομως.αν λερωνεται και χωρις αυτην θα την ξαναβαλω.στο συνολο υπηρξε διαφορα στην αποδοση ειδικα μετα τα 130-140. ηταν πιο αμεσο, με καλυτερη αποκριση. αυτα
|
Γιατι δεν βαζεις μια καλη σιτουλα μπροστα?
|
|
|
26-02-05, 18:55
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
εχω βαλει ρε συ αλλα τραβαει υποχρεωτικα απο εξω και ετσι τα ρουφαει ολα. και πετραδακια ακομα καθοντε στον πατο του φιλτροκουτιου. αν καταργησω τη σωληνα ισως λερωνεται λιγοτετο ισως. αν οχι θα την ξαναβαλω 8)
|
26-02-05, 20:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Οταν σου ελεγα να τραβας απο θολο θυμασαι τι μου ελεγες?(Δεν τραβαει κρυο αερα απο κει τραβαει δροσερο).
|
26-02-05, 21:17
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Οταν σου ελεγα να τραβας απο θολο θυμασαι τι μου ελεγες?(Δεν τραβαει κρυο αερα απο κει τραβαει δροσερο).
|
το ιδιο πραγμα ειναι σε θερμοκρασια ρε βασιλη. σιγα τη διαφορα 2-3 βαθμοι. απλα ειχε καλυτερο αρπαγμα μετα τα 140..(εμπαινε με πιεση ο αερας) (βλεπε super charged) ουτως η αλλως και απο το θολο παγωμενο θα τραβαει γιατι μπαινει μεσα στο θολο απο την τρυπα του προφυλακτηρα. δεν την γλυτωνω την τουρμπινα μου φενεται. και αντε να πεις στην ελενα τωρα οτι θελω turbo αντι για επιπλα
|
30-10-05, 21:19
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
καποια στιγμη που εβγαλα το φιλτρο να δω απο κατω τι και πως βρηκα 10 μικρα πετραδακια 2 μελισσες 4 μυγες 2 βατραχια και μια κατσαριδα. αυτο σημαινει οτι ρουφαει πολυ πραγμα και ολα αυτα σταματανε στο φιλτρο. το φιλτρο απο πανω ειναι πεντακαθαρο ακομα . απο κατω ειναι σχετικα καθαρο και για τα μικροαντικειμενα που τα σταματαει το φιλτρο μπηκε πριν απο το φιλτρο απο κατω του δηλ μεσα στο κουτι του ενα φιλτρο απο τουρμπινες καραβιου. ειναι σαν το φιλτρο του αποροφητηρα στο σπιτι μας με τη διαφορα οτι δεν καιγεται. ετσι ολα τα μικροαντικειμενα σταματανε εκει. μετα απο καμποση χρηση του το ανοιξα παλι για ελεγχο και δεν εχει περασει τιποτα απολυτως. να πω επισης οτι δεν εμποδιζει καθολου τη διοδο του αερα...... snoopy
30-10-05, 22:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ρε Πανο εγω τραβηξα σωληνα απο το ψυγειο στη χοανη κ εβαλα θερμομετρο να δω τι παιζει
μεσα στην πολη εν κινησι εχω θερμοκρασια 3βαθμους πανω απτην εξωτερικη,σταματημενος μαματα αλλα δεν παιζει ρολο κ στην εθνικη κομματια εχω 1βαθμο μονο πανω απο την εξωτερικη...κ υποψην δεν μαζευω στη χωανη μου ουτε μελισσουλες που φτιαχνουν ωραιο μελι ουτε βατραχακια ουτε κατσαριδες
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16570497 seconds (82,00% PHP - 18,00% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|