Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-12-04, 03:35
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Και εγώ στα 30.000κμ κάπου εκεί πλήρωσα... αν θυμάμαι καλά άλλαξαν και τα υγρά του ψυγείου.... πολλά λεφτά για το τπτ....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-12-04, 14:28
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Eμένα μου είχε κοστίσει 270 αλλά είχα αλλάξει πίσω τακάκια, φίλτρο καμπίνας και βαλβολίνες στο κιβώριο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-05, 05:00
GeoTeo Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 245
GeoTeo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδια εχω παραγγειλει την TS τι δωρο να ζητησω απο την αντιπροσωπια περα απο το κλασικο συναγερμο και πατακια.Κατα αρχην συμφερει να παρω δωρο το συναγερμο ή να βαλω after market....;;;;;;;
Παλιά 24-02-05, 11:43
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 282
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Antιπροσωπειεσ

Ο συναγερμός που θα σου δώσουν δεν θα αξίζει και πολλά...Θα πρότεινα να βάλεις aftermarket.Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό ακυρώνει την εγγύηση,γιατί είναι και παράξενα φρούτα οι της ΤΟΥΟΤΑ!!!Ρώτα πριν κάνεις οτιδήποτε!!!
Παλιά 24-02-05, 12:17
Το avatar του χρήστη alimonos
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: TRUENO ΑΕ86
Περιοχή: ΗΠΕΙΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
alimonos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
@wastegate: πως τον λένε τον μάστορά σου στα Γιάννενα?
Ενδιαφέρομαι να βάψω 2 εμπρός φτερά, καπώ και εμπρός προφυλακτήρα με μάσκα. Για ρώτα τιμή...
Παλιά 17-06-05, 13:40
JIMJFK Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
JIMJFK είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CorollaG6";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι να πω ρε πεδία.
Εγώ πάω στον Γιαννιτσα στην Πειραιώς και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ότι μου έχει συμβεί.
Μετά από Κάιρο είπα να αλλάξω γιατί ήταν ακριβός και πήγα στον πασπαλιαρη στην καβάλας.
Πολλή καλλίτερος αν και μικρότερος και φαίνονται τα άτομα που δουλέβουν εκεί πιο κοντά στα Toyota πιο έμπυρη δηλαδή.
Κάντε μια δοκιμή εκεί.
Έχω αγοράσει απο τον συγκεκριμένο μία Ε12 1,4 το 2003
Τον Ιούνη που μας πέρασε πήρα ένα starlet μεταχειρισμένο με πολλά χιλιόμετρα από ιδιώτη. Παιρνω τηλέφωνο και ζητάω να μου κάνουν ένα ελεγχο προ της αγοράς (μου ζητησαν 20 ευρά αλλά μολις τους ειπα οτι έχω αγοράσει μια κορολλα απο εκει μου είπαν οτι ειναι δωρεάν)
Παμε εκει με τον ιδιοκτητη το ανεβάζουν πανωκαι μετα απο περιπου 15 λεπτα ερχεται ενα παιδι εκει και μου λεει. ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΚ, ΧΟΝΤΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΚ, ΘΕΛΕΙ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ + ΤΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ + ΕΛΑΣΤΙΚΑ (ο ιδιοκτητης ειχε κανει ρεκτιφιε πριν ~60000km).
Μετα απο αυτα το αγοραζω παω διακοπές (το κινουσα καθε 5 μερες για την μπαταρια) και το Σεπτεμβρη γυρναω και παω για λαδια, ξυδια κ.λπ. στα 240000 km
Μη βιαστειτε να πειτε ωχ η μηχανη θα του εβγαλε τα κερατα κ.λπ. (σημ. ο ιδιοκτητης ειχε κανει ρεκτιφιε προ ~60000 km). Με παιρνει στο γραφειο ο αρχιμηχανικος και μου δινει ενα χαρτι (με την υπογραφη του) με 1500 ευρα για επισκευη πραγμάτων κατω απο το αμαξι (μεσομπαρα - επισκευη κρεμαγιερας - δακτυλιδι τιμονιου - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ - τοπ μαουντ - φουσκες αμορτισερ - μπιλιοφοροι -ρουλεμαν πισω τροχων και κατι ψιλα). Μενω με το στομα ανοιχτο δεν του λεω τιποτα και φευγω με την ψυχη στο στομα μην μου τυχει κατι στο δρομο. Παω σε ενα συνεργειο (οχι επισημο) και του λεω κάνε ελεγχο γιατι θα το παω για ΚΤΕΟ. Κανει ελεγχο μου βρισκει μονο τα πισω ρουλεμαν και το δακτυλιδι κολωνας τιμονιου + επισκευή. Το παω για ΚΤΕΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΡΙΣΤΑ χωρις να κανω τις αλλαγες του ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗ. Τους τηλεφωνω μετα απο 2 μερες και τους αναφερω τα συμβαντα ολα. Παραδεχεται ο ΙΔΙΟΣ οτι οι βλαβες απο τον ελεγχο του Ιουνιου μεχρι και τον Σεπτεμβρη που το ξαναπηγα δεν ηταν δυνατον να εχουν συμβει και τι μου λεει? Φερτο απο εδω για επανέλεγχο για να ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΟΥ!!! (θα μου τηλεφωνούσε αυτος πότε). Αφου περιμένω τηλ. παω το νοεμβρη (corolla - ετησιο service). Με βλεπει οτι περιμενω να του μιλησω και με ψιλοαποφευγει αλλα δεν μπορει και οταν με συναντα -δηθεν τυχαια- μου λεει sorry αλλα τωρα λογω πηξιματος δεν σε πηρα -μετο νεο χρονο θα σε παρω... Παω με τονεο χρονο για λαδια το starlet και αφου γινεται συνολικος ελεγχος του αμαξιου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ, μου γραφει στο τελος ο μηχανικος οτι το αμαξι θελει (ΜΕΣΟΜΠΑΡΑ + ΚΟΝΤΡΑ ΒΑΣΗ). Καλει ο υπευθυνος τους μηχανικους εκει μολις τελειωσαν και τους αρχιζει κατσαδα μπροστα μου οτι ειναι απαραδεκτα αυτα που συνεβησαν και οτι ο πελατης εχει καθε δικαιωμα να.... Επειδη παλι ομως εγω δεν τους εμπιστευομαι παω ξανα στο συνεργειο και μετα απο ελεγχο και δικο μου μου λεει ο μηχανικος. Τα μεσομπαρα οπως βλεπεις ειναι σαν καινουργια - απορω γιατι επιμενουν/ το ενα φπραγματι ηταν ακομη χρυσαφι/ από τις βασεις μονο τη μια ειδαν - ηταν2 κομμενες βασεις. Μετα απο ολα αυτα τι να πω? ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΕΣΟΜΠΑΡΑ STOCK ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ?
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ POST
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-06-05, 16:09
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Τι να σου πω φίλε εγώ από την αντιπροσωπεία που πήγαινα είμαι απογοητευμένος...

Όσο για την περίπτωσή σου... Μάλλον δεν θυμόταν τα παληκάρια πως στο είχαν τσεκάρει το αυτοκίνητο πριν το αγοράσεις και πως ήταν ΟΚ, οπότε είδαν πως έχει τόσα κμ και σου λέει ας του αρπάξουμε 1500ευρόπουλα, χωρίς να έχουν πρόβλημα τα παλιά. Τώρα για τα μεσόμπαρα που λες.. (Αλήθεια τι είναι...? ) τι να πω... ίσως να θέλουν να τα διώξουν, ίσως (πιο απίθανο) να βλέπουν κάτι που δεν είδε ο άλλος που το πήγες, ίσως τα αλλάζουν στανταρ μετά από κάποια κμ ?
Πάντως σωστά έκανες που το πήγες και αλλού... Κρατάτε και μια πισινή και μην παίρνετε ως σωστά πάντα αυτά που λένε στις αντιπροσωπείες...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-06-05, 21:15
JIMJFK Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
JIMJFK είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φίλε bill εγω πάντως δεν θα την κάνω ετσι ευκολα από εκει. Τουλαχιστον η corolla θα πηγαινει εκει. Τα χαρτια που μου εχουν δωσει και που αποδεικνυουν τα οσα λεω είναι σε standby, ετσι ώστε με την επομενη παράλειψη να σταλουν αρχικα προς Toyota hellas μετα Europe *προεδρους*κ.λπ.
Πιστεύω ότι ετσι θα είναι περισσοτερο προσεκτικοι και γιατι όχι θα τη φοβουνται τη δουλεια – και ο αγιος … -
Τα μεσομπαρα είναι ένα σιδερο που καταληγει στον τροχο απ’ότι ειδα – δεν ξερω καλα και εγω- και όπως καταλαβαινεις είναι κατι που δεν παιζεις όταν το ακουσεις
Μα ρε παιδί μου 1500 ευρα για αμαξι των 3000!!!
Απάντηση με παράθεση
10 στα 14 εξουσιοδοτημένα συνεργεία δεν εντόπισαν πρόβλημα στην κρεμαργιέρα...
Παλιά 08-02-07, 11:55
Το avatar του χρήστη Geo!
Geo! Offline:
Moderator

Μοντέλο: EE90 Sedan (4A-FE)
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Geo! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
10 στα 14 εξουσιοδοτημένα συνεργεία δεν εντόπισαν πρόβλημα στην κρεμαργιέρα...

Στο περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ στο τεύχος Φεβρουαρίου έχουν ένα άρθρο, έρευνα-σοκ όπως το αναφέρουν για τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία... 10 στα 14 συνεργεία αποκαλύφτηκε ότι είναι για τα μπάζα... έλεγχος της πλάκας...
Τι να πω? Αδιαφορία? Ανευθυνότητα? Ασχετοσύνη? Είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-07, 15:14
Το avatar του χρήστη greekman9
greekman9 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: EE90
Περιοχή: ΒΟΙΩΤΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 265
greekman9 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Angry

που να ερχοσουνα στην λειβαδια για σερβις! ενας φιλος πηγε το γιαρις για το πρωτο σερβις, και οταν πηγαν να το βαλουν στην ραμπα τους επεσε και χτυπησαν την πορτα! στον πασπαλιαρη εγω παντως δεν εχω προβλημα,μεχρι τωρα.
σκεψου μονο οτι πηρα την κορολλα μου αθηνα,και οχι στην λειβαδια που ειναι 5λεπτα αποσταση! εν καιρο θα σου πω τι εχω τραβηξει εδω...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16662598 seconds (81,85% PHP - 18,15% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com