Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 295
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ";p="
και η sonax εχω ακουσει ειναι κορυφαια στο ειδος της,εχει καποιος εμπειρια?
Εγώ που έχω δοκιμάσει το κερί και το πέρασα πρόσφατα ναι μεν έγινε πολύ απαλό σε υφή αλλά δεν αφαιρεί τίποτα αν και το χρώμα είναι καινούργιο. Προτείνω της Autoglym όπως και οι περισσότεροι αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Εαν οι γρατζουνιες ηταν πολυ βαθιες,καλο ειναι να τις περασεις πρωτα με μια χοντρη αλοιφη και στην συνεχεια να προσπαθησεις με μια γυαλιστικη κρεμα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Re: Συντηρηση Χρωματος
Το ζητούμενό μου δεν΄ήταν οι χοντρές γρατσουνιές μιας και δεν έχει αλλά να φύγουν οι κυκλικές γραμμές που γίνονται από το σφουγγάρι. Το κερί αυτά τουλάχιστον τα αφαιρεί αλλά αυτό σχεδόν τίποτα
Τελικα τοτε,ειναι θεμα ποιοτητας αναμεσα στις αλοιφες Παντως εγω που θα το γυαλισω αυριο Autoglym,θα χρησιμοποιησω ,λογω θετικων σχολιων απο τα μελη που την εχουν δοκιμασει
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Πες μας μετά το αποτέλεσμα... Θέλω και εγώ να το γυαλίσω γιατί είναι χάλια!!!
Θα ηθελα να ερθω στην αυριανη συναντηση αλλα λογω γυαλισματος δεν θα μπορεσω .Στην επομενη ομως θα το δειτε και απο κοντα.Ελπιζω να εχω το επιθυμητο αποτελεσμα
Δύναμη Σεβασμού: 284
ευχαριστω kosttrd, αν χρειαστείς βοήθεια πάρε τηλ ή πέρνα να κάνουμε κατάσταση. Η αλοιφή είναι πολύ καλή. Για χοντρέσ γρατσουνιές έχω μια που χρησιμοποιούν οι φαναρτζήσεσ της 3Μ και μια με χρώμα, που κάνει καλή δουλειά.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu";p="
ευχαριστω kosttrd, αν χρειαστείς βοήθεια πάρε τηλ ή πέρνα να κάνουμε κατάσταση. Η αλοιφή είναι πολύ καλή. Για χοντρέσ γρατσουνιές έχω μια που χρησιμοποιούν οι φαναρτζήσεσ της 3Μ και μια με χρώμα, που κάνει καλή δουλειά.
Eχω σταματησει για brake ,οταν με το καλο τελειωσω μπορει να περασω καμια βολτα
Παιδια τα αποτελεσματα ηταν κατα πολυ θετικα .Εκανα μια δοκιμη και γυαλισα στην αρχη,μονο τον μισο ουρανο.Αυτο που ειχα κανει με την αλοιφη εγινε η επιφανεια του γυαλι,σε σχεση με το σαγρε που ηταν πριν,επισης το χρωμα πηρε τα πανω του και εγινε εναν τονο πιο σκουρο -οπως ηταν καινουργιο- Σαν γενικο συνολο,με αποζημιωσε για την Κυριακη που εφαγα, να κανω παρεα με τον αλοιφαδορο