Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
08-08-05, 10:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παιδιά, εμένα μου κάνει το εξής (Ε12 terra 1.4 f/l 2ος 2005):
Όταν βάζω μπροστά, μέσα στα επόμενα 10-15 δευτερόλεπτα ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος. Αυτό θα γίνει ακόμα και εάν δεν έχω ξεκινήσει, ή δεν έχω κατεβάσει χειρόφρενο. Άλλες φορές γίνεται αφού κατεβάζω χειρόφρενο και ξεκινάω, στα πρώτα 2 μέτρα. Στην αρχή νόμιζα ότι απλά δεν απασφάλιζε καλά το χειρόφρενο και με το που ξεκίναγα έκανε ένα "γκλιν" και απασφάλιζε. Όμως τελικά παρατήρησα ότι το κάνει ακόμα και όταν είμαι ακόμα σταματημένος με δεμένο το χειρόφρενο.
Αυτό το κάνει είτε είναι αναμμένο το a/c είτε όχι.
08-08-05, 14:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Στην αντιπροσωπεία το είπες;
|
08-08-05, 15:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Δεν το έχω πει ακόμα. Αλλά αν γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να είναι, να πάω προετοιμασμένος, μην με αρχίσουν στις μ........
08-08-05, 16:43
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μηπως ειναι το ηλεκτρονικο τσοκ αυτο που ακους? (Το λεω γιατι ειπες ηχος και οχι θορυβος)
Αν ειναι κατι σαν σφυριγμα που μετα απο λιγο φευγει και πεφτει και το ρελαντι, προερχεται απο την λειτουργια του τσοκ.
09-08-05, 09:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Όχι φίλε Stathis, ίσως να μην εκφράστηκα καλά. Είναι ένας μεταλλικός θόρυβος που μου θυμίζει τον ήχο που κάνει το λύσιμο του χειρόφρενου στα μεγάλα οχήματα (π.χ. λεωφορεία) ή στα αυτοκίνητα που έχουν το χειρόφρενο στο πόδι (π.χ. mercedes). Σαν να χτυπάνε δύο μέταλλα μεταξύ τους.
Ο θόρυβος γίνεται μόνο μια φορά είτε εν στάση, εάν βάλω μπροστά και για κάποιο λόγο δεν ξεκινήσω αμέσως, είτε εν κινήσει στα πρώτα μέτρα. Πάντως θα γίνει μέσα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα.
Re: ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ - Ε12 |
|
09-08-05, 11:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ - Ε12
Κατα προτιμηση ειναι απο ρουλεμαν τεντωτηρα στο μοτερ.
Ειχα και εγω ενα τετοιο θορυβο απο το ρουλεμαν του A/C που το βρηκα κατα λαθος μετα απο τυχαια αλλαγη ιμαντα και ρουλεμαν ειδα οτι το ρουλεμαν ειχε χαιρετησει και με την αλλαγη του ο ηχος του κινητηρα εγινε πιο στρωτος . 8)
|
|
24-08-05, 15:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Καπανδρίτι Αττικής
|
|
Τελικα μετα απο την αλλαγη που σας ειπα εφτιαξε ο μεταλικος θορυβος κατα την εκκινηση και οταν ειχα χαμηλες στροφες το μοτες....
|
|
|
23-10-05, 20:08
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis";p="
Κατα προτιμηση ειναι απο ρουλεμαν τεντωτηρα στο μοτερ.
Ειχα και εγω ενα τετοιο θορυβο απο το ρουλεμαν του A/C που το βρηκα κατα λαθος μετα απο τυχαια αλλαγη ιμαντα και ρουλεμαν ειδα οτι το ρουλεμαν ειχε χαιρετησει και με την αλλαγη του ο ηχος του κινητηρα εγινε πιο στρωτος . 8)
|
Είναι δυνατόν θόρυβος λόγω ρουλεμάν να ακούγεται σε συγκεκριμένες στροφές του κινητήρα ανεξάρτητα αν έχεις 1η ή 2η και να εξαρτάται από το φορτίο (π.χ. ανηφόρα)?
Έχω ανοίξει ένα Topic με σχετικό πρόβλημα στο Corolla T Sport Forum που αποδίδω σε πυράκια.
|
16-11-05, 09:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Σχετικά με τον θόρυβο στην εκκίνηση, ρώτησα και εγώ μετά από τόσο καιρό στην αντιπροσωπεία (Πατρα) και μου είπαν ότι οφείλεται στο τσεκ που κάνει το ABS στο ξεκίνημα. Πάντως ακούγεται μόνο μια φορά και μετά σταματά. Νομίζω ότι ο θόρυβος ακούγεται από την δεξιά μεριά του αυτοκινήτου.
16-11-05, 11:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Προχτές άκουσα αυτο το χαρακτηριστικό "κλακ" για 1η φορά και εγώ... Μου το κάνει όταν το αμάξι είναι κρύο από νεκρά σε 1η με λίγο γκαζάκι ή από 1η σε 2α σε πολύ χαμηλες στροφές όταν δώσω γκάζι.
Μόλις το αμάξι ζεσταθεί σταματάει να το κάνει... Βάζω 1ες, ξεκινάω, κάνω δοκιμές αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Το κάνει μόνο όταν το αμάξι είναι παρατημένο όλο το βράδυ και το βάζω μπροστά το πρώι.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17629695 seconds (82,69% PHP - 17,31% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|