Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E*101

TOYOTA COROLLA E*101 1992>1996

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: 101 FORUM
Παλιά 17-03-05, 23:09
Το avatar του χρήστη Chris fazer
Chris fazer Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 245
Chris fazer είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

η ιστορια ξεκινησε απο εναν συναδελφο ο οποιος ειχε μια 101 ιδια με την δικια μου και την εφτιαχνε στον "βελτιωτικο οικο" siros sport. εγω ειμουνα στη φαση ψαξιματος για κανα αλογο παραπανω με φιλτρα ,μπουζι κλπ. οποτε μου προτεινε ο συναδελφος να αγορασω το μοτερ που ειχε φτιαξει στο σιρο (4A-FE) γιατι αυτος ειχε βαλει στο αμαξι του 4ΑGZE (και αυτο στο σιρο). Η τιμη ηταν καλη 600€ μαζι με εξατμιση απο τον ποπαυ και ειχε ροϊκη εξελιξη , γραναζι εκκεντροφορου και επειδη ειχε κανει 130 χιλιαδες χιλιομετρα το ανοιξε και αλλαξε ελατηρια και με την ευκαιρια εγινε ζυγισμα και ψιλοελαφρωμα στροφαλου. μετα απο εναμιση μηνα αναμονης η corollitsa μπηκε μεσα για αλλαγη μοτερ και εκτος απο καποια μικροπροβληματα ολα ειχαν παει καλα και μετα απο μια εβδομαδα αρχισε το στρωσιμο (με την μαμα εξατμιση).ενα μηνα και 2000 χιλιομετρα αργοτερα μπηκε η εξατμιση με τελικο HKS φιλτροχοανη και το super afr και με τα λεγομενα του συναδελφου περιμενα 20 -25 αλογα παραπανω.προς μεγαλη μου εκπληξη τα παραπανω αλογα ηταν γυρω στα 5 και απο εκει και περα αρχισε το πηγαινε ελα στο σιρο για να βρουμε τι φταιει.
Παλιά 17-03-05, 23:44
Το avatar του χρήστη Chris fazer
Chris fazer Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 245
Chris fazer είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Το πηγαινε ελα κρατησε αρκετους μηνες και μετα απο αλλαγες κυριως στην εξατμιση βρεθηκαν μερικα αλογα ακομα αλλα ειχα αρκετα προβληματα και βλαβες. τα πιο σοβαρα προβληματα ηταν οτι δεν ειχα τσοκ και τις κρυες μερες εσβηνε μεχρι να ζεσταθει , αρυθμιες στο ρελαντι και μεγαλα ανεβοκατεβασματα στροφων ,σβυσηματα του κινητηρα ακομη και οταν ηταν ζεστος και η εξατμιση η οποια κανει θορυβο και καπου κοπαναει απο κατω. Τελικα αφου βαρεθηκα να με κοροϊδευει - ετοιμο το αμαξι το φτιαξαμε και μετα απο λιγο τα ιδια προβληματα ή και χειροτερα - αποφασισα να βρω αλλο μαστορα. κατεληξα σε δυο παιδια που δουλευουν σε εξουσιοδοτημενο Τοyota και φτιαχνουν αμαξια εκτος σε δικο τους χωρο οι οποιοι και μου βρηκαν τις πατατες που ειχε κανει ο "μαστορας" και τωρα η corollitsa δουλευει αρκετα στρωτα και καιει και λιγοτερο. Το καλυτερο το αφησα για το τελος: ο συναδελφος με τον 4A-GZE μετα απο εναμιση χρονο ταλαιπωριας εχει μεινει δυο φορες απο κολαρα που του εφυγαν η ανοιξαν στο δρομο και η αποδοση του κινητηρα ειναι απαραδεκτη (εχει και ενα yaris 1300 με τουρμπινα
hks στο 0,5bar και απο οτι λεει ειναι πολυ πιο γρηγορο). Λυπαμε που το λεω γιατι ο σιρος ειναι πολλα χρονια στο χωρο της βελτιωσης αλλα μεινετε μακρια.
Παλιά 18-03-05, 01:19
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

καλο ειναι να τα λεμε αυτα φιλε. και γω απο αλλου δεν εχω ακουσει τα καλυτερα :x για αυτο δεν το παω ποτε σε τουοτα :x ολα μονοι μας. κι αν σπασει να φταιμε εμεις
Παλιά 20-03-05, 14:15
Anonymous Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Λυπαμε που το λεω γιατι ο σιρος ειναι πολλα χρονια στο χωρο της βελτιωσης αλλα μεινετε μακρια.
Συμφωνω με οσα λες, εκτος απο το παραπανω. Το "μεινετε μακρυα" ακουγεται "καπως".
Στο λεω γιατι εχουν γινει πολλα μπλεξιματα σε διαφορα forum ετσι...

Να λες τα γεγονοτα και οι αλλοι θα βγαζουν τα σωστα συμπερασματα... 8)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-05, 22:28
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για να μην ανοιξω καινουργια θεματικη ενοτητα παρακαλω απαντηστε μου οποιος φιλος γνωριζει σιγουρα.Ενα φιλαρακι μου εχει το ΕΕ 101 το σενταν,μοντελο 96-97 δεν θυμαμαι ακριβως.ψαχνεται για μοτερ και εχει βρει με 2000 ενα μαυροκαπακο(μονο μοτερ,πλεξουδα,εγκεφαλο).θελει σασμαν;και αν το 20V εχει ηδη σασμαν κουμπωνουν τα δικα του ακρα.Υποψην οτι πηρε πισω αξονα με φρενα απο 111 και κουμπωσε κουτι.Λετε ετσι κουτι να κουμπωνει και το μοτερ με το σασμαν;(δεν θυμαμαι αν του δινει και σασμαν σε αυτη την τιμη για αυτο ζηταω να μου απαντησετε και στις 2 περιπτωσεις).Με τα ηλεκτρικα εχει πολυ μανουρα;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-05, 22:53
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
όσον αφορά τα ηλεκτρικά μπορείς να απευθηνθείς στον φάνη.για τα υπόλοιπα δεν έχω κάνει την μετατροπή και δεν γνωρίζω να σου πώ 100%.πιστεύω όμως πως θα πάρεις απάντηση σύντομα από τα υπόλοιπα παιδιά

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-05, 23:34
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να μην ανοιξω καινουργια θεματικη ενοτητα παρακαλω απαντηστε μου οποιος φιλος γνωριζει σιγουρα.Ενα φιλαρακι μου εχει το ΕΕ 101 το σενταν,μοντελο 96-97 δεν θυμαμαι ακριβως.ψαχνεται για μοτερ και εχει βρει με 2000 ενα μαυροκαπακο(μονο μοτερ,πλεξουδα,εγκεφαλο).θελει σασμαν;και αν το 20V εχει ηδη σασμαν κουμπωνουν τα δικα του ακρα.Υποψην οτι πηρε πισω αξονα με φρενα απο 111 και κουμπωσε κουτι.Λετε ετσι κουτι να κουμπωνει και το μοτερ με το σασμαν;(δεν θυμαμαι αν του δινει και σασμαν σε αυτη την τιμη για αυτο ζηταω να μου απαντησετε και στις 2 περιπτωσεις).Με τα ηλεκτρικα εχει πολυ μανουρα;
κουμπωνουν ολα με τη μια αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ να μην ειναι απο αυτοματο levin. ειναι ολα διαφορετικα. διαφορετικα καλωδια εγκεφαλος διαφορετικα πολλα πραγματα που δεν εχει ακουστει οτι εχουν σημασια αλλα εχουν και μαλιστα μεγαλη. σασμαν δεν ειναι δυσκολο να βρεθει εδω. αλλα να κοιταξετε να μην ειναι αυτοματο το μοτερ.. αν το corolla του φιλου σου ειναι 1600 τοτε μπαινει το σασμαν του κανονικοτατα . αν ειναι 1300 θελει απλα ενα σασμαν απο οποιοδηποτε 1600 με 4Α κινητηρα. το πατωμα ολο του 111 με το 101 ειναι απλα ολοιδιο. και δεν εχει κανενα corolla πισω αξονα.. α τα ηλεκτρικα δεν ειναι καθολου μανουρα. να παρακαλατε να ειναι ακοπη η πλεξουδα. τα δικα μου τα ηλεκτρικα τα περασε ο φανης χωρις καμια μα καμια πατεντα η μετατροπη. τα φις ταιριαζαν παντου κανονικα. α και τα ακρα φυσικα κουμπωνουν κανονικα αρκει να παρετε και τα ημιαξονια μαζι με το μοτερ.το πιο σωστο για μενα ειναι να παρετε. μοτερ σασμαν πλεξουδα(ακοπη) εγκεφαλο ημιαξονια εξατμιση .. αν χρειαστειτε επιπλεον βοηθεια καπου που μπορω να βοηθησω στειλε μου πμ να στειλω τηλ. φιλικα πανος
ΥΓσ εμενα τα ημιαξονια του levin κουμπωσαν κανονικα στα ακρα μου που ειναι 1300. οποτε αν τελικα το παρει χωρις σασμαν βαζει ενα απο carina πχ και υσηχαζει!!!
Παλιά 29-03-05, 10:59
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ενταξει Πανο θα του τα πω ολα αυτα,Τελικα εχει και σασμαν στην τιμη αυτη.Και ναι ακρα πηρε μαζι με την ντιζα του χειροφρενου.το αυτοκινητο ειναι 1.3 χωρις ημιαξονια απο levin θα κουμπωνει στα ημιαξονια του 1.3;λιγο εξηγησε το μου αυτο γιατι το Υ.Γ σου με μπερδεψε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-03-05, 16:53
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενταξει Πανο θα του τα πω ολα αυτα,Τελικα εχει και σασμαν στην τιμη αυτη.Και ναι ακρα πηρε μαζι με την ντιζα του χειροφρενου.το αυτοκινητο ειναι 1.3 χωρις ημιαξονια απο levin θα κουμπωνει στα ημιαξονια του 1.3;λιγο εξηγησε το μου αυτο γιατι το Υ.Γ σου με μπερδεψε.
με το που θα μπει το μοτερ θα κουμπωθουν τα ημιαξονια του levin επανω στα 1300αρια ακρα χωρις κανενα προβλημα. εγινα σαφης?
Παλιά 28-04-05, 21:26
KOSTAS___25 Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ + ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Δύναμη Σεβασμού: 0
KOSTAS___25 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εε101 For Ever... 1.6gli

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ CLUB ΕΧΩ ΕΕ 101 1.6 SEDAN ΑΠΟ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΜΟΝΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΥΡΑΥΛΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΦΡΥΔΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥΜΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΥ CLUB. OΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E*101

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,16587710 seconds (81,59% PHP - 18,41% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:17.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com