Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-03-04, 01:43
Το avatar του χρήστη FANOULA
FANOULA Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: AURIS 1.6
Περιοχή: SERRES
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 270
FANOULA είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ πάντως έχω σκούπα αρκετό καιρό και δεν έχω κανένα πρόβλημα... χειμώνα –καλοκαίρι...
Πάντως αξίζει τα λεφτά τις...
Έχω διαβάσει πως γενικά στα TOYOTA κάνει δουλειά...
Για το πρόβλημα δυο δεν ξέρω... πάντως μη το αφήνεις γιατί μπορεί να σου προκαλέσει ζημιά κάπου αλλού…

Απάντηση με παράθεση
Re: Π ΡΟ Β Λ Η Μ Α . . . . . . .
Παλιά 13-03-04, 03:43
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 504
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tazmania
Πιστευω πως το προβλημα που αναφερεις δεν αποτελει προβλημα αφου οπως και ιδιος ειπες το μοτερ το κανει οταν ειναι ΚΡΥΟ οποτε ειναι λογικο να παιζει το ρελαντι κατα αυτο τον τροπο και μαλλον πρεπει να ειναι θεμα καθαρα αισθητηρα θερμοκρασιας,οχι οτι ειναι ελλατωματικος αλλα προφανως λογω σηματος που στελνει,αντιστοιχα ο εγκεφαλος προσπαθει να καθορισει το ρελαντι.Τωρα βεβαια απο την αλλη λες πως αυτο το παρατηρησες τελευταια,δηλαδη τις αλλες φορες δεν επαιζε καθολου στο ρελαντι,ποσες στροφες κραταει μονο του οταν ειναι κρυο?Μπορει φυσικα να φταιει και αυτο που λες τελικα,εγω απλα υποθεσεις κανω...
Όταν είναι κρύο παίζει ξεκινάει από 1100 και μετά από λίγο ζέσταμα σταθεροποιείται στις 600-620..

Το θέμα είναι πως ΔΕΝ παίζει το ρελαντι!!!
Απλά αν είμαι με νεκρά και ανεβάσω π.χ. 3000 και αφήσω γκάζι θα παίσει κανονικά μέχρι τις 1500, εκεί θα μείνει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά θα παίσει ΑΡΓΑ-ΑΡΓΑ εκεί που πρέπει...
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ λοιπον το ρελαντί!!!
Ο μηχανικός σε μια ΤΟΥΟΤΑ μου είπε να του το πάω από βδομάδα....

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-04, 10:38
Το avatar του χρήστη john
john Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ilioupoli
Δύναμη Σεβασμού: 278
john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ? ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΩΣΤΑ? ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΤΡΟ...ΜΠΛΑΜΠΛΑ ΚΛΠ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΣΩΣΤΑ? ΟΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ 3000ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΡΥΟ ΑΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΨΙΛΑ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΠΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ SORRY.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-04, 11:53
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 529
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Ρώτησα έναν φίλο μου μηχανικό και με επιφύλαξη σου λέω ότι μπορεί να ακούς την πεταλούδα που πνίγεται από αέρα εκείνη την στιγμή. Τώρα γιατί άλλαξε και γίνεται τώρα τελευταία άγνωστο!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-04, 11:56
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Δύναμη Σεβασμού: 529
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FANOULA
ego pantos exo skoupa arketo kero kai den exo kanena problima... ximina-kalokeri,krio kai zesto...
pantos aksizi ta lefta tis...
exo diabasi kai se kapio periodiko pos genika sta toyota kani doulia...
gia to problima soy den ksero... pantos psaksto mh to afisis giati pori na prokalesi zimia se tipota allo...
Ξέρεις άν υπάρχει σκούπα για το E12; Εσύ το vvti έχεις ή το προηγούμενο;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-04, 12:41
Το avatar του χρήστη JX-E12
JX-E12 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μαρούσι
Δύναμη Σεβασμού: 285
JX-E12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια, κι εμενα οταν ειναι κρύο το πρωι, κανει κατι περιεργα το στροφομετρο, αλλα δεν ειχα δωσει σημασια μεχρι στιγμης!

Ειδικά απο τη στιγμη που εβαλα τελικο της Remus (χτες δηλαδη, πειτε μου "με γεια" ) το ρελαντι εχω την εντυπωση πως οταν ειναι κρυο το αμαξι εχει μετακινηθει λιιιγο πιο ψηλα, γυρω στις 1000-1100! Αλλα γενικά οταν ειναι κρυο, παρατηρω ακριβως αυτο που λέει κι ο Αντωνης, ανεβαινει κανονικα, και μετα πεφτοντας σταματαει στις 1300 για λιγο, και συνεχιζει πιο αργα!!

Μεχρι στιγμης δεν ειχα δωσει σημασια, λετε να πρεπει να το κοιταξω?
Παλιά 13-03-04, 13:45
DjBac Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john
ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ? ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΩΣΤΑ? ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΤΡΟ...ΜΠΛΑΜΠΛΑ ΚΛΠ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΣΩΣΤΑ? ΟΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ 3000ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΡΥΟ ΑΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΨΙΛΑ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΠΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ SORRY.
Αυτό που λες μπορεί να ισχύει!!!!
Το θέμα όμως είναι πως χωάνη έχω από το καλοκαίρι και αυτό μου παρουσιάστηκε την Πέμπτη!!!!

Όσο γι'αυτό που λες Δημήτρη μέχρι 1000-1100 πήγαινε ούτως ή άλλως κρύο!!!
Τώρα όμως σταματάει για λίγο στις 1500 εμένα και μετά πέφτει υπερβολικά αργά!!!!!!!! :x :x :x :x

Νίκο, μάλλον αυτό είναι που ακούω (κάτι για υπερπλήρωση του vvt-i μήπως??), όταν πατάω όμως τέρμα γκάζι είναι σίγουρα τα μπεκ!!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-04, 16:05
Το avatar του χρήστη Tazmania
Tazmania Offline:
Μέλος

Περιοχή: Άγιοι Ανάργυροι
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 275
Tazmania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac

Όταν είναι κρύο παίζει ξεκινάει από 1100 και μετά από λίγο ζέσταμα σταθεροποιείται στις 600-620..

Το θέμα είναι πως ΔΕΝ παίζει το ρελαντι!!!
Απλά αν είμαι με νεκρά και ανεβάσω π.χ. 3000 και αφήσω γκάζι θα παίσει κανονικά μέχρι τις 1500, εκεί θα μείνει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά θα παίσει ΑΡΓΑ-ΑΡΓΑ εκεί που πρέπει...
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ λοιπον το ρελαντί!!!
Ο μηχανικός σε μια ΤΟΥΟΤΑ μου είπε να του το πάω από βδομάδα....
Ενταξει το ειπα λαθος,μπορει να μην παιζει το ρελαντι αλλα σιγουρα αυτες τις 400rpm που εχεις διαφορα απο τις 1500 μεχρι τις 1100 που κραταει οταν ειναι κρυο ειναι λογικο καμια φορα να στις κραταει 1-2'' αφου δεν γινεται να πεσουν στο μπαμ οι στροφες ακριβως 1100 πως να το κανουμε!Και εμενα οταν ειναι κρυο οταν του δινω ξερογκαζια δεν μου προζαρμοζει κατευθειαν τις στροφες στις 1100 αλλα παιζει η βελονα λιγο πανω λιγο κατω για πολυ ελαχιστο και ερχεται στα ισια του!Λογικο ειναι αυτο...οπως λογικο ειναι και στις 600-650 που κραταει κανονικα ρελαντι οταν ειναι ζεστο να μην τις σκαει παλι μπαμ απλα μεχρι να δωσει εντολη ο εγκεφαλος οτι η πεταλουδα ειναι κλειστη και οτι το αμαξι δεν προχωραει εχει μια καθυστερηση πολυ μικρη και μου κραταει λιγο τις στροφες πιο πανω γυρω στις 900 μεχρι να προσαρμοσει μονο του ρελαντι στις 600-650.
Οσο για τα μπεκ μηπως ακους τις εκτονωσεις απο τον θαλαμο καυσης λογο μεγαλυτερης πυκνοτητας και ποσοτητας του καυσιμου μειγματος σε συνεργασια με την παροχη αερα λογο χωανης και οχι τον ψεκασμο....?Απλες υποθεσεις κανω παντα, αν υπαρχουν διαφωνιες,οπως λεει και ο Δημητρης ειναι δεκτες!!!
Παλιά 13-03-04, 16:18
DjBac Offline:
Administrator

Μα το περίεργο ξαναλέω είναι πως εδώ και 2 χρόνια δε μου το είχε ξανακάνει... ΠΡΩΤΗ φορά τώρα!!!!
Γι' αυτό και με έχει παραξενέψει!!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
RE
Παλιά 15-03-04, 09:27
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
RE

:P :P :P ΜΗΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΙΣ XENON :P :P :P

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φίλτρα keichi TOYOTA COROLLA 111(G6) 9 31-01-24 12:26

Page generated in 0,24344802 seconds (80,83% PHP - 19,17% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:20.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com