Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
23-03-04, 10:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πιστεύεις δηλαδή πως έτσι θα καταφέρουμε κάτι??
Γιατι να μη δοκιμάσουμε όμως??
Χθες ήμουν από τις 8 μέσα για θέματα εγγύησης, τριγμούς και service στα 45000....
Όλα καλά μέχρι που ήρθε ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας και έκραξε τους μηχανικούς που ασχολούνταν με θέματα τριγμών κλπ...
Μου είπε λοιπόν ο μηχανικός πως πελάτες αλλα και υπάλληλοι φεύγουν από την αντιπροσωπεία για αυτόν τον λόγο... Οι "αντιπρόσωποι" θέλουν ΠΑΡΑΓΩΓΟΚΟΤΗΤΑ.... Πολύ απλά θέλουν να τα πέρνουν... Τα θέματα εγγύησης και τριγμών που δεν πέρνουν τίποτα τα αποφεύγουν....
Βέβαια δεν μπορώ να μιλήσω για όλες τις αντιπροσωπείες.... Μέχρι τώρα έχω πάει σε 3... Και στις 3 το ίδιο αποτέλεσμα!!! :x :x :x :x :x
|
23-03-04, 12:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Φίλε Θανάση τι να πω λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου.
Διαβάζοντας αυτά που γράφεις πραγματικά βγήκα από τα ρούχα μου!!!
Καλά είναι πράγματα αυτά? 400ευρώ ασφάλεια??? που ακούστηκε αυτό!!!!
Και σε 30.000κμ να μείνεις από δίσκο-πλατώ και δεν είναι στην εγγύηση??? μη τρελαθούμε! :x :x :x
Προτείνω να πάρεις τηλέφωνο στα Κεντρικά της Toyota και να τους τρίξεις λίγο τα δόντια.
Επίσης νομίζω πως πρέπει να αναφέρεις δημόσια και ποιά είναι η αντιπροσωπεία αυτή.
Όσο για το θέμα που άνοιξε ο DjBac φυσικά και ισχύει. Ενώ υπάρχουν άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με το αυτοκίνητό σου (τριγμούς κτλ) οι εντολές από πάνω δεν τους το επιτρέπουν . Σήμερα ενώ είχα ραντεβού από τις 8 το πρωί για να μου αλλάξουν τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος στο τιμόνι τελικά έφυγα στις 10.30! Μιλάμε για δουλειά 5 λεπτών! :shock:
|
23-03-04, 12:40
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
PIRAEUS
|
|
|
|
23-03-04, 13:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Στο δικό μου την δευτερη βδομάδα που το είχα μου ξέβαψε ένα σημείο στο νίκελ του λεβιέ. Επίσης απο την μέρα που το πήρα δεν είχε λαμπάκι στο ντουλαπάκι συνοδηγού! Το παω αντιπροσωπεία, ο λεβιές λένε OK άλλαγμα το έχουμε ξαναδεί λέει πολλές φορές, θέλοντας να το παίξει και εξυπηρετικός, μου λέει έχω ένα που είναι απο παραγγελία αλλά θα το βάλω σε σένα. Να σαι καλά του λέω εγώ.... το βάζει και έτσι όπως το κοιτάζω είχε μια λακουβίτσα πάνω! Του το δείχνω...ωχ! λέει μισό λεπτό....και πάει και φέρνει άλλο!!! αχαχαχαχαχα (κατα τα άλλα είχε μόνο ένα :P ). Για το φωτάκι μου έβγαλαν την πίστη! Θα το πληρώσετε λέει γιατί δεν προβλέπεται για το 1.4 φωτάκι! Μα του λέω το λέει στο προσπεκτους! Ναι λέει αλλα απο κάτω στα μικρά γράμματα λέει οτι μπορεί να διαφοροποιέιται ο εξοπλισμός ανάλογα! Όντως κοίταξα όλα τα 1.4 και τις εκθεσης και του συνεργίου...κανένα φωτάκι! Μόνο που στα άλλα δεν είχε καν το καλωδιάκι που παίρνει ρεύμα....το δικό μου είχε!
Ok λέω θα το πληρώσω! Αλλά θα περάσω μια βόλτα με το τιμολόγιο απο TOYOTA HELLAS να τα πούμε λιγάκι! Φεύγει ο μηχανικός, έρχεται μετά απο 2 λεπτά, εντάξει μου λέει θα το τοποθετήσουμε χωρίς επιβαρυνση!
Ηθικό δίδαγμα...
Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει φίλοι μου!!!
Αν φοβήθηκαν εμένα που είμουν μόνος μου....φανταστείτε τι έχει να γίνει αν δούν και επίσημη επιστολή υπογεγραμμένη απο τόσα άτομα!
το μέλλον όμως?
|
23-03-04, 15:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TAKAROS
|
Και αν κάνεις ζημιά 500 ευρω? :P
Εγώ που είχα πάρει αυτοκίνητο αντικατάστασης δεν είχα πληρώσει τπτ ως ''εγγύηση'' ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!
Ένα κοπανηματάκι που μου έκανε κάποιος στο αυτοκίνητο αντικατάστασης(δεν τον είδα :x ) το πλήρωσα κανονικότατα...
Αφού φαίνεται αν είναι από κακή χρήση ή από αστοχία υλικού έπρεπε να του πουν του ανθρώπου.Θα το λύσουμε και θα δούμε αν είναι από αστοχία υλικού το καλύπτει η εγγύηση αλλιώς το πληρώνεις... Όχι εκ των προτέρων το πληρώνεις.. Σωστά?
|
|
|
|
23-03-04, 15:22
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
PIRAEUS
|
|
1) 400 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ 30.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΜΙΑ 400 ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ.
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΟΥ
ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ .
2) ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
3)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ, ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.
23-03-04, 15:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Αυτό που είχα πάρει εγώ δεν είχε μεικτή ασφάλεια. Αν ήθελαν να το κάνουν έτσι ας έκαναν foul μεικτή να μη πληρώνεις τπτ :P
Όταν το πήρα εγώ υπέγραψα κάτι χαρτιά που μέσα σε άλλα έλεγε πως οι ζημιές που θα προκληθούν(και δε καλύπτονται από ασφαλιστική άλλου βέβαια) επιβαρύνουν εμένα. Ε όταν έχεις υπογράψει κάτι τέτοιο πως να μην πληρώσεις!!! Σου κάνουν μια μήνυση και στα πέρνουν με το παραπάνω.
Καλά και συ που ξέρεις πως είναι το σύστημα και πόση είναι η απαλλαγή για την μεικτή ασφάλεια και ότι έχουν μεικτή ασφάλεια?Έχεις καμιά σχέση με Toyota-αντιπροσωπεία?
|
23-03-04, 15:41
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
PIRAEUS
|
|
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΓΙΑ 400 ΕΥΡΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΑΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ
|
|
23-03-04, 17:28
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Ριζούπολη
|
|
Καλησπέρα από τον ξενιτεμένο... Το όλο θέμα με το αυτοκίνητο αντικατάστασης είναι μία απάτη. Δεν θυμάμαι ποιος μου το έλεγε, αλλά όταν είχε ρίξει το χαλάζι στην Αθήνα (τότε ξεκίνησαν περίπου και οι διαφημίσεις) είχαν πάθει ζημιά κάποια καινούρια toyota τα οποία, λογικά, μετά την επισκευή τους η εταιρεία δεν μπορούσε να τα πουλήσει σαν καινούρια... Προτίμησαν λέει λοιπόν να βγάλουν την διαφήμιση αυτή και να δώσουν κάποια αυτοκίνητα στις αντιπροσωπίες για αυτοκίνητα αντικατάστασης. Τώρα, αν σκεφτείτε πόσος κόσμος έχει toyota, αντιλαμβάνεστε το ακατόρθωτο της όλης φάσης. Επομένως δεν πρέπει να νευριάζουμε αν η αντιπροσωπεία δεν έχει να μας δώσει άλλο αυτοκίνητο, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε στην απατεωνίστικη διαφήμιση που βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο στην τηλεόραση.
Εγώ την ψορόλλα μου την έχω στη Ρόδο, και τώρα που τράκαρα, αν και χρειάζομαι αυτοκίνητο εκεί, ούτε καν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω για αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση, έχω παρατηρήσει και εγώ ότι οι μεγάλες αντιπροσωπίες της Αθήνας (π.χ. στον Κηφισό που πήγαινα παλαιότερα) υστερούν λόγω των πολλών αυτοκινήτων κυρίως, και όχι από έλλειψη ενδιραφέροντος προς τον πελάτη. Στον Πασπαλιάρη που πήγαινα πάντως ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα.
......... |
|
23-03-04, 18:18
|
|
Μέλος
|
|
|
|
.........
ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ, ΣΤΟ TOPIC .
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.
ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΚΕΤΑ... ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΤΑ
Α) ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΚΑΘΩΣ (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΑΥΤΟΙ" ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ "ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ" ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ, ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.
Β) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ "ΜΑΡΚΕΣ" ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΤΟΥΣ! Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ... ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΜΕ ...ΚΟΣΤΟΣ.
ΔΕΝ "ΒΑΥΚΑΛΙΖΩ" ΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ Ή... ΤΗΝ ΟΠΕΛ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ, ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΣ(ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ την μικρομεσαία και μεσαία κατηγορία, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ ).
ΔΗΛΑΔΗ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ "ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ... "ΛΙΓΟ".... ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
ΚΑΙ ΕΓΩ, ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΘΕΑΣ. ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΘΕΑΣ.
Γ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ VVTI 2002 ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΕΡΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑΣ, ΟΚ,
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ "307" ΟΥΤΕ ΤΟ "ΑΣΤΡΑ 2004" ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ (ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ - ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ). ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ GT KAI ANΑΛΟΓΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ 1300ΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΌΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΣΑΦΩΣ ΠΟΙΟ "ΑΝΕΥΡΟ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ.....
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16862798 seconds (82,57% PHP - 17,43% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|