Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > UPDATES

UPDATES ΔΙΑΦΟΡΑ UPDATES

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-04-04, 22:55
Το avatar του χρήστη ΘΑΝΑΣΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΖΖΕ11
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
ΘΑΝΑΣΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ GORILLAS.
ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
ΕΧΩ "ΤΣΑΚΩΣΕΙ" ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΔΕΞΙΑ ΑΝΕΜΟ (ΑΡΑ ΕΥΝΟΪΚΗ ΟΠΙΣΘΕΛΚΟΥΣΑ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ (ΛΙΓΟ ΒΑΡΥ). ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΡΑΔΥ ΑΡΧΕΣ ΦΘΙΝΟΠΟΡΟΥ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΝΕΤΑ ΤΑ 195 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΦΤΗ 205 ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ......
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΠΩΣ "ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ", ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 8-15 ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΗΛ. ΣΕ ΞΗΡΟΣ ΚΑΙΡΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΕΕ... ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΘΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ... ΚΑΙ ΛΙΓΟ Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Α. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Ε! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ. ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ VVTI, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΥΣΗ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ (ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ...) ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΛΙΚ). ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΙΟ "ΑΡΓΑ" ΑΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΡΟΠΗ ΣΤΡΕΨΗΣ ΑΡΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΑΡΑ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΠΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ.

ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ.... (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ)
Παλιά 02-04-04, 22:59
ΘΑΝΑΣΗΣ Offline:
Μέλος

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ "ΨΑΓΜΕΝΑ".
Παλιά 30-11-04, 00:57
Το avatar του χρήστη dim10seret
dim10seret Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Καβάλα
Δύναμη Σεβασμού: 247
dim10seret είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Βελτιώσεις!!!!!!

Το αυτοκινητο στην παράπάνω φωτό ειναι 1400cc και ειναι και σε κατιφόρα γιατι το στροφόμετρο έχει αγκίξει τις 6000 στροφες. Η ταχύτητα του Ε12 το 1400cc ειναι γύρω στα 185. Και εγω ένα Ε12 1400 . Ενα θα σας πω ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΥΦΟΡΕΣ. Μου έχει τύχη σε κατυφόρα να πιάσω κοφτη με 5ταχυτητα και να αγγίζω τα 210! Οσο για τις ευθειες διορθώνετε(με μια μικρη διαφορά στην κατανάλωση)! Το πρώτο πραγμα που έκανα ήταν να αλλαξώ το φίλτρο άερος. Με τα μεταλλικα πλεγματα τα άλλα είναι σούπες! Αυτο έχει γύρω στα 80(ρωτησα και για φιλτροχοάνει αλλα βγάζει πολλα προβλήματα γιατι η πεταλούδα δεν ειναι ρυθμιζόμενη). Δεν κατάλαβα σπουδέα πράγματα όπότε πηγα έβαλα και μια διπλή εξάυμιση 400. Το αυτοκίνητο αρχισε να μου αρέσει ποιό πολυ αλλα η τελική παλι εκει γύρω στα 185. Ενα πάλικαρι μετα που δουλεύει στην αντιπροσωπεια της ΤΟΥΟΤΑ στην Καβάλα μου είπε για πολλαπλή εισαγωγής (όχι φιλτροχοάνει καμία σχέση. Ειναι αυτο με τα τέσσερα μπράτζα που βλέπεις μόλις ανοίγεις το κάπο) το αλλάζω. Τωρα πάει μεχρι 190-195 (οχί περιμένοντας μιση ώρα να τα πιάσει! Τα ποιάνει ομάλα). Οσο για τις κατυφοριτσες τα 200 τα έχει ψιλόπηδημα. Τώρα ψάχνω για τσιπάκι αλλά δε έχω βρεί ακόμα τίποτα το κάλο. Θα προτιμίσω αντιπροσωπείας και ας το πλήρωσω λίγο παραπάνω. Μηπως ξερετε πότε και αν η ΤΟΥΟΤΑ HELLAS θα φέρει στην Ελλαδα για Ε12.
Παλιά 30-11-04, 09:22
Το avatar του χρήστη UNIQUE
UNIQUE Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ111
Περιοχή: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Δύναμη Σεβασμού: 311
UNIQUE είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βάλε καμια φώτο να δούμε την εισαγωγή!!!!
Όσο για πρόγραμμα δεν νομίζω να έρθει ποτέ......
Παλιά 30-11-04, 11:20
Το avatar του χρήστη ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 260
ΘΕΟΔΩΡΟΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ (Ε-12) 1400 ΠΙΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΤΑ ΤΑ 190 ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 210 ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΙΛΤΡΟ.ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ question ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ?ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ question
Παλιά 30-11-04, 18:29
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Aλήθεια πές για την πολλαπλή τι παίζει. Που θα την βρούμε και πόσο πάει περίπου το μαλλί;;; Απ'ότι ξέρω δεν υπάρχει εργοστασιακό πρόγραμμα για Ε12. Αν εννοίς αυτό που υπάρχει στο site της tte είναι για το μοντέλο diesel. Η καλύτερη λύση, που έχω ψαχτεί, είναι παράλληλος εγκέφαλος. Εγώ ούτε σε γκρεμό δεν έχω δεί πάνω από 200 κάτι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-04, 02:04
Το avatar του χρήστη dim10seret
dim10seret Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Καβάλα
Δύναμη Σεβασμού: 247
dim10seret είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Η πολλαπλη εισαγώγης που φοραει τώρα το Ε12 το 1400cc είναι πολλαπλη με πλεγματικά διάκενα διακλάδώσεωνκαι φίλτρα απορόφισεις των εξωτερικών ουσιών (σχεδόν οτι κάνει και η φιλτροχοάνει με την διαφορά οτί εχει μονάχα το φίλτρο. Μαλλν για την καλυτερη ποιοτητα του αερα την έχουν κανει ετσι). Δηλάδη μέχρι να φτάσει ο αέρας απο την φιλτροχοάνη στην μήχανη κάνει τον γύρω του κόσμου. Εγω για φιλτροχοάνη είχα παεί να ρωτήσω και μου έδειξε τι ειχε κανει στο δίκο του το αυτοκίνητο και έπαθα πλάκα. Αυτός έιχε πάρει την πολλαπλή του ΤS και την ειχε προσαρμόση στη βάση της δικής του. Και το έκανα. Στην αρχή ημουν επιφυλακτικος αλλα οταν με διαβεβαίωσαν οτι όλα ειναι μεσα στην εγγυηση πήρα φορα. Αυτο γίνεται και αν ανοίξετε την πολλαπλή σας και βγαλέτε απο μέσα τα διακένα και τα φιλτρα. Ελα όμως που οι έξυπνη οι Ιαπωνες την έχουν κάνει μασιφ και δεν ανοίγει έκτος και αν την κόψετε. Εδω και 1,5 μήνα που το έχω ετσι το αυτοκίνητοδεν μου έχει βγάλει κανένα προβλήμα. Το μόνο που μπορείς να πεις σαν έλλατωμα είναι η καυση. Με φουλαρισμένο ντεπόζιτο μου βγάζει γυρώ στα 400+χλμ. Α! και μην ξέχάσω και το καπάκη του κινητηρα δεν είναι κουμπομένο καλα απο μπροστα αλλα δεν φαίνεται με το μάτι.
Παλιά 01-12-04, 03:01
κουκουσης θεοδωρος Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 249
κουκουσης θεοδωρος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
sorry gia to asxeto tis erotiseis alla pou mporo na bro kapoion na milisoume gia beltiosi tou corolla xl tou 89 please
Παλιά 01-12-04, 03:09
κουκουσης θεοδωρος Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 249
κουκουσης θεοδωρος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
paidia exo ena corolla tou 89 kserete to karbiraterisio tou exo balei teliko sebring 150$ kub mayra 200 apex kitrina 3mm 220 kai zantonia.to amaxi baraei akoma se taxitita kai epitaxinsi alla thelo na tou balo ena diplo karbirater aksizei i metatropi kai an nai poso tha kostisei?please as mou pei kapoios
Παλιά 01-12-04, 14:11
ΘΑΝΑΣΗΣ Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dim10seret";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Το αυτοκινητο στην παράπάνω φωτό ειναι 1400cc και ειναι και σε κατιφόρα γιατι το στροφόμετρο έχει αγκίξει τις 6000 στροφες. Η ταχύτητα του Ε12 το 1400cc ειναι γύρω στα 185. Και εγω ένα Ε12 1400 . Ενα θα σας πω ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΥΦΟΡΕΣ. Μου έχει τύχη σε κατυφόρα να πιάσω κοφτη με 5ταχυτητα και να αγγίζω τα 210! Οσο για τις ευθειες διορθώνετε(με μια μικρη διαφορά στην κατανάλωση)! Το πρώτο πραγμα που έκανα ήταν να αλλαξώ το φίλτρο άερος. Με τα μεταλλικα πλεγματα τα άλλα είναι σούπες! Αυτο έχει γύρω στα 80(ρωτησα και για φιλτροχοάνει αλλα βγάζει πολλα προβλήματα γιατι η πεταλούδα δεν ειναι ρυθμιζόμενη). Δεν κατάλαβα σπουδέα πράγματα όπότε πηγα έβαλα και μια διπλή εξάυμιση 400. Το αυτοκίνητο αρχισε να μου αρέσει ποιό πολυ αλλα η τελική παλι εκει γύρω στα 185. Ενα πάλικαρι μετα που δουλεύει στην αντιπροσωπεια της ΤΟΥΟΤΑ στην Καβάλα μου είπε για πολλαπλή εισαγωγής (όχι φιλτροχοάνει καμία σχέση. Ειναι αυτο με τα τέσσερα μπράτζα που βλέπεις μόλις ανοίγεις το κάπο) το αλλάζω. Τωρα πάει μεχρι 190-195 (οχί περιμένοντας μιση ώρα να τα πιάσει! Τα ποιάνει ομάλα). Οσο για τις κατυφοριτσες τα 200 τα έχει ψιλόπηδημα. Τώρα ψάχνω για τσιπάκι αλλά δε έχω βρεί ακόμα τίποτα το κάλο. Θα προτιμίσω αντιπροσωπείας και ας το πλήρωσω λίγο παραπάνω. Μηπως ξερετε πότε και αν η ΤΟΥΟΤΑ HELLAS θα φέρει στην Ελλαδα για Ε12.

ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΤΣΕΚ ΙΝ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ !

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > UPDATES

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Εξατμίσεις-Καταλύτες-Βελτιώσεις "Παρίσης" agapiou Συνεργαζομενα καταστηματα Θεσσ/νικης 0 06-09-10 20:32
Βελτιώσεις Τζιμάκος TOYOTA COROLLA E 12 1 06-04-08 01:58
Εξωτερικές Βελτιώσεις σε ΕΕ90 Ayrton TOYOTA COROLLA E*90 36 21-08-07 16:04
βελτιώσεις alimonos TOYOTA COROLLA 111(G6) 10 11-12-06 12:45
Βελτιώσεις Για Αε86 C TOYOTA COROLLA AE86 18 24-10-06 20:16

Page generated in 0,16831112 seconds (81,79% PHP - 18,21% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:30.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com