Το αυτοκινητο στην παράπάνω φωτό ειναι 1400cc και ειναι και σε κατιφόρα γιατι το στροφόμετρο έχει αγκίξει τις 6000 στροφες. Η ταχύτητα του Ε12 το 1400cc ειναι γύρω στα 185. Και εγω ένα Ε12 1400 . Ενα θα σας πω ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΥΦΟΡΕΣ. Μου έχει τύχη σε κατυφόρα να πιάσω κοφτη με 5ταχυτητα και να αγγίζω τα 210! Οσο για τις ευθειες διορθώνετε(με μια μικρη διαφορά στην κατανάλωση)! Το πρώτο πραγμα που έκανα ήταν να αλλαξώ το φίλτρο άερος. Με τα μεταλλικα πλεγματα τα άλλα είναι σούπες! Αυτο έχει γύρω στα 80
(ρωτησα και για φιλτροχοάνει αλλα βγάζει πολλα προβλήματα γιατι η πεταλούδα δεν ειναι ρυθμιζόμενη). Δεν κατάλαβα σπουδέα πράγματα όπότε πηγα έβαλα και μια διπλή εξάυμιση 400
. Το αυτοκίνητο αρχισε να μου αρέσει ποιό πολυ αλλα η τελική παλι εκει γύρω στα 185. Ενα πάλικαρι μετα που δουλεύει στην αντιπροσωπεια της ΤΟΥΟΤΑ στην Καβάλα μου είπε για πολλαπλή εισαγωγής (όχι φιλτροχοάνει καμία σχέση. Ειναι αυτο με τα τέσσερα μπράτζα που βλέπεις μόλις ανοίγεις το κάπο) το αλλάζω. Τωρα πάει μεχρι 190-195 (οχί περιμένοντας μιση ώρα να τα πιάσει! Τα ποιάνει ομάλα). Οσο για τις κατυφοριτσες τα 200 τα έχει ψιλόπηδημα. Τώρα ψάχνω για τσιπάκι αλλά δε έχω βρεί ακόμα τίποτα το κάλο. Θα προτιμίσω αντιπροσωπείας και ας το πλήρωσω λίγο παραπάνω. Μηπως ξερετε πότε και αν η ΤΟΥΟΤΑ HELLAS θα φέρει στην Ελλαδα για Ε12.