Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilis_G6rT";p="
ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΑΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Ετσι για να ξυπνησουν μερικοι και να ξερετε οτι τετοια περιστατικα γινονται συνεχεια.
|
stadard γίνονται τέτοια περιστατικά... αλλά εμένα μου τη δίνει και το άλλο...
Ρε φίλε τόσα φράγκα ρίχνεις στο αμάξι σου δεν προσέχεις και λίγο τι δουλειά κάνουν? Πραγματικά μου τη δίνουν οι τύποι που είτε βάζουν μια φιλτροχοάνη ή αλλάζουν ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στο μοτέρ αλλα λένε... πότε να έρθω να το πάρω...?
Και καλά αν ξέρεις από βελτιώσεις κτλ είσαι βλάκας αλλά και άσχετος να είσαι όπως όλοι κάποτε είμασταν-είμαστε προσωπικά θα καθόμουν πάνω από το κεφάλι τους να ρωτάω γιατί αυτό γιατί εκείνο για να 'μάθω' και να δω αν θα κάνουν αυτό που πρέπει-λένε....
(το κορυφαίο με την σκούπα (ούτε που ήξερε τι είναι) το έκανε παληκάρι από άλλο club... πήγε και άφησε το saxo του και λέει θα έρθω αύριο να το πάρω λες και θα του άλλαζε δε ξέρω και γω τι :P )
Όσο για την συγκεκριμένο 'Οίκο' ξέρω μερικά περιστατικά και επίσης πως είναι πανάκριβοι σε λύσεις δοκιμασμένες σε σχέση με άλλους...
Τώρα τι να πω για τον ToyoMad μόνο καλά λόγια έχω ακούσει και πως δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβός ! Προσωπική εμπειρία δεν έχω όμως ! !