Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 264
Ειναι φοβερά!!!!ήταν δύσκολο να το κάνετε;;;;ποσ βγάλατε ολη την κονσόλα;;;;και κάτι αλλο,εχει πρόβλημα η εγγύηση;;;;αν παω στην αντιπροσοποια θα το κάνουνε;;;;
Δύναμη Σεβασμού: 497
Δε νομίζω πως θα κάτσει κανείς να ασχοληθεί με αυτό!!!!
Όρεξη θέλει!!!
Εγγύηση στο δικό μου έχω χάσει σίγουρα για τις πλακέτες γιατί έχει μπει αρκετό κολλητήρι!!!
Στήν κόκκινη foto όμως δεν έχει χαθεί γιατί άλλάζουν κάτι σκουφάκια!!!
JX-E12 με το φωτισμό του στερεοφωνικού τι έχεις κάνει?? Είναι πράσινος?
Δύναμη Σεβασμού: 278
1) Mariouli ειναι αρκετα ευκολο να το κανεις, μη φοβασαι! Λοιπόν, τα κοκκινα ειναι σκουφακια που φοριουνται πανω στις ήδη υπάρχουσες λάμπες, τα οποία τώρα είναι πράσινα.Σε ένα γερμανικό forum υπαρχει ενας οδηγός που σου δείχνει πώς ακριβώς να κάνεις τη δουλειά. http://mitglied.lycos.de/tbacid. Μετά πάτα Corolla TS στα αριστερά και μετά στο link Νο.6. Εδώ έχει όλες τις οδηγιες. Μόνο που επειδή είναι στα γερμανικά χρησιμοποίησε αυτόν το μεταφραστή! http://babelfish.altavista.com/babelfish (ανακάλυψη του DjBac!!!! ) Ελπίζω να βοήθησα!!!! Για ο,τι αλλο θες στειλε...
2)DjBac δυστυχώς ναι το ηχοσύστημα είναι ακόμα πράσινο, δεν το άλλαξα γιατί περιμένω το JVC πού είναι κόκκινο!!!
Δύναμη Σεβασμού: 278
Δεν εχουμε βρει ακομα χρονο να τα κανουμε!! Τα χειριστηρια στο τιμονι μαλλον θα τα βγαλω εντελως, αφου δε νομιζω οτι υπαρχει ανταπτορας για το JVC! Τα φωτακια στις πορτες θα τα αλλαξω μεσα στη βδομαδα!!
Δύναμη Σεβασμού: 497
Με τίποτα... Γιατί ειναι πράσινα και όχι λευκά!!
Επίσης είναι Πααααρα πολυ μικρα και επίπεδα... Και είναι δύσκολο να τα βρεις και έχουν 7-8 s το καθένα...
Κατάφερα να βάλω κανονικά ledakia αλλά ήθελε δουλειά!! :x :x :x :x
Δύναμη Σεβασμού: 270
ΦΩΤΙΖΜΟΣ
ΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΕΣ ΨΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ , ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ Ε?