Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Οργανωμενα μελη στην Καρδιτσα Λαμια Τρικαλα Λαρισα και γενικα στην κεντρικη Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο τον toyota mania (Ηρακλη) και ο Χρηστος |
|
|
|
|
|
19-02-19, 08:34
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Άρα είμαστε 6 μαζί με τον Λεωνίδα και τον Γιώργο!
Οπότε αν είναι να πούμε κατά της 17:00-18:00;
Φανταζομαι η ώρα είναι για καφέ...... Υπάρχουν πολλέςεπιλογες από παραλία με θέα την θάλασσα, αλλά με λίγο θέμα στο Parking είτε κάπου έξω στα πολλά καφέ που έχουν ανοίξει τώρα τελευταία, που είναι της μοδος τώρα τελευταία, με άπειρο Parking μπροστά από τα μαγαζιά......
Χρόνος υπάρχει αλλά μέχρι τέλους της βδομάδας να έχουμε τελεσιδικησει για να ξέρουν όλοι.....
Τώρα για το δώρο του φλουριου, δεν έχω κάτι υπόψιν μου, αλλά αν υπάρχει καμία ιδέα, η κάποιος να έχει κάποιον χορηγό για κάτι, όλα αποδεκτά!
Εξάλλου ο σκοπός της μάζωξης είναι να βρεθούμε να τα ξαναπούμε γιατί έχουμε καιρό να βρεθούμε......
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
19-02-19, 18:53
|
|
|
|
|
Παιδιά στο Βόλο υπάρχει ένα parking στο κέντρο με 1,5€ την ώρα..το αναφέρω γιατί το Σάββατο το βράδυ το parking στο Βόλο είναι πρόβλημα και μάλιστα εκείνη την ώρα..
|
19-02-19, 23:20
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ
|
|
Απο εμενα,παιζει να ειναι ακομα ενα φιλαρακι,κορολλακιας και αυτος,μαζι με την κοπελα του ισως...βαλε +2 ακομα και βλεπουμε!
19-02-19, 23:29
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ
|
|
Μπορω να προτεινω,εφ'οσον μιλαμε για καφε,το καινουριο Bruno στην Ιωλκου,το Detox τερμα Πολυμερη,το State στον Περιφερειακο(δυσκολο ομως) και μετα στην Λαρισης,Giusto,Station και προς κυκλικο κομβο κοντα...σε ολα μεσα,αρκει να μας επιτρεπουν...
20-02-19, 11:41
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Κύριοι εγώ δεν έχω θέμα για την ώρα και το μέρος. Οργανώστε το όπως θέλετε.... Ααα ευχαριστούμε και για το κέρασμα που θα μας κάνετε.... 😂😂
20-02-19, 18:39
|
|
|
|
|
Νίκο επειδή μένω κοντά στο giusto το σαββατο το βραδυ δεν υπάρχει σχεδόν κανένας εκεί..είναι σαν άδειο το μαγαζί..θα έλεγα κάπου με λίγο περισσότερο κόσμο..ωραίες οι ιδέες σου πάντως
|
20-02-19, 21:06
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παιδιά αν θέλουμε παραλία και μπορούμε να βρεθούμε κατά της 17:00 το Parking δεν είναι πρόβλημα..... Θα τα βάλουμε μέσα στο λιμάνι, υπάρχει χωρος και δεν είναι μεγάλο το κόστος.....
Αυτά για τους φιλοξενουμενους....
Λέω τέτοια ώρα για να <δουμε> θάλασσα...... Να είναι μέρα!
Αν δεν θέλουν θάλασσα, μετά ένα από τα καφέ της Λαρίσης θα είναι η επιλογή μας.....
Δεν υπάρχει θέμα.....
|
|
|
|
|
20-02-19, 23:20
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Παιδιά αν θέλουμε παραλία και μπορούμε να βρεθούμε κατά της 17:00 το Parking δεν είναι πρόβλημα..... Θα τα βάλουμε μέσα στο λιμάνι, υπάρχει χωρος και δεν είναι μεγάλο το κόστος.....
Αυτά για τους φιλοξενουμενους....
Λέω τέτοια ώρα για να <δουμε> θάλασσα...... Να είναι μέρα!
Αν δεν θέλουν θάλασσα, μετά ένα από τα καφέ της Λαρίσης θα είναι η επιλογή μας.....
Δεν υπάρχει θέμα.....
|
Συμφωνω και για παραλια,διπλα στην θαλασσα,καλα θα ηταν στο Pleasures η' Haagen Dazs,που προσφερουν και συνοδευτικο με τον καφε!Απλα θα πρεπει να μαθουμε αν θα μας επιτρεψουν να κοψουμε την πιτα μας και να την φαμε επι τοπου,γιατι πολλα μαγαζια εχουν θεμα...οπως ειχαμε σε παλιοτερη κοπη σε γνωστο καφε στην Λαρισα,που επρεπε να παρουν αδεια απο τον ιδιοκτητη πρωτα,γιατι ειχαν θεμα με το να υπαρχει στο τραπεζι καποιο γλυκο που δεν το προσφερει το μαγαζι!
21-02-19, 20:57
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Νίκο έχουμε ξανακοψει στην παραλία και δεν είχαμε θέμα! Στη Λάρισα ήμασταν στο flocafe γνωστό για τις ιδιαιτεροτητες που είχε για αυτό και έκλεισε στον Βόλο και αν δεν έκλεισε στη Λάρισα, σύντομα θα κλείσει.......
Δεν έχουμε θέμα!
Τώρα χρόνος υπάρχει για αυτό και οι προτάσεις από τα άλλα παιδιά κυρίως ως προς το μέρος μιας και ημερομηνία βρέθηκε και ώρα λέω κατά της 17:00 αν δεν έχει κάποιος πρόβλημα να έχουμε και μερα μπροστά μας.....
Ούτως ή άλλως δεν χρειαζόμαστε να κάνουμε κάποια κράτηση για τα καφέ......
|
|
23-02-19, 20:28
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ
|
|
Οποτε παιδες εγω προτεινω το Pleasures η' Haagen Dazs!!Αναλογως που θα βρουμε να ειμαστε πιο ανετα...για πειτε και οι αλλοι?
Επισης,να δηλωσω και επισημα,την παρουσια του καινουριου μελους,Γιωργου Δημου,που θα ειναι στην παρεα μας,μαζι με την αρραβωνιαστικια του,οπως εχω ενημερωθει!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOLNIK : 23-02-19 στις 20:39.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16269112 seconds (82,01% PHP - 17,99% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|