Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos gtcc
Ετσι ειναι αλλα εμενα μαρεσει το σκληρο και τα πανω κατω. Μεχρι ενα σημειο παντα. Πια δν διαβαζει απολητα το δρομο? Η χαμηλωμενη?
|
καλησπερα, τα κανονικα αμορτισερ δεν διαβαζουν απολυτα τον δρομο ασχετως αν ειναι χαμηλωμενα ή οχι, αλλο πραγμα τα κοπανανε-βαρανε που λεμε και αλλο πραγμα το απολυτο διαβασμα και το up and down ολη την ωρα και να γινεσαι φραπεδιερα. Δοκιμασε να πας Θηβων ειδικα Περιστερι με coilovers και θα καταλαβεις!
Τα coilovers δεν ειναι οτι βαρανε το αντιθετο, απλα αυτο το πραγμα μερικοι οπως και εγω δεν το αντεχουμε.
Φιλοι που ειχαν μου ειχαν πει οτι δεν ειναι για καθημερινη χρηση, ο ενας μαλιστα ειχε και αλλο αμαξι.
Αλλος μηχανακι. Εγω το δουλευω καθε μερα, βαζω και αλλα ατομα μεσα, οποτε τετοια αναρτηση απλα την αποκλειω, ουτε χαμηλωμα δεν θελω.
Πρεπει να βρεις καποιον να εχει να πας βολτα για να καταλαβεις, δεν ξερω αν καταλαβαινεις απο τις περιγραφες μου.
Η τελευταια που οχι μονο πηγα βολτα αλλα και ειχα οδηγηση την corolla που τα ειχε ηταν αυτη
http://ottawasubaru.com/images/hotbits1.jpg
DT1 hotbits με μπουκαλες αζωτου, τι να πω, απο κρατηματα πηγαινες με 140 πανω σε στροφες και δεν επαιρνε απολυτως καμια κλιση!!! αλλα απο το πανω-κατω απο τα 10χλμ η απελπισια η ιδια. Ηθελε ανταλλαγη αυτος με AGX + διαφορα γιατι δεν την αντεχε ουτε αυτος ουτε και η γυναικα του.
Εννοειτε οτι αρνηθηκα γιατι δεν την παλευα.
Τωρα τι να πω ειναι αυτα γουστα, περιπτωσεις, αναγκες και τι προτιμαει ο καθενας, καθως και θεμα προτεραιοτητων αναλογα των αναγκων μας.
Εμενα πλεον 1ο κριτηριο μου ειναι η ανεση για αμαξι καθημερινης χρησης, και 2ο κριτηριο τα απολυτα κρατηματα, δεν θα πηγαινω με τα οσα σε στροφες για να θελω τετοια αναρτηση και να θυσιασω εντελως την ανεση!
Για μενα τελικα η χρηση τομη ειναι koni sport κιτρινα ή AGX kyb, καλυτερα τα koni επειδη ειναι επισκευασιμα και εχουν καλυτερα κρατηματα, ελατηρια στο μαμα υψος (μπορει να ειναι και αλλη μαρκα πχ ΜΑD) και πισω βοηθητικα ελατηρια, τα δικα μου ειναι της MAD.
Αν θελουμε ακομα καλυτερες επιδοσεις σε στροφες μπορουμε να αλλαξουμε τις αντιστρεπτικες μπρος - πισω και τα σινεμπλοκ τους με ποιο χοντρες πχ της ΤΤΕ ή Ultra racing κτλ και ετσι δεν θυσιαζουμε την ανεση για κρατηματα.
Αν θελουμε lοοk δλδ να μην εχουμε κενο σε θολους αυτο δεν μπορει να γινει χωρις να θυσιαστει η ανεση στον βωμο της εμφανισης δυστυχως.
και να πω τελος οτι αλλαζουμε τα σινεμπλοκ της αντιστρεπτικης για χαλανε και πλεουμε μπορει οχι πολυ αλλα μπορει να νομιζουμε οτι φταινε τα αμορτισερ!!!
το επαθα πισω! και οταν τα αλλαξα 11 ευρω ειχαν αν θυμαμαι καλα επαθα σοκ!!! σαν να εβαλα νεα αμορτισερ!
απλα να το εχετε υποψην.