Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-03-17, 07:27
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα, πρεπει να βρεις απο που ακουγεται, αν μπορεις να το σηκωσεις, δες ακρομπαρα, μπαλακια ψαλιδιων και γενικα οτι αλλο σινεμπλοκ υπαρχει.
Δε νομιζω οτι εχει να κανει με αυτα ελατηρια και αμορτισερ, ισως ομως με top mounts.
εμενα δεν κανει το παραμικρο κιχ δεν ακουγεται.
Επισης τα βοηθητικα επειδη εχουν λαστιχα πανω και κατω (bump stops) ειναι αδυνατον να ακουμπανε καπου και να ακουγονται.
Επισης δες βασεις μηχανης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-17, 11:13
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla g6 1400 vvti
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 174
G6 john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
εμενα δεν κανουν κανεναν απολυτως θορυβο, δε νομιζω οτι μπορουν να κανουν θορυβο αυτα, μηπως ειναι αλλο προβλημα με τα αμορτισερ τα πισω ή τα top mounts? απο που ακουγεται? στο ενα μονο?
Καλημερα δες και φωτο,πως ειναι το εργαλειο,ρωτησα για koni μπροστα 270 s
http://imgur.com/a/KQlub
http://imgur.com/a/rrORU

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη G6 john : 22-03-17 στις 11:19.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-17, 21:02
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπέρα, πολυ ακριβα, τοσο πολυ πηραν απο τοτε που αγορασα?
δεν θυμαμαι και απο που τα πηρα να σου πω, γιατι θυμαμαι εριξα πολυ ψαξιμο για να πετυχω την τιμη των 460 ευρω...για τα 4 μιλαω.
Ετσι ακριβως φαινεται και το δικο μου! τα λαστιχα σου ειναι 195/50/15 ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-17, 21:50
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
καλησπέρα, πολυ ακριβα, τοσο πολυ πηραν απο τοτε που αγορασα?
δεν θυμαμαι και απο που τα πηρα να σου πω, γιατι θυμαμαι εριξα πολυ ψαξιμο για να πετυχω την τιμη των 460 ευρω...για τα 4 μιλαω.
Ετσι ακριβως φαινεται και το δικο μου! τα λαστιχα σου ειναι 195/50/15 ?
Καλησπερα ναι κανονικα 195/50/15,τιποτα Νικηφορε,το συνηθισα κιολας και το εχω αποδεχτει μια χαρα,μην τα ξαναλεμε τα κερδη ειναι τεραστια,αφου λεω τι οδηγουσα τοσο καιρο.Οσο για την τιμη που λες,θα το ψαξω δε βιαζομαι,ρωτησα εκει που πηρα και τα Mad,και τα μαμα και τα βοηθητικα,στο Νεο Κοσμο ειναι,δεν ξερω αν επκτρεπεται να αναφερω επωνυμια εδω στο φορουμ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-17, 07:43
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από G6 john Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα ναι κανονικα 195/50/15,τιποτα Νικηφορε,το συνηθισα κιολας και το εχω αποδεχτει μια χαρα,μην τα ξαναλεμε τα κερδη ειναι τεραστια,αφου λεω τι οδηγουσα τοσο καιρο.Οσο για την τιμη που λες,θα το ψαξω δε βιαζομαι,ρωτησα εκει που πηρα και τα Mad,και τα μαμα και τα βοηθητικα,στο Νεο Κοσμο ειναι,δεν ξερω αν επκτρεπεται να αναφερω επωνυμια εδω στο φορουμ
καλημερα, εχουμε αναφερει πολλες φορες εμενα δεν με πειραζει.
και εγω εχω αναφερει.
Στο Νεο Κοσμο ειχα παει και εγω, δεν θυμαμαι οδο και διευθυνση, αλλα θυμαμαι πεδευτηκα να παρκαρω και προχωρησα πολυ με τα ποδια, μου βγηκε η πιστη που τα κουβαλουσα μαζι μου!
ηταν κατω απο μια γεφυρα θυμαμαι ο δρομος που ηταν αυτοι, νομιζω κοντα στην Καλλιροης.
Επισης να πω οτι για τα πισω εχει 2 εκδοσεις με λεπτα και χοντρα, αν θες να παρεις πισω καμια φορα προσεξε κωδικους.
Μου εκαναν λαθος και δεν εμπαιναν και μετα πηγα πισω και πηρα τα αλλα.
Κανονικα ειχαν κανα 10αρικο παραπανω αλλα μου τα αφησαν λογω του λαθους που εγινε.
Στο tutorial τα αναφερω.
Επισης καλο ειναι να τα αλλαξεις ολα μαζι γιατι δεν θα εχεις σωστη συμπεριφορα στο αμαξι.
Γιατι τα κονι ειναι πολυ ποιο σκληρα απο τα μαμα Kyb.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-17, 09:13
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
καλημερα, εχουμε αναφερει πολλες φορες εμενα δεν με πειραζει.
και εγω εχω αναφερει.
Στο Νεο Κοσμο ειχα παει και εγω, δεν θυμαμαι οδο και διευθυνση, αλλα θυμαμαι πεδευτηκα να παρκαρω και προχωρησα πολυ με τα ποδια, μου βγηκε η πιστη που τα κουβαλουσα μαζι μου!
ηταν κατω απο μια γεφυρα θυμαμαι ο δρομος που ηταν αυτοι, νομιζω κοντα στην Καλλιροης.
Επισης να πω οτι για τα πισω εχει 2 εκδοσεις με λεπτα και χοντρα, αν θες να παρεις πισω καμια φορα προσεξε κωδικους.
Μου εκαναν λαθος και δεν εμπαιναν και μετα πηγα πισω και πηρα τα αλλα.
Κανονικα ειχαν κανα 10αρικο παραπανω αλλα μου τα αφησαν λογω του λαθους που εγινε.
Στο tutorial τα αναφερω.
Επισης καλο ειναι να τα αλλαξεις ολα μαζι γιατι δεν θα εχεις σωστη συμπεριφορα στο αμαξι.
Γιατι τα κονι ειναι πολυ ποιο σκληρα απο τα μαμα Kyb.
Καλημερα,(Ρελλας λεγεται αν το googλαρεις θα το δεις,Μου τα εφερε στο σπιτι ο ανθρωπος χωρις χρεωση,ενα καφε στο παλικαρι που τα εφερε κερασα),οσο για την αλλαγη,θα δω ρε φιλε γιατι τα χρηματα ειναι πολυ δυσκολο να τα δωσω ολα μαζι,εξαλου οπως σου ειπα τα φτιαχνω μονος μου και δεν εχω την ευχερεια στην πυλωτη ετσι κι αλλιως να τα κανω ολα μαζι θα φαω δυο μερες,δεν εχω αεροκλειδο και τους συσπειρωτες των ελατηριων τους δανειζομαι απο φιλαρακι που εχει συνεργειο και δεν μπορω να τα κρατησω για πολυ.Δεν πειραζει σε δυο φασεις προσεκτικα για λιγο καιρο και ειναι οκ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-17, 12:24
NikiforosGT Offline:
Moderator

απλα εχει διαφορα σε σκληροτητα δεν θα εχεις προβλημα ασταθειας.
Δεν πειραζει εξαλου το βαρος του αυτοκινητου κυριως μπροστα ειναι.
Δεν θες υποχρεωτικα αεροκλειδο-μπουλονοκλειδο, επι χρονια τα κανω χωρις τετοια εργαλεια με κλειδια και καστανιες. Και τωρα που εχω ηλεκτρικο το κανω μονο για ξεβιδωματα, δινει πολυ δυναμη (ειναι 450nM) ολη μαζι και φοβαμαι μην κοψει μπουλονια ή βιδες.
Μπορεις να το κανεις απλα θες μεγγενη.

Και η απορια μου τωρα. Επειδη βλεπω οτι τα μπροστινα μου ακομα βαστανε και τα εχω και τερμα μαλακά μαλιστα! και δεν θα τα επισκευασω πολυ συντομα.
Αν βαλω πισω τα koni ξανά για να μην πεταμε και τσαμπα λεφτα, με τα βοηθητικα ελατηρια εφοσον καθονται ποιο ψηλα λες να "χαλαρωσουν" και να μην βαρανε τοσο πολυ οπως ΧΩΡΙΣ τα βοηθητικα?
γιατι οταν εβαλα τα βοηθητικα εβαλα και τα Kyb AGX απευθειας και δεν εχω δοκιμασει τα koni να δω τι λενε.

Βασικα τωρα βαριεμαι το βγαλε-βαλε, θα το κανω να ζεστανει λιγο ο καιρος να ειναι ποιο χαλαρα τα λαδια, γιατι οσο εχει ποιο δροσια τα λαδια φαινεται πηζουν και βαρανε ποιο πολυ!
με το πολυ κρυο η κατασταση ηταν απλα ανυποφορη!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-17, 12:57
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
απλα εχει διαφορα σε σκληροτητα δεν θα εχεις προβλημα ασταθειας.
Δεν πειραζει εξαλου το βαρος του αυτοκινητου κυριως μπροστα ειναι.
Δεν θες υποχρεωτικα αεροκλειδο-μπουλονοκλειδο, επι χρονια τα κανω χωρις τετοια εργαλεια με κλειδια και καστανιες. Και τωρα που εχω ηλεκτρικο το κανω μονο για ξεβιδωματα, δινει πολυ δυναμη (ειναι 450nM) ολη μαζι και φοβαμαι μην κοψει μπουλονια ή βιδες.
Μπορεις να το κανεις απλα θες μεγγενη.

Και η απορια μου τωρα. Επειδη βλεπω οτι τα μπροστινα μου ακομα βαστανε και τα εχω και τερμα μαλακά μαλιστα! και δεν θα τα επισκευασω πολυ συντομα.
Αν βαλω πισω τα koni ξανά για να μην πεταμε και τσαμπα λεφτα, με τα βοηθητικα ελατηρια εφοσον καθονται ποιο ψηλα λες να "χαλαρωσουν" και να μην βαρανε τοσο πολυ οπως ΧΩΡΙΣ τα βοηθητικα?
γιατι οταν εβαλα τα βοηθητικα εβαλα και τα Kyb AGX απευθειας και δεν εχω δοκιμασει τα koni να δω τι λενε.

Βασικα τωρα βαριεμαι το βγαλε-βαλε, θα το κανω να ζεστανει λιγο ο καιρος να ειναι ποιο χαλαρα τα λαδια, γιατι οσο εχει ποιο δροσια τα λαδια φαινεται πηζουν και βαρανε ποιο πολυ!
με το πολυ κρυο η κατασταση ηταν απλα ανυποφορη!
Αν θελεις τη γνωμη μου,κανε το θα ειναι οπως το λες και να σου πω γιατι.Οταν εβαλα τα ελατηρια τα μαμα,με τα kyb τα απλα που εχω και πηρε διαδρομη σε υψος το αμορτισερ,γλυκανε αμεσως η λειτουργεια γιατι δεν δουλευει πλεον πιεσμενο,το ιδιο θα ισχυσει και σε σενα,με τα βοηθητικα θα σηκωθει και δουλευει ωραια.Πιστευω πισω τα βοηθητικα ειναι σωτηρια.Για το ηλεκτρικο που λες εννοεις δραπανο απλο η αεροκλειδο ηλεκτρικο?μου ηρθε και ιδεα για δραπανο,με το αναλογο καρυδακι φυσικα για τις ντιζες,θα παιξει λες η θα σκοτωθουμε?Μεγγενη εχω αλλα σε αλλο χωρο,στην πυλωτη δεν μπορω να τη στηριξω καπου,καλα κι εγω με καστανιες τα φτιαχνω ολα,απλα θελει πιο πολυ χρονο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-17, 20:08
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπέρα, ναι θα το κανω σε λιγο που θα ζεστανει ο καιρος να βαλω δλδ πισω τα koni sport με τα βοηθητικα ετσι πιστευω και εγω οτι θα παιζουν ποιο καλα και στρωτά.
Εχω ηλεκτρικο μπουλονοκλειδο 1010 watts 450 Νm. Δλδ ειναι σαν το αεροκλειδο αλλα ειναι ηλεκτρικο πιστολι δεν εχει σχεση με δραπανο, παιρνει καρυδακια αερος 1/2" (μισης ιντζας), κανα 100αρι ευρω εκανε.
Με αυτο ξεβιδωνω ευκολα και γρηγορα αμορτισερ και γενικα τα παντα.
Απλα προτιμω να σφιγγω με το χερι με την δυναμη μου δλδ με κλειδια, καστανιες κτλ και για να μην κοψω τιποτα αλλα και για να ξεσφιγγουν μετα.
Δεν συνιστω να το κανεις με δραπανο. Δεν εχω δοκιμασει.
Αν εννοεις να κανεις κατι να μαζευεις ελατηρια θελει πολυ προσοχη γιατι αμα λασκαρουν και ανοιξουν εχουν φοβερη δυναμη, θελει προσοχη ειδικα μην σου ερθουν στο προσωπο!!!
εγω τα δενω με συρματα σε διαφορα σημεια αυτα που εχω φτιαξει με τα ελατηρια. Αλλα χρειαζονται μονο στα μπροστινα και μονο για να μπουν.

Για να τα βγαλεις ειτε τα πισω, ειτε τα μπροστινα απλα λασκαρεις το κεντρικο παξιμαδι των αμορτισερ μεσα στην βαση τους (top mount) εχεις λασκαρει ολες τις κατω βιδες και σηκωνεις με γρυλο το ακρο που θες και πεταγεται εξω σιγα σιγα ομαλα.
Για τα πισω κανεις το αναποδο για να τα βαλεις, αλλα θελει 2ο ατομο να κοιταει απο πανω να κεντραρεις να μπει στην τρυπα στον θολο.
Τα μπροστινα επειδη εχουν ρουλεμαν και πιατελο γλιστρανε και δεν μπαινουν και πρεπει να μαζεψουν τα ελατηρια.
Σε περιπτωση ελατηριων χαμηλωματος πανε και με το χερι.
Εγω με eibach pro kit 3,5cm τα μαζευα ολα με το χερι και στην corolla και στο starlet gt και εβαζα τα top mounts απεξω.
Τα μαμα δεν γινεται γιατι ειναι πολυ μακρια και δεν ειμαι ο σουπερμαν! :Pppp
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-03-17, 19:44
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Σωστος,ναι δεν ειναι να δινω λεφτα για εργαλεια τωρα,θα το κανω με καστανιες και κλειδια οπως παντα,για ντιζες παιρνω απο το φιλο που σου ειπα και ειναι επαγγελματικες,αγκαλιαζουν καλα τα ελλατηρια.Κι εγω δεν κανω τωρα κινηση,δεν υπαρχουν φραγκα,αργοτερα.Παντως ειναι φοβερο το κορολακι,το χαιρομαι,επεσα απροσεχτα σέ γερο τραφο εχτες το ειδα τελευταια στιγμη,απο αυτα που αφηνουν τα <<μαγκακια>> τα μαστορια που κανουν εργα στους γ@...δρομους,και μου εφυγε το στομαχι πριν πεσω μεσα εχοντας στο μυαλο μου τις παλιες συνθηκες.Δε σου λεω τιποτα,ιαα που εγλυψε τα μπαμ στοπ και περασε σαν κυρια,μεσα σχεδον δεν κουνηθηκα και τι!!με τα excel g.Πραγματικα σου λεω χαιρομαι που σου εγραψα και με εβαλες στη διαδοκασια,αε ευγνωμονω καθημερινα.να εισαι καλα
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ελατήρια απο E11 (G6) σε E12 Vasilis G6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 26-04-15 23:15
Εργοστασιακά ελατήρια ee111 gemal TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 08-01-14 16:38
Αμορτισέρ-Ελατήρια G6 Fanourious TOYOTA COROLLA 111(G6) 7 27-07-11 22:32
Ελατήρια για g6 jethro tull TOYOTA COROLLA 111(G6) 6 27-10-07 18:22
Ελατήρια anbis SUPPORT 1 19-01-07 23:57

Page generated in 0,17020512 seconds (82,95% PHP - 17,05% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:45.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com