Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
09-04-15, 00:42
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από παντελης 20v
Εγω που κοιτουσα να κανω επισκευη το μοτερ ,εχω ανοιξει και λιγο το μανιουαλ,να ρωτησω τι θα κανουν κτλ.πηγα σε 4 μηχανικους,ο καθενας ελεγε τα δικα του..στο σωτηρη μου ελεγε θα του βαλουμε μπιελες απο το κομπρεσορα..ειναι πιο καλες...συγνωμη λεω στο μαυρο οι μπιελες ειναι ελαφριες για να στροφαρη το αμαξι..μαμα ειναι να του βαλω βαρος ο λογος....το ακουσα και αυτος..τελικα πηγα εκει που εβαλα και το μοτερ στο λιαροματη μου φανηκε πιο επαγκελματιας και αυτος κλεφτης ειναι ,,,αλλα λεμε....εγω δεν μπορω να καταλαβω πως τα αμαξια τους ειναι τουμπανο και τελεια και των πελατων μαπα...
|
Μεγαλοσ απατεωνασ κ κακοσ ανθρωποσ ο stroked up παιδια.τι να την κανει την διαφημιση αμα ειναι μαπα το καρπουζι.πραγματικα ειναι αθλιοσ
|
|
|
|
11-04-15, 22:19
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από παντελης 20v
....εγω δεν μπορω να καταλαβω πως τα αμαξια τους ειναι τουμπανο και τελεια και των πελατων μαπα...
|
Τωρα εφτασες στο ΚΛΟΥ της υποθεσης και στην ουσια!!!
1ον Μαθαινουν στου κασιδι το κεφαλι(οπου κασιδι=πελατης)
2ον Τα δικα τους μοτερ και αν σπαζουν ,αλλα σκεψου ΜΗΔΕΝ κοστος επισκευης λογω εργατικων ,ανταλλακτικα ευκαιρια απο πελατες,γνωστους παρατρεχαμενους και συνεργεια φιλαρακια και ΦΥΣΙΚΑ
3ον Project Car πολλων μαζι για διαφημιση π.χ
GTR Βλασης Θεοδωρου και διαφημιση NS RACING κοινως Ποπαυ ,ACE MOTORSPORT κοινως Δημητριαδης ,PMC κοινως Πολυζωιδης και παει λεγοντας ,ρεκτιφιε Δακης .......
ΕΤΣΙ κανουν διαφημιση τα συνεργεια ,δεν πληρωνουν φραγκο και γινονται ΤΖΑΜΠΑ μαγκες,τοσο απλα!!!
Τα παραδειγματα ΠΟΛΛΑ ακομα .......
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
11-04-15, 23:30
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Τωρα εφτασες στο ΚΛΟΥ της υποθεσης και στην ουσια!!!
1ον Μαθαινουν στου κασιδι το κεφαλι(οπου κασιδι=πελατης)
2ον Τα δικα τους μοτερ και αν σπαζουν ,αλλα σκεψου ΜΗΔΕΝ κοστος επισκευης λογω εργατικων ,ανταλλακτικα ευκαιρια απο πελατες,γνωστους παρατρεχαμενους και συνεργεια φιλαρακια και ΦΥΣΙΚΑ
3ον Project Car πολλων μαζι για διαφημιση π.χ
GTR Βλασης Θεοδωρου και διαφημιση NS RACING κοινως Ποπαυ ,ACE MOTORSPORT κοινως Δημητριαδης ,PMC κοινως Πολυζωιδης και παει λεγοντας ,ρεκτιφιε Δακης .......
ΕΤΣΙ κανουν διαφημιση τα συνεργεια ,δεν πληρωνουν φραγκο και γινονται ΤΖΑΜΠΑ μαγκες,τοσο απλα!!!
Τα παραδειγματα ΠΟΛΛΑ ακομα .......
|
Μαπασ stroked up οτι και να λεμε αλλ κυριωσ δν ειναι συζητησιμοσ κ πιστοσ στ λογια του.οτι να ναι..
|
|
|
|
12-04-15, 12:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Αγορινα, ασε το τουρμπο θα ελεγα...παρε ενα 14αρι μοτερ με λιγα χλμ αν βρεις και υπερκυβισε το με πιστονια μετα το 2004 (κοινως 8τρυπα και βελτιωμενα), φτιαξε μια καλη κ σωστη εξατμιση κ ενα σωστο προγραμμα στον μαμα εγκεφαλο που προγραμματιζεται... στρωσε το αμαξι να το χαρεις μεχρι 160 αλογα...
και οταν μετα απο καιρο ηρεμησεις κ αν δεις οτι δεν σου φτανουν τα αλογατα... κανε ενα light turbo με τα μαμα εντοσθια και παιζοντας μονο με εξατμιση κ περιφερειακα... πχ τον αγραφο που ηδη εχεις... και θα εισαι μια χαρα safe για πολυυυυ καιρο!!!!
Τα 50αρικα δεν τα κανει κανενας κWl0ς αλλα πολλοι μαστοροι δεν το βλεπουν ετσι... τλχ το παληκαρι που εγω εμπιστευτηκα οταν τον χρειαστηκα αποδειχτηκε ανταξιος των λογων του (να'ναι καλα)!!! Εξαλλου δεν νομιζω να εχουν γινει πολλα υπερκυβισμενα με 460.000χλμ χωρις να καινε σταγονα
|
|
|
13-04-15, 14:08
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Αγορινα, ασε το τουρμπο θα ελεγα...παρε ενα 14αρι μοτερ με λιγα χλμ αν βρεις και υπερκυβισε το με πιστονια μετα το 2004 (κοινως 8τρυπα και βελτιωμενα), φτιαξε μια καλη κ σωστη εξατμιση κ ενα σωστο προγραμμα στον μαμα εγκεφαλο που προγραμματιζεται... στρωσε το αμαξι να το χαρεις μεχρι 160 αλογα...
και οταν μετα απο καιρο ηρεμησεις κ αν δεις οτι δεν σου φτανουν τα αλογατα... κανε ενα light turbo με τα μαμα εντοσθια και παιζοντας μονο με εξατμιση κ περιφερειακα... πχ τον αγραφο που ηδη εχεις... και θα εισαι μια χαρα safe για πολυυυυ καιρο!!!!
Τα 50αρικα δεν τα κανει κανενας κWl0ς αλλα πολλοι μαστοροι δεν το βλεπουν ετσι... τλχ το παληκαρι που εγω εμπιστευτηκα οταν τον χρειαστηκα αποδειχτηκε ανταξιος των λογων του (να'ναι καλα)!!! Εξαλλου δεν νομιζω να εχουν γινει πολλα υπερκυβισμενα με 460.000χλμ χωρις να καινε σταγονα
|
Εχεισ δικιο φιλε μου αλλα οταν εχεισ συνηθησεισ ενα αμαξι με τοσα αλογα αντε μετα να παισεισ στα ατμοσφαιρικα..δν ξερω θα δω τι με συμφαιρει οικονομικα στο αν θα μεινει τουρμπο η θα μπει κανενα 3zz..
κ το κορυφαιο π μου εκανε ο stroked up ειναι οτι μ εβαλε τα προηγουμενα μπουζι απο το παλιο μοτερ στο νεο!!ειχανε κανει 20.000κμ.κ μαλιστα τν ειχα ρωτησει.ειναι ενταξει τα μπουζι σωτηρη?κ μ λεει ναι μια χαρα!! Αυτο ειχα ξεχασει να τ αναφερω τοσο καιρο.. κ να που επαθα ζημια.δν ξερω αν ομωσ ηταν καινουργια..θα ξαναεσπαγε η ακιδα στα κοψιματα π μ εκανε η επειδη ειχανε χιλιομετρα επανω τσακισε?
κ τ αλλο π σκεφτομαι μηπωσ μ εβαλε καμια 4αδα απ αλο αμαξι κ καλα επιτηδεσ για να παθω τετοια ζημια.τησ ιδιασ δλδ μαρκασ αλα σε πιο αθλια κατασταση..
|
13-04-15, 19:52
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Καταρχας τετοια ζημια απο σπασμενη ακιδα την ξεχνας. Ειπαμε, τα DP ειναι για τον πεοντα καβαλα. Το θεμα μπουζι ειναι αλλο κομματι. Εσυ μας λες οτι σου διαλυθηκαν 2 πιστονια, γδαρθηκε κεφαλη και κοινως το μισο μοτερ επαθε ζημια και σου ειπαν οτι φταιει η ακιδα; Νταξ μη τα λεμε παραεξω αυτα.. Τα 20.000 χλμ για μπουζι και ειδικα αν ηταν και ιριδιου δεν ειναι πραγματικα τιποτα.. Και τα δικα μου τα μπουζι 30.000 χλμ εχουν πανω τα ιριδιου και ειναι σαν καινουρια..
|
13-04-15, 23:13
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Καταρχας τετοια ζημια απο σπασμενη ακιδα την ξεχνας. Ειπαμε, τα DP ειναι για τον πεοντα καβαλα. Το θεμα μπουζι ειναι αλλο κομματι. Εσυ μας λες οτι σου διαλυθηκαν 2 πιστονια, γδαρθηκε κεφαλη και κοινως το μισο μοτερ επαθε ζημια και σου ειπαν οτι φταιει η ακιδα; Νταξ μη τα λεμε παραεξω αυτα.. Τα 20.000 χλμ για μπουζι και ειδικα αν ηταν και ιριδιου δεν ειναι πραγματικα τιποτα.. Και τα δικα μου τα μπουζι 30.000 χλμ εχουν πανω τα ιριδιου και ειναι σαν καινουρια..
|
Ναι ολα αυτα απο την ακιδα.απ τι αλλο μπορει.τα dp ειναι χειροποιητα απο τν μαυρακακη.αλλα τλκ ο ελληνασ σε αυτα ειναι πισω
|
14-04-15, 01:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Ναι, ολα αυτα δεν εχουν γινει απο την ακιδα. Αυτο σου εξηγω. Και μεγαλυτερες φολες πιστονια, μπιελες απο τα dp δεν υπαρχουν. Παρε ενα παραδειγμα προσφατο κιολας απο μπιελα και αν δεις και τις αλλες 3 φωτο στο αλμπουμ αν ανοιξεις το λινκ θα δεις ποσο ωραια ειναι. Απο yaris ενος φιλου.
|
14-04-15, 07:42
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Ναι, ολα αυτα δεν εχουν γινει απο την ακιδα. Αυτο σου εξηγω. Και μεγαλυτερες φολες πιστονια, μπιελες απο τα dp δεν υπαρχουν. Παρε ενα παραδειγμα προσφατο κιολας απο μπιελα και αν δεις και τις αλλες 3 φωτο στο αλμπουμ αν ανοιξεις το λινκ θα δεις ποσο ωραια ειναι. Απο yaris ενος φιλου.
|
Τι να κανω αφου ειχα μπλεξει με μ@@κ@@ μηχανικο.
γενικα τα πιστονια τα ross ειναι καλητερα?
παντωσ κ cp ειχα ειχα στ προηγουμενο μοτερ αλα τα κατεστρεψα απο βλακεια δικια μ.κοντρεσ απρόγραματιστοσ!!
μαλλον δν κανω για τουρμπο..μονο ατμοσφαιρικο θα με σωσει.
|
14-04-15, 13:05
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos gtcc
....αλλα μου εσπασε το μπουζι η ακιδα κ πηγε μεσα κ εκανε ζημια στα 2 πιστονια...
|
Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον "πρώην" μηχανικό σου. Ούτε καν τον ξέρω...αλλά κατά την γνώμη μου, όταν γίνεται ζημιά σε 2 κυλίνδρους, δεν φταίνε (μόνο) τα μπουζί. Μα...ταυτόχρονα και τα 2 μαζί έλιωσαν???
- ή ο προγραμματιστής έκανε μλκ.
- ή η συμπίεσή σου είχε φτάσει στο "ταβάνι" >11. Την μετρήσατε πριν?
υ.γ. Το καημένο το μοτεράκι, σας έδινε μηνύματα με τα κοψίματά του. Κρίμα ρε γμτ...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17638206 seconds (83,11% PHP - 16,89% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|