Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
13-03-14, 16:23
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ξέρω γω;
Μήπως προσπαθούν να αποφύγουν την αντικατάσταση;
Δεν είναι άσχημη ιδέα πάντως να στείλω ένα μήνυμα στα "κεντρικά"
|
13-03-14, 16:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ζήτα τον TOYODA και πες του χαιρετισματα απο τον madvinegar.
|
13-03-14, 16:59
|
|
|
|
|
Μιχαλη θα τα πω εγω..ειμαστε φιλοι στο φβ
εγω που των ρωτησα για το δικο μου αν ειναι στην ανακληση μου ειπε ναι αλλα μαλλον δεν θα κανω τιποτα γιατι εδω στον πυργο δεν τους εμπιστευομαι και εναλλακτικα πρεπει να παω πατρα.
Μου ειπε επισης οτι μεχρι το 2030 θα βγει corolla turbo
|
13-03-14, 17:49
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
Μιχαλη θα τα πω εγω..ειμαστε φιλοι στο φβ
εγω που των ρωτησα για το δικο μου αν ειναι στην ανακληση μου ειπε ναι αλλα μαλλον δεν θα κανω τιποτα γιατι εδω στον πυργο δεν τους εμπιστευομαι και εναλλακτικα πρεπει να παω πατρα.
Μου ειπε επισης οτι μεχρι το 2030 θα βγει corolla turbo
|
Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις?
Πάντως, σε άλλες χώρες το concept αυτοκίνηση είναι εντελώς διαφορετικό: Τι να την κάνεις μια τουρμπίνα όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος φλερτάρει με τους 50-55°C? Ειδικά, μάλιστα όταν η χωρητικότητα του κινητήρα δεν αποτελεί πρόβλημα?
Όταν, λοιπόν, το μικρότερο μοτέρ που έχεις διαθέσιμο για ένα αμάξωμα είναι τα 3 λίτρα και φτάνεις μέχρι τα 6, χέστ#κες για τα σαλιγκάρια και τα κομπρεσσογράναζα...
|
13-03-14, 23:30
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Καλησπερα στην παρεα....Δεν ειναι ολα τα αυτοκινητα για ελεγχο στον αεροσακο του συνοδηγου....Στο να παιξει λαμογια για να μην στον αλλαξουν δεν παιζει...Για να λυθουν καποιες αποριες...Aν καλεσετε σε οποιαδηποτε επισημο service και δωσετε τον αριθμο πλαισιου σε πρωτη φαση θα σας πουν αν το οχημα σας υποκειται σε ελεγχο ανακλησης για τον αεροσακο.Οταν κλειστει το ραντεβου(εφοσων ειναι μεσα στον ελεγχο)με ενα σκανερ τσεκαρουν το σειριακο αριθμο του πηροκροτητη αν ειναι οκ βγαζει πρασινο(σαν φαναρι)αν ειναι κοκκινο μας βγαζει ενα stop να με το συμπαθειο....Ουτε βελγιο ουτε μ@@@@κιες...απλα υπαρχουν ολα σε βαση δεδομενων......
|
14-03-14, 06:12
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgezze12
Καλησπερα στην παρεα....Δεν ειναι ολα τα αυτοκινητα για ελεγχο στον αεροσακο του συνοδηγου....Στο να παιξει λαμογια για να μην στον αλλαξουν δεν παιζει...Για να λυθουν καποιες αποριες...Aν καλεσετε σε οποιαδηποτε επισημο service και δωσετε τον αριθμο πλαισιου σε πρωτη φαση θα σας πουν αν το οχημα σας υποκειται σε ελεγχο ανακλησης για τον αεροσακο.Οταν κλειστει το ραντεβου(εφοσων ειναι μεσα στον ελεγχο)με ενα σκανερ τσεκαρουν το σειριακο αριθμο του πηροκροτητη αν ειναι οκ βγαζει πρασινο(σαν φαναρι)αν ειναι κοκκινο μας βγαζει ενα stop να με το συμπαθειο....Ουτε βελγιο ουτε μ@@@@κιες...απλα υπαρχουν ολα σε βαση δεδομενων......
|
λές αλήθεια?
άρε πόσα ξέρεις και δε λές
|
14-03-14, 17:05
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Νεοκλη η φιλοσοφια της toyota στηριζεται στην απολυτη ικανοποιηση του πελατη....ας ειναι το χοιροτερο αυτοκινητο του κοσμου(χρεπι που λενε στο χωριο μου) θελει να κανει τον πελατη να νιωθει οτι ειναι το καλυτερο αμαξι...(εξου και καποιες υπερβολες καποιες φορες)
Να επισημανω κατι δεν αλλαζει ο αεροσακος του συνοδηγου ολοκληρος αλλα ο πυροκροτητης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgezze12 : 14-03-14 στις 17:16.
|
11-02-16, 19:46
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Για ένα από τα τελευταία Corolla προ facelift του 2004 ήρθε ειδοποίηση τώρα!
|
13-02-16, 02:28
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ήρθε η ειδοποίηση και σε μένα (για το προηγούμενο Ε12 που είχα) και την προώθησα στον νέο ιδιοκτήτη.
Pre-Facelift 2003 μοντέλο Japan.
|
13-02-16, 19:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,Ελλαδα
|
|
Πηγα τον αλλαξαν αλλα κατι δεν μονταραν σωστα και τωρα τριζει το ταμπλο,πρεπει να ξαναπαω να διαπιστωσουν τον τριγμο μου ειπαν...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16678691 seconds (81,90% PHP - 18,10% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|