Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paris tspor
εχω δει μεχρι και 950 .και πολυ συχνα 900. φυσικα και θα κρατησει πισινη αλλα ειναι προτιμοτερο να σηκωσεις πιο πολυ πιεση και ναχεις ασφαλη μιγματα και advance παρα να τσιτωσεις το μοτερ στο 0,5
|
το παληκαρι ζητησε 50hp..στο 0.5-0.55 τα βγαζει ανετα με σωστα μειγματα ,χωρις να μπουκωνει το θαλαμο βενζινες και να πεταει ακαυστες πισω...ουτε σωνει και καλα να βαζει 100σταρα για να προλαβει τα πειρακια...Ποιος ο λογος να το σηκωσει αλλο μισο bar και να φορτωνει με περισσεια ροπη , τις μπιελες στις χαμηλες στροφες και να δουλευει στα ορια αντοχης τους ...και να πολεμαει ο προγραμματιστης μπουκονοντας βενζινες και κοβοντας αβανς να δουλευει το αμαξι σχεδον λες και ειναι σε safe mode για να μην σπασει , αφου ετσι κι αλλιως το μοτερ δεν εχει την υποδομη... ( δεν σημαινει οτι θα σπασει στο πρωτο πατημα λογω παραπανω πιεσης αλλα γιατι να ρισκαρεις? ).Αν το παιδι εχει φραγκα και θελει να κανει σωστη δουλεια καλο ειναι να το κανει σφυρηλατο πρωτα ...και μετα ας σηκωσει και 3 bar που λεει ο λογος ....Αν οχι.... ας το φτιαξει στο 0.5 να δει και τι ρολο βαραει αυτο το set up με 50hp πανω στο αμαξι του και αργοτερα κανει τους πειραματισμους του με γνωση και συνεση....
Καταρχην δεν ξερουμε τι φθορες εχει το μοτερ του μεσα... πως θα ανεβασει πιεσεις στα ορια αν το μοτερ του ειναι ταλαιπωρημενο...γιαυτο ας ξεκινησει συντηριτικα... γνωμη μου..
Παρη δεν σε κοντραρω να ξερεις ..αλλωστε εσυ εχεις τουρμπισει το δικο σου(συγχαρητηρια και παλι ) και σιγουρα εχεις δει και κατι παραπανω απο μενα .... απλα καυθε μοτερ δεν ειναι ιδιο.....ουτε το οδηγαει ο ιδιος ανθρωπος ,γιαυτο χωρις να αμφισβητω οτι ενα zz μοτερ μπορει να σηκωσει τις πιεσεις αυτες( τις βλεπεις στο δικο σου ετσι κι αλλιως ) ....θα μουν ποιο συγκρατημενος στις συμβουλες μου οταν δεν γνωριζω το αμαξι και την κατασταση του ..