Εγώ όταν το έλυνα έβγαζα πρώτα όλες τις βίδες, και το άνοιγα απο αριστέρα και έβαζα απο εκεί χέρι που είναι ποιο κοντά η ντίζα. Εχει και κλιπς και πρεπει να την γυρισεις και πατησεις εκει για να βγει. Δες την φωτο να καταλαβεις :
http://i180.photobucket.com/albums/x...a/hpim2778.jpg
Παντως απο αριστερα αν το ανοιξεις δλδ το ανοιξεις απο αριστερα προς τα δεξια, βαζεις χερι απο πισω λυνεις την ντιζα και τις φυσες που εχει το καντραν και μετα το βγαζεις και μετα αναποδα τα βηματα παλι για να το ξαναβαλεις. Το δικο μου το εχω λυσει πολλες φορες, τωρα που πηρα το καλαι σε 5 λεπτα το μπαινοβγαζω.
Επίσης να τονισω οτι αν τραβηξεις πολυ την ντιζα ή την γυρισεις πολυ μπορει να ξεκουμπωσει απο μπροστα. Δεν ξερω αν ειναι σε ολους ετσι αλλα εμενα εχει ενα μικρο κομματακι που συνδεεται στο σασμαν και μετα εχει συνδεσμο και ενωνεται με την υπολοιπη που παει στο καντραν. Αυτος ο συνδεσμος εχει μια ασφαλεια, ετσι μου εχει τυχει να φυγω μετα χωρις να ανοιξω καπο και να εχω μεινει χωρις στροφομετρο-χιλιομετρητη γιατι λυθηκε ο συνδεσμος, πανω απο το σασμαν δεν λυνει μονο του γιατι ειναι βιδωτο με σπειρωμα, καλα που το ειδα εγκαιρως. Γιαυτο προσεξε μην την τραβας απεξω ή την γυρνας πολυ.